6

Анонимен

преди 1 година

Те да отпуснат военни с калашници в линейките, че от от 9 милиона останахме има-няма 6.

5

Анонимен

преди 1 година

Никакви пари не могат да компенсират ежедневния стрес, ежедневното насилие и заплахи на работното място. Не заслужавате лекарите си.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия дето плюете по лекарите, заслужавате бавна мъчителна смърт и да няма кой да ви помогне.Българските лекари са богатството на нацията!

3

Albi

преди 1 година

Е за това беше цялото квичене, за пари. Нали са дупнати всички фенове на ковида (медицинския персонал). Защо не се спре с този цирк, да си признавт че пари искат и това е. Те всякак ще им дадат. За РЗИ наглост върховна. От къде пари за още служители, че и увеличения. Да си редят пасиансите и да не се оплакват, че ако отидат в частния сектор и 1 час няма да изкарат.

2

нЕма ковиТ,

преди 1 година

нЕма пари, нЕма и за две цигари!Поради мижав интерес към ковиТ хранилката,се завърна сезонния грип, за който ще използват "адаптираните ковиТ експерименталки" за поредния подвид на подвида на подвида на оМакрона, Бсп28, ДпсБИР, ПП9, ДБ25, Герпф24, Кентавър, Кенгуру,Кокошка,Кон,Колибри,Котка, КукунчеФ22 и други подобни вируси, плод на ковидарските Холивудски сценарии!

1

Анонимен

преди 1 година

Свърши пЛандемията, свърши кирията. Цялото медициско крадливо племе е за затвора! Лъгаха ни , че има пандемия, караха ни да им ръкопляскаме и ни ограбиха. Доктор Сибила спи ли спокойно с нечистата си съвест??