228

Адмирации

преди 1 година

Европейците са фашисти и Русия, трябва да ги изчисти, видно е как всички пращат оръжие за да умират руснаци, а вие ми говорите, че не са врагове? Пълно анексиране на Европа от Русия и прочистване!

227

Луд с лопата

преди 1 година

И САЩ и Русия са дизели.Докато има дизели ,няма да има мир

226

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 244 - Той Байдън дето не помни остави , но може и да не знае ?! - Но отговорността ще му я лепнат на него , а колкото до Европа - Тя не воюва на два фронта , а я заложиха на фронта , а сега Американците ще я предадат и ще и забият нож в гърба !

225

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации Европейците не са врагове на Русия, не са, те също са потърпевши от тази политка, но са под натиск от щатите, нито Русия е враг на Европа, а руснаците помагаха на европейците в икономиката и горивата, руснаците дори се интегрираха за влизане в НАТО и в съюз с европейските институции, докато не стана Майдана в Украйна!

224

до адмирации

преди 1 година

Путин ако иска да отслаби икономиките ще врътне крана, няма да праща хора да му взривяват тръбите. Мисли бе.

223

Адмирации

преди 1 година

Не мисля, че краварите са взривили тръбите, не са толкова смели! Путин иска да отслаби доставките на оръжия от ЕС и единствения начин е да отслаби икономиките и то преди зимата, а тя на север вече настъпва! Чудесен ход, пък и газта си е руска!

222

Анонимен

преди 1 година

До Баамаа - То като си отаздправен , няма как да те върнем за реклмация , защото никой не те взема на сериозно и всеки вика : Мани го тоя !

221

Анонимен

преди 1 година

Според мен, така хората около Байдън, настройват целия свят срещу себе си, включително и партньорите си от западна Европа настройват против себе си! Защото едва ли Байдън ръководи в момента, а хората около него ръководят.

220

Адмирации

преди 1 година

Фашистите от ЕС, не заслужават нищо, освен руски бомби по столиците им! Сега без газ и ресурси, ще бъде весела зима! Ако съм на Путин, да съм ги зачесал наред!

219

Анонимен

преди 1 година

"Причините за откритите течове от двата газопровода "Северен поток" все още не са известни."______Кое не е известно? Шведите съобщиха за взривове и в двете тръби които могат да бъдат причинени от експлозиви с мощност от по 100 кг всеки. Диляна Гайтанджиева представи доказателства за присъствие на американски кораби там непосредствено преди терористичните актове. Всичко е известно.

218

Анонимен

преди 1 година

Байдън да кажел,ами как да каже нещо тая дементирала кукла на конци,след като не помни даже и имената на своите деца и внуци!Сега сериозно,Европа вече воюва на два фронта,следствие на което до година разпадът на съюза ще бъде факт!

217

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 231: "следва разрив и отравяне на отношенията вътре в ЕС и НАТО"? Би било добре ЕС да може да защити интересите на европейците. Ще могат ли обаче? Европа обеднява, а бедните се манипулират най-лесно.

216

Адмирации

преди 1 година

Путин разката фамилията на зелените евроджендаристи, съсипва тръбите, за да замръзнат от студ фашистките лицемери в Европа! Дайте им по една кутия за референдум, ако искат газ, да подписват, че искат фашистките им държави да влезнат в състава на Руската Федерация!

215

Анонимен

преди 1 година

Може инда са просто Украйна. Те нямат файда руската хуунта да продължава да получава пари от Германия. Ако бях на тях... бух го взривиил още преди месеци.

214

Анонимен

преди 1 година

До DEPM: Русофилството какво ти е виновно??? САЩ гръмнаха немския газопровод.

213

Анонимен

преди 1 година

До До 228: Три дни, но на топло и сухо!

212

Котки

преди 1 година

И в отговор Байдън ще разкаже как е карал колело на 14, ще се опита да изяде микрофона, ще помисли че фотографа е сина му и накрая ще види куче с рунтава опашка и ще тръгне след него.

211

Анонимен

преди 1 година

До Споко: За съжаление, другите доставчици нямат достатъчни количества за Европа. Остави, че цените ще са гигантски, но количеството определено няма да стигне. Даже и с нови сондажи, ще трябват години за да стигне добива. А запасите също не са безкрайни.

210

До 228

преди 1 година

За 3 дни и после в Донбас....

209

Нищо ново

преди 1 година

Най-добрият сценарий е да открием, че руснаците са го направили. Проблемът е, че не са те. Но за това не трябва да се тревожим. Западните медии могат да измислят всичко. След като "доказаха" че руската армия сама обстрелва своята охрана в АЕЦ Запорожие, ще докажат, че също, че Русия сама взривява газопроводите си.