24

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Някой може ли да ми обясни как дете ще се грижи за дете...?На такива трябва да им се търси отговорност...ПРОТИВ деца да раждат деца!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, ромеите от 3 % преди великата демокрация да ни завладее, станаха на 10 %. Кой не скача е червен!

22

До Анонимен 35

преди 1 година

Каква отговорност за изхранване и възпитаване на дете може да поеме хлапе в ученическа възраст? Преди векове е било друго. На 15 г. момчето е трябвало да може да върши всички селскостопански дейности, а девойката е била длъжна да има вече готов чеиз и да може да върши всякакъв вид домакинска работа. Днес тийнейджърът знае само да иска каймака на достиженията на цивилизацията, вкл. и собствен автомобил. Затова всеки трябва да учи докато добие професия, за да може да издържа себе си и децата си.

21

Анонимен

преди 1 година

Чудесно е да има млади родители.Среща се все по-рядко.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да стават майки под 20 години, НО да поемат отговорността, включително и материалната, за отглеждане на детето, а не да точат помощи от данъците на работещите българи със схемата "цийганска маййка"!

19

Samo minavam

преди 1 година

Много шоколадови кърлежи, развъждани от държавата

18

Анонимен

преди 1 година

Лошо ли е да има и млади родители вместо 40 или 50 годишни, изградили"стандарт".

17

А под 13 г.?

преди 1 година

Тийнейджърският период в живота на човек започва с навършването на 13 г. и завършва с навършването на 20 г. Преди популяризирането на този англоезичен термин у нас се използваше определението "юношеска възраст". Родилките, които още не са ненавършили 13 г. не са тийнейджърки, все още не са влезли в юношеската възраст. Затова трябва да се посочи и броят на децата, родени от момичета, ненавършили 13 г., тоест родили още докато са в детска възраст.

16

ds

преди 1 година

спрете им държавното субсидиране и шведите сами ще се откажат от този "бизнес"

15

Анонимен

преди 1 година

питърфилите са се х'активизирали

14

Анонимен

преди 1 година

А още нямаме дете, родено от тийнейджър. Изоставаме сериозно от съседна Турция.

13

преди 1 година

Обратната ситуация, първо дете от 40 годишна майка е много по-опасна, защото заболяванията по рождение са правило. И не се лекуват. В Испания вече са достигнали това ниво, в Италия го гонят.

12

Роза

преди 1 година

А кой им дава право да правят родените от тях деца крадци и просяци?!Някои от тях имат добри способности,а бъдещето им още с раждането в такава общност е съсипано!Никой от големците ,които избираме,не го е еня за това!

11

Влади

преди 1 година

Плевелите по-бързо съзряват от културните растения и по-бързо дават плод/семе. Важи за растенията, важи и за брат'чедите. Замислете се, така е. Плевелът също ползва и торовете( социалните помощи) и другите добавки.

10

Pen

преди 1 година

От *** непълнолетни са родени бебетата :)

9

123

преди 1 година

Ами искат да се размножават, за да не работят! За чий им е да работят, като може цял живот чака-рака на издръжка на "тъпите" работещи?

8

Назовете етноса,

преди 1 година

бъдете по-конкретни! Фактите,казва Балабанката,какви са фактите...

7

Бре, колко деликатно

преди 1 година

формулирате проблема! Тийнейджърките от споменатата група към 20-тата си година вече са многодетни майки. И ако отидете в гетото да им проповядвате сексуално и репродуктивно здраве и да им предлагате контрапеция и прекъсване на непланирана бременност, ще ви убият с тояги и камъни. Ако схванат за какво иде реч, разбира се. Щото все едно им казвате: вместо да друсаш кючек и да получаваш детски, ще ходиш да учиш и после да работиш! И ще плащаш - ток, вода, данъци като всички останали хора...

6

Анонимен

преди 1 година

Първото дете го раждат още малолетни, а второто като непълнолетни. десетото и останалите ги раждат вече на стари години.

5

Христо Христов

преди 1 година

Вяма лошо. По-силният ген побеждава. Хучаво е, че калпавият ген изчезва.