82

Химарсите

преди 3 месеца

са 25 и пристигнаха още 18 нови. Мобилизираните руснаци са неопитни, ще дезертират в плен, ще оголят фронтовете и с изоставеното оръжие ще въоръжават украинската армия. След като Русия загуби войната, Диктатурата ще бъде свалена и пленниците ще се завърнат при семействата си.

81

Русия пак ще спаси с

преди 3 месеца

Предлагам Русия да използва взривената тръба за дълбоководно заустване на Ленинградската канализация.То и без това Балтийско море си е блато.Да плувнат в акитата.и без това трябва да свикват с мръсотията.

80

Аз

преди 3 месеца

Тази зима ще бъде забавно-студ,глад и бунтове.втората световна ще ви се стори лека.Всички на запад-на пангара.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Рисковете за производството включват забавяне на рестартирането на проекта Freeport LNG и взривовете/пожарите в над 20 завода за LNG през последните седмици в Пиндостан. Еесовската Зона може да внесе почти 40% повече LNG през следващата зима, стига да останат мощности, които да го произведат.

78

В руски задник завре

преди 3 месеца

те руския газ. Да се връща в средновековието матушкЪ.

77

Хахаха

преди 3 месеца

10 градуса максимум. Следващата баня напролет.

76

др0гаре плоскоземи

преди 3 месеца

както казах, зимата ще дойде и отмине, но вие ще си останете долниИпрезрени.

75

Анонимен

преди 3 месеца

То затова долара вече е над еврото, щот Европа цъфти и връзва дажеБ***си пропагандата..от най-долен и елементарен видкато за плиткоумни

74

Анонимен

преди 3 месеца

Аман от пропаганда! Никой не ви вярва вече! Европа е в режим на свободно падане и всичките лъжи, които бълвате на всеки кръгъл час няма да променят действителността. Запазете поне малко достойнство и замълчете вече! Настанало е време разделно защото на хората вече им писна. Има само девет хранения между човечеството и анархията.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Европа сама си отсече краката с руския газ. За оплаквания, арменския свещеник.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Бедните руснаци. Властващите в Русия винаги са си избивали народа.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не може да помогне на Русия вече.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Не гласувайте за агитката на Путин в България!!!

69

Оберщурмбанфюрер

преди 3 месеца

До Болгарин -- А за тези стотици хиляди, които бягат от Матушката Блатная, ни вопъл ни стон.

68

Бгг

преди 3 месеца

То ще се чуе и разбере колко е готова.

67

Анонимен

преди 3 месеца

На кофти новина - взрив на газопроводи - 2 бр. преди зимата, след като си наплашил предварително "народонаселението", че ще трябва да икономисва, спешно трябва да се генерира съобщение "ние сме готови и за тази зима, и за следващата, и винаги готови". Така работи пропагандата, дори изготвила доклад. Даже знае за предстоящата студената зима в СЕВЕРНА АЗИЯ /което май се пада Русия/, както и за следващото горещо лято.

66

xoxo

преди 3 месеца

Европа е готова-трънки...и един мармот навива станиол, а Урсула ходи да плаши със санкции.Дойде времето за революции,защото европейските граждани ще станат един голям пролетариат! Заради рахата на ЮЕСЕЙ и европейският им елит на хранилката.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ще видим колко са готови, зимата е близо.

64

Solar Power

преди 3 месеца

Друзя ! Аз съм готов от цели 7 години. Офгрид :) ТОК+ТОПЛО = ФРИЙ :) Не се кланям нито на руснаци нито на американци а още по малко на брадати араби. Да възможно е и в БЪЛГАРИЯ. Всички говорят как ще вдигат заплатите но никой не казва защо не КОПАМЕ газ в Етрополе :) ?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Кори, като нямат водопровод и канализация, защо "вземаха" перални и тоалетни чинии от Украйна, ще ги сложат на реката ли. *** до там да видиш какво имат.