57

Споко

преди 5 месеца

Споко, ЕС има технологии, ще ядат и ще се греят с технологии, и икономиката ще работи без енергии, само с технологии. ЕС не е зависим от Русия.

56

Факт

преди 5 месеца

Фашистка Украйна и с нейния наркомен евреин за президент не получи нито цент помощ от Израел, нито одобрение, нито някаква техника или военна помощ, нищо.

55

Анонимен

преди 5 месеца

При гласуването в ООН 80% не подкрипиха санкциите срещу Русия.

54

Споко

преди 5 месеца

Споко, Европа не е зависима от Рисия, Европа минава на зелени енергии от соларни панели и вятърни централи и спира да купува газ и нефт от Русия.

53

543

преди 5 месеца

До Феномен Всъщност не е така. При грасуването в ООН само 4 страни подкрепиха Русия. Това са Еретрея, Северна Корея, Сирия и Беларус. Всичи останали или се въздаржаха или гласуваха против Русия. Незнам защо тълкувате въздържал се за като подкрепа за Русия. Русия всъщност в момента е точно в подходящата компания - страни от 3тия свят управлявани от безумни диктатори.

52

Анонимен

преди 5 месеца

До синоптик Нямаш си представа колко напред е запада пред примитивна русия

51

Кори

преди 5 месеца

До Stoyanov, Християнството е на 2 000 години, то е формирало Европа.

50

333

преди 5 месеца

До Адмирации. Боже колко мъка има по тоя свят. С какво точно Европа е зависима от русия. Русия има икиномика калкото Испания. От руската икономика са зависими само част от руснаците. Природните ресурси са нещо важно, но нека не забравяме, че те стават полезни едва когато Русия ги изнесе на запад, преди това от тях стават само танкове и то доста некачествени.

49

Феномен

преди 5 месеца

Никой не иска война, и всеки е против войната. Но е факт, че 85% от света не са против Русия и войната в Украйна - нито дори такива култури като будистка Индия, Китай, Тибет. Нито католическа латинска Америка, нито Африка където религиозните вярвания определят мирогледа на хората. Всички тези култури са дълбоко религиозби. Само една малка част от света, най-извратената и най-изпедерастената подкрепи терористичната държав Украйна.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Русия ще стане нормална държава тогава когато българските русофили вместо да лаят по форумите срещу САЩ ще си стегнат чемаданите и ще отидат да живеят в Русия. Дакато не настъпи тоя момент всичко излезнало от устите на русофилите е пълен фейк.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Путин нека да се дръвчи на Китай. Китай ще го оправи геополитически. Има и ядрено оръжие.

46

Мужик

преди 5 месеца

До 57.....знаем за нечуваните успехи на руската автомобилна индустрия, още 2011г. си поръчах суперколата Маруся и до днес я чакам, през това време смених две Тойота.

45

Овча глАва

преди 5 месеца

Иначе малките диктторчета русофили. ползват технологиите на запада. Живеят на запад в гадния ЕС, иначе дебилааааааааа вика колко е добре в рашшшааа. А оннн не е стъпвал там

44

Ха-ха-ха

преди 5 месеца

Само един руснак отиде и застреля шефа на мобилизационната комисия който по-късно почина. И какво се оказа, че стрелеца ще получи 8 годишна присъда, докато ако се отклониш от мобилизация получаваш 10 години

43

Анонимен

преди 5 месеца

Kиpтa npaви кожата устойчива на измръзване...

42

Анонимен

преди 5 месеца

до56!Хахахахамухахахамихахаха......

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 56 И ти си мислиш, че ще клекнат пред диктаторите ли? ....

40

Анонимен

преди 5 месеца

много интересно АМЕРИКА ЛИКВИДИРА 3 тръбки от 4те за да може да има и место за търгуване и най главното да не замръзнт немцитте и при това има вероятност Русия да снабди германците с втечен газ!Преди време писах , че америка иска да ликвидира Гер-я и други еврп-ки страни за да няма конкурнти или да работът на икономиката на САЩ ФОЛСФАГЕН И ДРУГИ ФИРМИ СА НА ПЪТ ЗА АМЕРИКА

39

Анонимен

преди 5 месеца

До Мужик Пуутаран и коня ще обикалят с паничка да просят хуманитарни помощи за гладуващите мужици. А заспалия руски народ освен да бягат като пилци за друго не ги търси. Сто годишната отрицателна селекция в Русия е дала своите резултати. Вместо да протестират срещу своеволието на самодържеца страхливите руснаци хукнаха да бягат през границите.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Германия - 45% промишлена инфлация (средно увеличение на разходите за производство) през август заради повишената цена на енергията. При такава инфлация не може да съществъва нито една икономика с високо организирано производство и разделение на труда. От тук нататък за бъдеще на Германия е безмислено да се говори. За тази ситуация виновен и идиотизмът на населението на запад което сляпо вярва в демокрацията и правителствата си.