38

=

преди 1 година

а малкото песче кога ще иде на фронта? май никога, иначе кой ще харчи милиардите дето таткото окраде от държавата. няма по-гл.уп.ав народ от руснаците. да умираш за кефа на един л.уд и неговата банда клептомани

37

Измамници

преди 1 година

"Припомни и приемливите условия, които турските курорти предлагат за руски туристи."Да може на тази руска *** жена му къде да си развява байряка. Долняци :)

36

Анонимен

преди 1 година

Айде-е! Турция да им стане съюзник, за да подкрепя налудничавата империалистическа мания! Добре, че има САЩ!

35

до Магелан

преди 1 година

Тебе пиян съм те виждал. Руснаци не съм

34

Анонимен

преди 1 година

Сащ създават войните и превратите по света. Те са злото.

33

Анонимен

преди 1 година

... Самият факт, че умряха, толкова много хора (над 100 хиляди от двете страни) за половин година говори достатъчно красноречиво, че войната изобщо не е за "защитата на хората в Донбас"... Там за 8 години има 3000 цивилни жертви и то, защото сепаратистите ги използваха, като щит. Путин е долен подлец и масов убиец. Ако ценеше човешкия живот нямаше да започне война, защото войната е масово убийство на хора и нищо друго.

32

Гражданин

преди 1 година

Верен знак че Русия удари дъното е факта че Русия и Китай се дистанцират от нея постепенно. Русия губи войната и това е ясно на всички. Въпросът сега е ще има ли гражданска война вътре в Русия в началото на зимата или дядото от бункера ще натисне копчето на онова куфарче. Да бъде или не. Това е въпросът.

31

Магелан

преди 1 година

Много ми е интересно когато някой руфилчета българчета продължават да побратимяват руския и българския славянски народи.Ей *** зомбита престанете да приказвате само глупости.Така нагло и нахално се държат дебелите тютки по Черноморието който имат по едно закупено таванско студио че едва ли не ние българите трябва да им отстъпваме за всичко.Няма по нагла туристическа напаст от блядите който се напиват като мутики и се държат нагло ,просташко и властно.

30

Видим

преди 1 година

Е края на путинландия,но ще минат поне ДВЕ ТРИ ГОДИНИ В ЛИШЕНИЯ. Лошата ми прогноза е,че психясалото джудже,ще натисне копчето. Защото ,както твърдяха самите руснаци....Без Путин няма Русия,а без Русия за какво ни е светът......всеки нормален човек разбира колко психясали и увредени безнадеждно са всички руснаци.

29

ХИМАРСите

преди 1 година

са 25 и пристигнаха още 18 нови. Мобилизираните руснаци са неопитни, ще дезертират в плен, ще оголят фронтовете и с изоставеното оръжие ще въоръжават украинската армия. След като Русия загуби войната, Диктатурата ще бъде свалена и пленниците ще се завърнат при семействата си.

28

40 каскетоФфф

преди 1 година

слаФянството умря с катето великото както я наричаха в някои блатни ширини. А ти др0гар си на една крачка разстояние да си направиш ДНК за да се учудиш колко далече си от монголоидните слаФяни.

27

Комшията

преди 1 година

играе много хитро и накрая руснаците ще разберат, че ги е прекарал яко, но е късно либе за китка.

26

Алекс

преди 1 година

Турция не признава референдума.Турските банки отказват руската система "МИР".Турция получава евтин руски газ,Русия получава 0/zero/.Алкохоликът Песков си въобразява,че Турция е съюзник на Турция.Не,просто Ердоган е хитър.

25

Анонимен

преди 1 година

Не е напълно вярно. анадолскитеманафи няма да изтърват аванта. Парите не миришат. Статията не казва всичко по темата. Това са приказки за пред америка, неофициално всички обслужват руски банкови сметки. Кой бяга от лесни пари?

24

Киро парцала

преди 1 година

Още няколко дена и нашата политика ще се оправи, Бат Кратун ще ни яхне на ново с 200.. И даже няма да го усетим как ще ееехей...

23

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

А ние къде сме, без армия, без икономика, а само продажници и лакей.. Било към Руснака или към Говедарите.

22

Гьонсурат

преди 1 година

Тук идва поговорката за двата стола, че някой ще седне на Ура на ПКК, а после и преврат за не справяне с обстановката..

21

Ах Песков…

преди 1 година

Не ви ли писна от глупости Мир

20

Дали пък

преди 1 година

Дали пък една голяма част от България няма да бъде анексирана от Турция И Турция и САЩ си падат по сделките и огромна част българските политици също

19

Анонимен

преди 1 година

А България била вражеска страна ... дето цял живот ви бута интересите , а Турция дето дава дронове НЕ, А :)) Ей лицемер руски . Руският народ изобщо немисли, като вас. За руския народ България НЕ е вражеска, а любима страна.