89

beginner

преди 1 година

Толкова простотии не бях чел в тоя форум.ТРЪБИТЕ ИЗДЪРЖАТ 25 МПА(250БАРА) НАЛЯГАНЕ НА ГАЗА ОТВЪТРЕ,т.е 2500МЕТРА ВОДЕН СТЪЛБ.ОТВЪН НА ВЪТРЕ ТЕ СА НЕДЕФОРМИРУЕМИ ЗА ТЕЗИ ДЪЛБОЧИНИ ЗАЩОТО СА ЦИЛИНДРИЧНИ.СПРАВКА -ВСЕКИ НАРЪЧНИК МАШИННИ ЕЛЕМЕНТИ. ТРЪБИТЕ ЩЕ КОРОЗИРАТ АКО СПРЕ ГАЗА ПРЕЗ ТЯХ,ДОКАТО НАЛЯГАНЕТО ВЪТРЕ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ВОДНИЯ СТЪЛБ ВЪРХУ ТЯХ И ИЗТИЧА ПРЕЗ ОТВОРИТЕ НЯМА КАК ДА ВЛЕЗЕ ВОДА ВЪТРЕ.

88

Щерю

преди 1 година

Старият враг на Германия, Великобритания, обаче мълчи - не отрича...

87

Медведев

преди 1 година

Не знам, кой го направи .. ама да знете, че ще използваме ядреното си оръжи за да защитиим всички потоци по света ...

86

Киро

преди 1 година

Значи светът е пълен с ***, но има само една с умници и това според Песков, Лавров и *** е Русия

85

Анонимен

преди 1 година

До Сюлейман паша, к.85. Сюлеймане, единственото ти постижение е, че си вместил в цели 7 реда едно изречение. Другото не е за четене.

84

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде Русия ще причини течове на Северен поток1 и 2? Такова съмнение може да си позволи само гинеколожката, която като германка наследничка на един водач на Германия от 30-те години е страдал от мания на величие и е изтребвал всички, които не са германци.

83

За течовете

преди 1 година

Разбира се всеки може да вярва в абсурдното: Че руската армия се обстрелва сама, че Русия сама взривява газопроводите си вместо просто да им завърти кранчето. Но който го прави, на него просто не може да му се помогне.

82

Какво каза Бай Дън

преди 1 година

Какво каза Бай Дън за Северния поток в началото на февруари: - Ако Русия нахлуе, ако техните танкове или войски отново пресекат украинската граница, тогава вече няма да има Северен поток 2 . Журналистка пита: "Как ще го направите? В края на краищата проектът и работата по проекта са под контрола на Германия" Бай Дън отговаря: "Обещавам, че можем да го направим". Нещо неясно? .................................................... Интересно е какво ще кажат от Франция и Германия.

81

Това е да си силен

преди 1 година

Еднополюсен модел! Управляваш целия свят! Като си слаб, напада някой малък съсед, да му открадне някой декар земя......

80

Сюлейман паша

преди 1 година

.Досегашните твьрдения на рашките за ,,нацизьм в Украйна,че тия земи им принадлежат от памтивека(не могат да стопанисват земите,които притежават,че тьнат в безпьтица,кал ,мизерия и бедност,решиха и чужди да з) ,няма украински народ и език,че те са си руснаци,че Запада иска да ги унищожи" и т.н. са просто много плитки льжи ,на които и децата не вярват и най накрая измислиха тая диверсия с трьбата за да се оправдаят пред света и собствения народ за намерението си за евентуалното ядрено нападени

79

Анонимен

преди 1 година

по повод 79-тиИма даже такава шега - защо в Сащ нямацветнареволюция?Защото няма американско посолство...

78

Пак са руснаците

преди 1 година

Руснаците имат най-голяма изгода трасетата да не работят поради форсмажор, защото немски компании започнаха арбитраж срещу Газпром, че не изпълнява заявените количества газ!!!

77

Пак са те

преди 1 година

Щом Кремъл отрича, значи е той-иначе нямаше да коментира !

76

Анонимен

преди 1 година

Американците имат най-голяма изгода от отстраняването на тръбите защото няма да може да се възобновят доставките на газ по трасето. А да се построи отново ще отнеме доста време. Обвиненията към руснаците че сами си вредят за едните обвинения изглеждат комично. Всеки знае че американците правят подобни неща и едно ново обвинение нищо не променя. Малко ли поводи си измислиха да водят войни срещу други държави та една тръба не им е никакъв проблем, в случая с един удар две тръби.

75

Сюлейман паша

преди 1 година

...сборище от ЛГБТ,с пьлен морален упадьк,страни без никакво бьдеще..." и куп такива глупости!!Но добре,че руснаците отдавна се делят на две групи-изкуфели старци с празни кратуни,които черпят информацията само от нац. Тв канали и образовани,кадьрни млади руснаци,които получат инфото от Интернет...

74

Сюлейман паша

преди 1 година

...такива има-не могат да се поберат на десетте прьста на двете рьце! От сьздаването си досега всяват само крьв,сьлзи,асимилации и оккупации на други народи,убийства,диверсии,промишлен и икономически шпионаж,Сибир,Колима,проституция,алкохолизьм...да изброявам ли още?! Е,естествено,има и добри хора между тях сьщо-жалко за настоящето и бьдещето им!!Специално с тази диверсия с трьба просто искат да спечелят точки пред своя народ-един вид:,,ето,виждате ли,ние ви повтаряхме,че Западьт е лош,че са...

73

Сюлейман паша

преди 1 година

...комедията.Понеже все още главите им са по комунистически чугунени за тях в момента им е по важно да рушат,да навредят, да окупират,да накарат Запада да гладува и студува,да намерят отдушник за всичките си несгоди,неумения,нехалатност,неконкурентноспособност отколкото да печелят пари от всичко това.Единствената страна в света,имаща в недрата си всичките елементи от Менделеевата таблица а не са способни да сьздадат даже една ,,световна марка"!! А вижте , победената" Германия колко...

72

Анонимен

преди 1 година

Затварянето на американските посолства по света е основополагащо за прекратяването на тероризма. И визи за янките, навсякъде!

71

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБългарски путлерофашисти !!! Я се прочети бе, обвинител който определя кой какъв е. Ти ли си палачът който ще решава кой какъв е и ти ли ще извършваш наказанията, според своите виждания ?

70

Сюлейман паша

преди 1 година

Е,обьрнете внимание какво мисли и мьдрия паша по вьпроса...След време непременно ще изплува дьлгата рька на кремьл изпод Балтика,но естествено никога няма да е признато от него.Да обясня... Рашките вече знаят,че каквото и да направят,даже и да се изтеглят от окупираните укр.земи,памтивеки ще бьдат изолирани всячески от цивилизования свят.Те много добре осьзнават,че след няколко месеца,даже и да получават 1мил.долара за 1куб.метра газ,повече газ по тая трьба няма да протече,че дойде края на ..