65

Еййй, шменти-капели!

преди 1 година

Абе мамка ви и крадливи наркомани, окрадохте 9 млрд. за 9 дни, щипнахте 100млн. от далаверите с газа, занулихте държавния резерв, изтеглихте милиарди евро дълг за няколко, месеца.....а тука ме занимавате с някакви консерви за кюфтета....?!?!

64

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 72 Ама вие сериозно ли? Защо бе хора пишите тъпотии , ами гледайте ги тези новини! ЛИХВИТЕ СЕ ПОКАЧИХА , ЗАЩОТО СВЕТОВНАТА БАНКА ВДИГНА ЛИХВЕНИЯТ ПРОЦЕНТ и всички лихви по цял свят се вдигат ! Та до тук с магията на Асенчо.

63

българин

преди 1 година

Да отидем,и всички да гласуваме,за да потъне банкянската разбойническа организация"Али баба и 40-те разбойника".Следващата стъпка-банкянския Али баба в затвора.

62

Анонимен

преди 1 година

Предизборни лакърдии. По скоро Асенчо да обясни каква магия направи с публичните финанси, че за година и нещо кредиторите надуха 10 пъти лихвите по новите заеми, а някои дори отказаха да дават заеми.. Това повишение ще повиши и лихвите на ипотеките и другите земи...

61

Гешев

преди 1 година

асенчо , къде са милиардите дето теглехте всяка седмица , къде са милионите за завода за ел. автомобили дето още не е построен , къде е лена ? кажи асенчоооо !

60

Joko

преди 1 година

Ало, вие скръстосаните ръце и останалите, сега ли се сетихте ? Може и да сте прави, но както народът е казал " сетила се Мара да се побара" Га бяхте на власт се занимавахте с изчегъртване та накрая ви изчегъртаха. Хайде марш у Аскскьово да си ги мерите с Дилянчо.

59

Спокойно, не само те

преди 1 година

До Анонимен ПП може да падне и под БСП и даже ДБ по резултат! По-нагли и крадливи хора не е имало в българската политика!

58

Интересно...

преди 1 година

Кирококорковците хептен забравиха за парите от пътното строителство, дето се крадяха, сега са минали на консерви кифтета за бедни. За цената на газа също нито дума, за 20+млрд заеми изляти в пясъка не си спомнят. Пусти кифтета......заличиха всичко!

57

до точко запетайков

преди 1 година

До Анонимен 53 Ти остави грамотното писане!Гледай грамотното управление,че като им гледам на ПП управлението и хич не ми е до писането им!Хаплю!

56

До ПП =БСП =ДБ =МАФИ

преди 1 година

Всъщност закриха една бухалка, която избирателно решаваше кого да преследва. Тези червени олигарси за които говориш ги освободи същия тоя специализиран съд за който се жалваш. Пример: 24 часа от 26.07.2021 по повод Арабаджиеви: "Още на 29 юни Специализираният наказателен съд е уважил молбите на двамата да бъдат освободени и от домашния арест. Съдът ги освободи от домашния арест и намали два пъти размера на гаранциите заради невъзможност да ги платят".

55

Анонимен

преди 1 година

72 Божков черепа плати преврата на Радев, а той създаде ПП.

54

Анонимен

преди 1 година

63 ПП счупи ха всички рекорди по корупция. Иначе Радев нямаше да свали децата си в политиката и да ги такаже.

53

анонимен

преди 1 година

Няма що годе читав финансист по света , който да тегли заеми и с тези пари да се увеличават пенсии , да се дават за увеличаване на заплати в различни браншове. Това води до неконтролируема инфлация, каквато вече си я имаме. Да не говорим за неадекватния подход с доставките на газ, което наду още цените. Не ми се говори за заводите за батерии, ел.автомобили , разни договорки с неиндентифицирани субекти и куп други гафове. И тези искат да управляват!!!

52

Лисицата щяла

преди 1 година

да си гони опашката,баце! А на снимката се вижда колко е щастлива Кокорина, обкръжена от по-високи мъже, сигурно се е овлажнила и ококорила бузките...

51

Рамбо

преди 1 година

ББ е политически труп! Разчита, че в условията на война в Украйна и икономическа криза в Европа, няма да влезе в затвора. Просто за съжаление ще повтори съдбата на Меди ДогановОфициално той трябва да напусне всички форми за управление. А тези , които чакат отново да се върне на власт , ще останат духат супата.

50

Щерю

преди 1 година

Навсякъде в България, където човек бутне - корупция, шуробаджанащина, крадене на милиони, развалени хора, гнили и л***йняни дела! Потресаващо морално разложение, следствие от управлението на БКП и на юдо-комунистите от ДС, които са вътре във всички партии...

49

Царя е гол

преди 1 година

Кой финансира ПП? Как се създава партия и структура? Кой и как плаща за това? Аз също искам да направя партия, имам добри, не изключително добри идеи, но нито ми дават ефирно време, нито имам пари да обикалям страната. Как Кокорчо с 0ла лева в сметката обикаля страната пресизборно, кой и как финансира? Някой знае ли?

48

Анонимен

преди 1 година

От общо 75-те милиарда с които ПП разполагаше за 7-те месеца управление останаха 1.5 милиарда, които наричат "бюджетен излишък" някой ще разследва ли къде са изхарчени тия почти 11 милиарда на месец? За какво отидоха 18-те милиарда външен дълг? Къде са парите за магистралите? Кога най-сетне ще се скриете от общественото пространство?

47

Анонимен

преди 1 година

Никога повече крадците от ПП, БСП и ДБ които ги изритаха с вот на недоверие само след 6 месеца.

46

?!?

преди 1 година

Що е то картел? И въобще има ли смисъл в това заглавие или няма мисъл в главите на тея от снимката. Това е въпроса!