13

Анонимен

преди 1 година

До Лекар: Нали знаеш " Високоинтелигентните " като теб използват определения и епитети без да докажат тезата си с доводи. Както сам казваш не съм ти на " нивото ". Аз съм от тези простите и грозните. За съжаление господ не ме е направил " Умнокрасив " като теб. Съдба какво да се прави!

12

до Лекар?!

преди 1 година

Знахарче, извинявай, че с намисам задочно в спорът ви, но това, за което говори колегата е практика "по света и у нас" още 60-те години на миналият век! Друг е въпроса останаха ли такива специалисти с подобна техника (самолети или ракети /имахме и такива/) и технология у нас в резултат на 30 годишната демокрация у нас!

11

ПроСоТо

преди 1 година

носете шапки с гръмоотвод !

10

Анонимен

преди 1 година

"...Каза д-р Едмонд Йорданов от ПСС".... Моите уважения, ама лекар да се изказва за гръмоотводи, е като електро инженер за чернодробни трансплантации. Малко се самозабравяте в това ПСС и не е на добре! Отделно, че това което казвате са някакви общи приказки, които всеки второкласник знае.

9

Лекар

преди 1 година

Защото умственият ти капацитет не е много голям, сигурно си боков фен

8

оФчаря

преди 1 година

Като стар Овчар с дългогодишен опит и практика по гори и поля, ви препоръчвам: При гръмотевична буря да бръкнете в аналното си отверстие с показалеца на Лявата ръка и в тази поза да останете минимум 15 минути след края на бурята! Внимавайте да не объркате ръцете и да не си бръкнете в носа или още по-зле в устата при силна уплаха!!!

7

Анонимен

преди 1 година

До Лекар: Да пич абсолютно сериозен съм. Защо ?

6

Мъдрец

преди 1 година

Трябва да си добре заземен, плюнчиш си пръста и си го завираш у ....

5

Лекар

преди 1 година

5, пич, ти сериозно ли?

4

Анонимен

преди 1 година

Защо самолетите които толкова рекламираха ,че имаме за борба с градушките не са обработвали суперклетката над софия. Ако беше обработвана бурята щеше да е много по малка и слаба. А вероятно и без човешки жертви.

3

Ай, майкоооо!

преди 1 година

Какви глупости е надръкал тоя, не е истина. Ама нали е на държавна хранилка, що пък не. Само факта, че смесва гръмотевица с мълния е показателен за квалификацията му.

2

Анонимен

преди 1 година

Точно от тези планински спасители както са ги нарекли не искаме акъл

1

Анонимен

преди 1 година

Да точно тея планинските..алпинистите не щем акъл