268

Въпрос

преди 1 година

Как може, на територия 48 хиляди кв. км, да създадеш 1 трилион $ брутен продукт, а на 17 милиона кв. км. 1,8 трилион $ ???

267

Анонимен

преди 1 година

Русофобията дава повод на неевропейци , да се месят и подтискат и диктуват на държавите ни в Европа да работят срещу собствените си интереси, трябва да блокирате русофобията и омразата на всяка цена! Трябва! Защото води до големи загуби на суверинитет, икономически загуби, риск от война, обедяване на населението, скок на цени и инфлация! Украйна трябва да се върне в Русия, тя е руска територия, а конфликта да се потуши и се реанимират добрите отношения с Русия!

266

До 290

преди 1 година

Много хубава идея с много хумор, но бомбата трябва да бъде привързана за таралеж с кислороден апарат, всъщност тръбите са широки може да влезе и човек, но няма да му стигне кислорода за 1500 км., а най добре с робот. И после ще кажат, руснаците си взривиха газокомпресорната станция. Терористи.

265

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен294. Някъде по коментариите да си чул и видял русофобия, фекалия комунистическа? Всичко "АНТИ" е срещу крадливите и мързеливи комунисти и срещу страха насаждан в руския народ от 100 години. Утре като ритнат Путинчо и кликата му нещата ще си отидат по местата. Ще им е тежък преходния период, но да се надяваме, че читавите от тях ще вземат превес. Иначе просто ги грози ИЗЧЕЗВАНЕ. Поняли?

264

Анонимен

преди 1 година

Да, но е бомбен СП 1и двете тръби, и едната на СП 2.Значи все пак по едната тръба на СП 2 може да тече газ.

263

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТочно от такива тро-лове , насаждащи русофобия и омраза, се стигна до Майдана и кризата за цяла Европа, не само икономическа, че дори в риск от война, отделно геноцида над славяните, извършван чрез наливане на оръжия за Украйна , защото украинците явно вече са на привършване и вече поляци и чужди наемници воюват в Украйна срещу местното население и руснаците!Внимавайте с тази насаждана омраза и русофобия, блокрайте я, защото води Европа към пропаст!

262

Анонимен

преди 1 година

Многохиляден протест в столицата на Чехия Прага под надслов"Край на комедията"исканията на чехите са за справяне с енергийната криза,излизане от НАТО и ЕС!

261

До 283

преди 1 година

Може да са вкарали бомба в тръбата и така да са я придвижи ли до мястото...

260

Полковник

преди 1 година

До Сержант - Като гледам и слушам как вървят нещата , много скоро и мечтите за LADA ще са илюзии , защото който оцелее ще живее или в бункер или в пещера , а ако има някакви коли те ще приличат на онези от филма Мад Макс !

259

Анонимен

преди 1 година

Ако щете го надупчете на 100 места, американски плъхуве, дори ви давам идея да го подпалите от вашта сега си страна, та да гръмне в Русия. Само да не се подпалите.

258

Анонимен

преди 1 година

Байдъна надупчи газопровода, а сега си ***.

257

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има заря и край Турското пАточе!

256

Ха

преди 1 година

Абе никой не казва че рашките са го взривили , просто на никой не трябва руската газ!

255

Работана не е чиста-

преди 1 година

Терористът вика:Дръжте терориста!

254

Анонимен

преди 1 година

Дементиралият да кажел,ами той завалията не знае къде се намира,тия търсят отговори от него!

253

Анонимен

преди 1 година

Изчедох всичките 13 страници. Боже! И не ми побира ума как някои хора си мислят, че в Норвежко море, в близост до натовски кораби ще си плават свободно руснаци? Че и с динамит и то поне 100 килограма за да предизвикат тоя як трус дето са отчели сеизмолозите? Абе хора, ако натовците са толкова велики, как са го пропуснали това руско корито? Че и водолазите им със 100 кг взрив? Нали разбирате, че е смешно подобно твърдение. Очевидно е терористичен акт. И очевидно е направен от някой имащ достъп

252

Сержант

преди 1 година

Днес любителите на Лада, които карат Ауди и децата им учат или работят в САЩ или ЕС, са се активизирали тази вечер.

251

До 274

преди 1 година

Или, ако ти е скъпа водата, ще си удариш един чук на водомера?

250

Палачинката сеобърна

преди 1 година

САЩ купуваха скъп петрол и продаваха евтино зърно! Сега Русия ще продава зърно!

249

Теч или взривен?

преди 1 година

До Анонимен 272: Не това е проблема на статията. Газопроводите са взривени, а това в статията се нарича "теч". И защо? Ще се л'ъжем ли пак по евроатлантическите опорни точки