17

Ръбльов

преди 1 година

Молодец ета тез рублцьй за тебя

16

?!?

преди 1 година

Дружно да благодарят на Бойко Борисов, че упя да го договори и изгради това трасе. И въпреки първият кабинет на Радев, който беше спрял сроежа за повече от година. Иронията на съдбата го накара да го довърши на пожар. Радев е предател на Българският интерес.

15

Анонимен

преди 1 година

Добре че бяха Киро и Асен. Пак ще гласувам за тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Да видим сега какво са се договорили с азерите. Със сигурност обаче каквото е направено все ще ни е в полза.

13

Анонимен

преди 1 година

Е как чак сега , Кирчо нали въртя крана преди сума ти време вече

12

Алстер

преди 1 година

Ako цената на газа не падне, значи няма смисъл от тази връзка.

11

То

преди 1 година

хубаво, че сте разписали някакви хартийки, ама на първи (не е ясно коя година) да не започне да издишва от някъде...ако изобщо има какво да издиша...

10

Мицотакис

преди 1 година

Дишайте спокойно Мицотакис каза, че ще пренасочват руска газ през тази тръба. Разбира се минаваща през няколко прекупвача и ще струва 10 пъти по-скъпо. Кой ще докара танкер за БГ, като всички танкери са заети за месеци напред. То и няма в света толкова построени танкери, за да газоснабди цяла Европа напълно. Ще бройм тая зима пачките за руска газ и това е, нямаме друг избор.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - никой не казва, че не са работили, а че излъга Кирето, че всичко е готово и тече газ, но когато си на хранилка пишеш, каквото ти заповядат... ако не съм прав значи между ушите ти става течение

8

Пич

преди 1 година

Поне една добра новина.

7

Ама

преди 1 година

Как ще си отдъхваш бе? Я виж как се повреждат газопроводите по света...

6

Анонимен

преди 1 година

А кой работеше за да я има тая газова връзка бе, гълъби и гугутки???Не бяха ли едни "лоши", така наречените "Кирчо и Кокорчо", дето толкова искахте да се махнат бе? Да се махнат, та после вие да оберете лаврите, всички точат сега зъби ако спечелят на изборите да кажат че тяхна е "заслугата"!!!Няма значение на кого, важното е да имаме евтин газ. Обаче това не решава големия въпрос - с корупцията кой ще се занимава?

5

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Връзката я изградихте. Сега да ви видя газ от къде ще прекарате ,че да мине по нея. След година газът ще е петорно по скъп. Всички ще се откажем от него. А тая тръба може да си я набият от зад всички след Борисов.

4

Анонимен

преди 1 година

Каква статия какво нещо :))) Тез русофили ще кажеш са ги държали в клетка, че чак отдъхнали от газовата връзка с комшиите :)))

3

Kolino Mongo

преди 1 година

Не разбрах само за крайния потребител каква е файдата. Всеки бяга от тази тема и говори на едро..

2

Русоробъ

преди 1 година

Тоя па работил със строителите... след като преговорите с Газпром бяха "неизбежни" за малко да изпуснете питомното... ех не е лесно да си роб

1

Анонимен

преди 1 година

То и с Турция има балканска тръба и хоб даже но тече газа само за Сърбия и Унгария.