57

Щирлиц

преди 1 година

Ч.У.Ч.Е.Л.О

56

Щирлиц

преди 1 година

До Гласувайте за Бойко!..........Допотопно е любимото ти ***.

55

Гласувайте за Бойко!

преди 1 година

Той ще построи допотопната АЕЦ Белене в земетръсната зона и още един Турски поток.

54

Бай Ментор

преди 1 година

Къде е оня резач на лентички , дето толкова години се мота с тая връзка?Сега се разбра че резача на лентички е строил "Турски поток" незаконно , без процедура , което говори че бая пара е чопнал!Ах гиди мутра недотрепана , ах гиди!

53

Анонимен

преди 1 година

Азерския газ е руски. Повече от половината акции на производителя са руски. Не виждам какъв екстаз ви гони с така наречения "Азерски газ"? Преоблекъл се Илия, огледал се - пак в тия.

52

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ... смешници, ОТДЪХНАЛИ СИ??? От какво си отдъхнахте, от собствената ви глупост ли или от сервилното прислужване на чужди интереси? Сега през толкова лелеяната връзка с Гърция пак ще купувате руски газ, но на двойна цена. И като решат американците да взривят тръбата, както на северните потоци, ще можете окончателно да си отдъхнете.

51

anon

преди 1 година

Тези измислиха проблем където нямаше и сега се тупат в гърдите, че са го разрешили.Всищност нямаше никакво забавяне... Държавата заплаши да протака акт 16 на интерконектора, но накрая кандиса и подписа. Това е цялата история.

50

Анонимен

преди 1 година

Молодци. Машала. За две години успяхте да оформите документите. Все пак интерконектора беше готов на 95% преди две години, даже и първичния договор за асерски газ беше подписан. Съпротивата на съветските еничари си каза думата, добре че беше войната че президентските шмекерчета да заемат антигазпромска позиция, колкото и да нямаха желание

49

Здрасти Вова

преди 1 година

A Газ?

48

Огромна благодарност

преди 1 година

За Кирил Петков и Асен Василев!!!! Без тах, това никога нямашем да се случи!

47

опетков

преди 1 година

Некадърниците на пРезидента създаваха изкуствени трудности, за да си припишат сега величавия подвиг от даване на един документ, който са длъжни по закон да издадат. На вниманието и на дежурните драскачи тук, които си дрънкат опорките на простоКиро и кокорчо, колко бил забавен видиш ли проектът: За да има газ от Азербайджан първо трябваше да бъде завършен тръбопровода ТАНАП, който минава през Турция. Същият беше пуснат през Август 2020 и ако нямаше КОВИД и нашата тръба щеше да е пусната през 2020

46

Така ли?

преди 1 година

така ли бе, клемълски лакей и *** на *** от село Славяново, дето направихте и невъзможното, за да осуетите гръцкия конектор, за да лазите като червеи в краката на изнудвачите от "Газпром"?! Те пък ви се подиграха и ви разиграваха като маймуни, затова клекнахте и "се загрижихте" за азерския газ! Ега ти националните предатели, кремълските запъртъци в Гълъбарника на червеното и в червата ЗаКаПеЧе - Проскубания гарван, викат му и Гълъб! Ега ти "Гълъба"! Ама, обърнахтте палачинката, нали

45

Анонимен

преди 1 година

пийте по една ракия, да си отдъхнете

44

Анонимен

преди 1 година

Защо писарушките не пуснат изказването на Мелони? Много ли ви е страх? Ушите ли ще ви дърпат? С какво нарушава то правилата? Вие сте нарушителите, щом прикривате информация и триете.

43

Анонимен

преди 1 година

Мелони, Италия: https://facebook/Valiani.Juanito/videos/1435517190276563?idorvanity=989354788174753

42

Някой

преди 1 година

Не се разбра само, какво ще търси Радев при откриването? Като оставим това, че заслугата му към газопровода е нулева, по Конституция няма право да се занимава с икономика. Там е мястото на Премиера!

41

Майдан

преди 1 година

Европейският път означава ли да се гърчим в краката на американците? Европейският път означава ли да загърбим европейските интереси за сметка на американските? Кой взриви Северен поток? Кой налива оръжие, с което се изтребва населението на Донбас? Слезте на земята и си отворете очите за истината. Но ще ви е трудно, защото роби като вас искат едно нещо - техен господар да е най-силният и си затварят сетивата за неудобната истина. Донбас или Косово? Кое е правилното?

40

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

До 40Бягай и се запиши доброволец , в армията на Путин срещу Украйна .Може и медал да получиш. Не знам само медал за храброст или предателство. При всички случаи си губещ!

39

Анонимен

преди 1 година

"Работихме със строителите. .............. бааа тоя работлив каскет ве :)

38

Анонимен

преди 1 година

Шишков: Газовата връзка има разрешение за работа, отдъхнахме си --------- ох и ние си отдъхнахме, че като ви знаем ква малoyмна cгaн сте в това правителство на пенсионирания шaпкapин!