109

ЕЛИ

преди 1 година

ДО 130,АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ,САЩ ВЪРШАТ САМО ЗЛИНИ ,НО КЪДЕ СА ЕВРО УПРАВНИЦИТЕ,НИЕ ЩЕ ПОСТРАДАМЕ ОТ АТОМЕН ВЗРИВ,НЕ ДИРЕКТНО НО ОТ РАДИАЦИЯТА, А САЩ СА НА 10 000 КИЛОМЕТРА

108

Афродита

преди 1 година

Естествено,че щом е в интерес на Украйна,Блинкен ще съгласен на всичко.Че нали по произход е украинец!

107

Сем

преди 1 година

Тук много некомпетентни хора се изявяват като познавачи и правят безсмислени коментарии.И най-вбесяващото е ,че много от тях употребяват като заучена мантра думата-джуджето-от Кремъл,забравяйки,или наистина незапознати със ,,осанката"на отсрещният ,,джуджак"както се изразяват,не съзнавайки,че той е по дребен и хищен.

106

Антинатовец

преди 1 година

Очаквайте скоро цял Киев да се превърне в пустинята Гоби. Ни Зеленият гущер ще оцелее ни Кулебовци ни Кличко никой. Ще бъде изравнен със земята да го знаете .Ще настане невероятно пиро шоу. Забавно ще стане чакайте го скоро ще е .

105

Зло Руско

преди 1 година

До АнонименВсичко зло идва от имперска русия! Ниоя голяма държава не е правила война за нови теритерии от 75 години насам!

104

фюрер путин

преди 1 година

100% вината е на Адолф путин терориста!!!

103

До 129

преди 1 година

Ако се взреш внимателно в това, къде - в коя държава - са изобретени същите, ще се завъртиш на 180 градуса. Знанието е велико нещо, също, като незнанието. И запомни! Цялата електроника се сглобява в Поднебесната, Тайланд, Тайван, Сингапур - сглобява се на ишлеме. Иначе, няма да можеш да си купиш нищо, поради десеторно по-високите цени и ти го знаеш много добре.

102

Уил Смит

преди 1 година

Това е изказването на Блинкен от вчера, а току що Пентагона анонсира официално новата военна помощ за Украйна- 18 броя новички Химарс и боеприпаси, 150 бронированных высокомобильных многоцелевых колесных машин (HMMWV);150 тактических машин для буксировки вооружения;40 грузовиков и 80 прицепов для перевозки тяжелой техники;Два радара для беспилотных летательных аппаратов; след малко още по темата списъка е дълъг и дебел хахахаха

101

Хе хе

преди 1 година

Може и да използват внесените ,,тайно ,,два ядрени заряда . . . . . от Израел . Колко му е ? Еврейн ,еврейну ,око не вади ,?Нали знаете ?

100

Анонимен

преди 1 година

САЩ най-голямото зло в цялата история на човечеството !

99

18 някой

преди 1 година

Има доста добри стоки , в къщи не се занимавам с военни работи и нямам такива .Но имам неща произведени в Русия, и Турски и Китайски и Германски и Италиански и разбира се и в България, обаче нямам нищо произведено в САЩ , просто по ирония на съдбата нямам процесори Интел ,не съм противник на Интел, просто така стана че не работя с тях, предполагам че повечето поне имат Интел процесор и имат нещо произведено от САЩ.

98

Анонимен

преди 1 година

Блинкен, настоявай пред старчето Байдън да разреши ракети ATACAMS с радиус 300 километра за Украйна и гледайте как украинците правят кайма от руско пушечно месо.

97

Анонимен

преди 1 година

Путин ще се бие до последния руснак който не е избягал от умиращата Русия. В Украйна вчера се е предал първият руснак от частичната мобилизация на Путин. Просто си е плюл на петите и е избягал от лагера където са го обучавали как да загине геройски в Украйна.

96

Анонимен

преди 1 година

Мирът и добре да всеки- освен ако не си търговец на оръжие!!

95

Анонимен

преди 1 година

Стига да си продадат оръжието и далече от вкъщи- кво да възразяват!

94

Анонимен

преди 1 година

Даже Сащ ще се бият до последния украинец....защото са демократи...

93

Анонимен

преди 1 година

Подчертава се "АНЕКСИРАНИ" територии! Което значи че не са РУСКИ.Жална им...

92

Анонимен

преди 1 година

Пилмени хаха от руския магазин!

91

Анонимен

преди 1 година

Щоколадови бонбони краснии октябр!

90

Анонимен

преди 1 година

волга, преди 30 години :D