49

Чрезвичайна новина

преди 1 година

Съветски Су-25 се е разбил до полигона в Безмер. Пилотът е катапултирал, съветския парашут не се е отворил, но пилотът е оцелял.

48

пияница мистик

преди 1 година

Изходът от цялата ситуация, пък и Европа и света да се кротне не са санкции, а изпреварващ удар на САЩ срещу Джуджиленд. И след това разпарчетосват цялата им държава. Всички републики си стават самостоятелни държави и се отделят, Курилските острови си стават японски, Калиниград се връща на немците и се преименува на Конигсберг, Китай си взима Сибир, Украйна всичко си връща и от "великата" к0чинa остава само Москва и Петербург с територия по-малка от на Украйна.

47

До 73

преди 1 година

Хареса ми? Първо ги мобилизират, после ги могилизират, в обща могила!

46

Анонимен

преди 1 година

Путин е отишъл на риболов.

45

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен демагог и лъжец е късия в Кремъл. Щял да "защитава" руснаците в Донбас, а вече погуби 100 хиляди от Русия... Е.... къде му е сметката. Сега иска да праща още пушечно месо от запасняци.

44

Анонимен

преди 1 година

До 67 човека е прав. русия е много слаба. Тя никога не е була силна. И днес се вижда.... тотален провал на блицкръга февруари, до тук 50,000 жертви и още толкова ранени, 1/3 от механизация е унищожена, над 12 генерала са ликвидирани, боксува 7 месеца в области, които бяха техни преди войната. И през ВСВ са били същите слабаци военно . Без САЩ... Хитлер щеше да ги довърши.

43

Анонимен

преди 1 година

Малоумно. Че те ако не ги ползват в анексираните, къде ще ги ползват? Ще стрелят по техните си територии ли?

42

Анонимен

преди 1 година

Това е много добра новина.

41

Дезертьор

преди 1 година

Как украинците да водят войната срещу Рассия, когато срещу тях постоянно бягат с бели байраци тумби от руски дезертьори. Това е най-лесният начин за спасение. В противен случай, HIMARS или Хеллоу Марс. После ходи доказвай, че рушистите не били кацали на Марс.

40

Анонимен

преди 1 година

До 62 през 2014 не е имало преврат. Преврат се прави основано от армията или паравоенни. През 2014 народа на Украйна махна руската марионетка от властта. Нямаш дори бегла идея, какво означава преврат. Точно тея в кремъл ли говорят за преврати: )))))

39

Анонимен

преди 1 година

Вече сериозно се притеснявам. Сащ не възразяват срещу ядрени оръжия? Добре, че Путин още е на себе ски.

38

ама

преди 1 година

Русия е толкова слаба че разчита само на ядреното си оръжие Дайте на Украйна ядрено оръжие и ще водим тогава джуджето какви ще ги ръси

37

Анонимен

преди 1 година

САЩ тикат към ТСВ...

36

Анонимен

преди 1 година

Сатани!!!

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Оръжия много, колкото искаш. Няма индианци обаче. Индианците на Зелински привършват. Щом е прибягнал до студентите значи бройката на индианците е драстично намалена.

34

Анонимен

преди 1 година

Няма как един диктатор да спре нещо лошо. Той за това е диктатор. Повечето диктатори дори са бивши престъпници на които се дават пари да направят преврат . Милошевич , Садам, Кадафи, Сирийската мисирка... кой от тях даде назад ? НИКОЙ. Властта е болест . Доказано. Джуджето , ще погребе половината си държава, но няма да се спре. Това е болест. Не очаквайте друго от него.

33

До въпрос?

преди 1 година

Преговори с ниския са невъзможни! Това и децата у детската градина го разбраха. Явно обаче някои не са!

32

Анонимен

преди 1 година

Дайте им ядрено оръжие. За да гледаме тъпите физиономии на хунтата в кремелин:))

31

Анонимен

преди 1 година

Днешните руски управници така се овъргаляха в *** че не знаят къде се намират

30

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат обърна РФ с главата надолу само за да си спаси жалкия животец. Ако мислеше за живота на руснаците щеше веднага да спре тази бeзyмна война, но той предпочита да запази имиджа на "велика Русия"...Ще погуби още хиляди до смъртта си.