37

пиро

преди 1 година

Европа си направи харакири .

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 До тогава джуджето няма да го има....

35

Анонимен

преди 1 година

Населението тази зима все някак ще изкара тази зима, ще пестят, ще се къпят по рядко, ще намаляват отоплението, накрая като станат огромни сметките за отопление ще вземат някой и друг кредит за да платят, ЕЦБ ще напечата нова хартия. По лошо е за бизнеса, вече почват да фалират и да затварят.

34

А България?

преди 1 година

Или ние сме втора категория европейци?!? Дали не е време за референдум за ЕС,да се попита за първи път населението иска ли или не? Ей така, щото сме уж демократична държава...

33

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

32

Мужик

преди 1 година

Съвсем скоро жужето и коня ще обикалят с кранчето за газа из Европа и ще предлагат да пуснат на някого газ на промоция два кубика на цената на един. Иначе народа ще ги набучи островърхите кубета на Кремъл.

31

Stoyanov

преди 1 година

До Кори: хилядолетна европа????

30

Анонимен

преди 1 година

Немците поумняха, преди 80 години ходиха до Сталинград за да мръзнат, сега си казаха - защо да ходим до Сталинград, като можем и у дома да мръзнем youtu.be/_fe-3J6RmEk.

29

Анонимен

преди 1 година

Хаха ще подскача за да се стопли, ако не знае как да пита Украйна

28

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия и русофилите мразят толкова много САЩ? Защото САЩ не позволяват на агресора Русия да заграби Европа, а и Русия е напълно безпомощна срещу мощта на САЩ. Всички видяхме колко жестоко катастрофира Русия в Украйна въпреки 500 милиарда долара изхарчени за въоръжаване през последните 15 години от Путин. Бяха достатъчни само 25 милиарда долара военна помощ за Украйна за да се накеннза Русия и то много обилно в Украйна.

27

шиш

преди 1 година

Ще гледаме големи сеири тази зима .

26

Кори

преди 1 година

Може ли сериозен човек да смята, че хилядолетна Еврпопа, люлка на съвременната цивилизация, може да бъде разклатена от една треторазрядна държавица?

25

Анонимен

преди 1 година

Русоробите по републиките си. Ние в ЕС ще мръзнем , но ще се оправим и без вашия газ. А иначе няма да стъпите в "гадния и прогнил запад"

24

Адмирации

преди 1 година

Европа, никва обща армия не трябва да има! Европа, е зависима от Русия, а скоро ще бъде прочистена и анексирана! Един път като огладнеят и измръзнат, мечката зимата ще ги хапне всичките!

23

Анонимен

преди 1 година

30 На Европа не й трябва една армия и няма как да има една, защото народите са различни и никой разумен човек няма да мре за чужденци.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Германия ще реагира със санкции срещу Русия, дори може да обяви Русия за терористична държава както направи Литва преди броени дни.

21

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е как ще реагират германците към американците за дето им взривиха тръбите.

20

Грозната истина

преди 1 година

Всички крепостни бучат по форумите как имало криза в Европа. Европееца ще си намали парното с 1 градус а мужиците в Русия ще си останат във външните тоалетни(там сигерно е много топло) и сградите без течаща вода. Преценете къде е по добре.

19

Анонимен

преди 1 година

Само санкции да Русия! Засилете санкциите на макс.

18

до 23

преди 1 година

сигурно на едно място сме ходили, щото нямаше никакво свинско месо, никакви сапуни, от тези които купувам, нямаше Пепси, нямаше дори от българската бира която купувам - абсолютно невероятно, а и да - дори носни кърпички нямаше...