42

Грешка - до 37

преди 1 година

От Гумени глави

41

До 42

преди 1 година

Срещу Русия. НАТО и САЩ не се страхуват да зашамарят джуджетата и да ги превърнат в печено месо.

40

Анонимен

преди 1 година

Дали ако бабата пусне на жужето ще размие ядреното му мислене?

39

Политик

преди 1 година

Германската икономика няма да се разпадне, разпада се Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

Меркел има политически нюх! И той Путин каза доста неща но никой не го слуша! Ще го послуша запада! Няма на къде повече освен сериозни действия на Русия!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Сус бре, предател! Заради теб в момента ядем дървото.

36

Анонимен

преди 1 година

Меркел през цялото време на канцлеруването си работеше за схемата на Путин. Самата схема беше всичкия руски газ да влиза в Германия и от там да се разпределя по останалите държави в Европа естествено с комисионна за Германия, Меркел и Шрьодер. Великобритания няколко пъти предупреди Меркел да се откаже от тая схема, но Меркел продължаваше с енергийното задушаване на ЕС. Съвсем логично Великобритания напусна ЕС основно заради егоизма на Меркел.

35

Германка

преди 1 година

Много я мразех и гласувах срещу нея, но никога не съм очаквала след нея да стане толкова бързо- толкова зле! Тя нямаше да го допусне, разбираше Путин и политиката му! Благодарения на нейното вето в Нато от 2008 войната се отлагаше..докато не дойде Байдън а тя се оттегли..сига ще гледа бързото разпадане на Германската икономика!

34

Анонимен

преди 1 година

Агента на Щази пак ръси акъл. Заради нея ЕС изпадна в енергийна криза и вместо да наведе главата и да се скрие в дълбоката немска провинция тя продължава да работи за Путин.

33

До 34

преди 1 година

И кой победи във ВСВ? Не и руснаците. Защото след това изградиха една кккочина. А, Германия, след 15г вече беше първа икономическа сила в Европа.А, за самата победа, ако не бяха американците, руснаците щяха да са смазани. И тогава и сегаса първобитни, ръждясала техника, личен състав на заколениене са мръднали.

32

Анонимен

преди 1 година

УФФЦА ПРОЗДА! ТИ НИ ДОИЛАРА БЕЖАНЦИТЕ И РАЮВЪРЗА РЪЦЕТЕ На путин!

31

Анонимен

преди 1 година

Дъртата Меркел ако беше начело на ЕС щеше да е друго.Тя поне е умна и разбира ситуацията.Путин често и се караше когато се срещаха и и напомняше кой е победил във Втората Световна Война.Най добрият германски канцлер след Войната.

30

Анонимен

преди 1 година

Mepkeл дълго време отбиваше американските удари и се опитваше да спаси Европа, включително с приписвана й мигрантска криза, която си беше "made in USA"... Привикваха я неколкократно във Вашингтон, правиха й различни постановки и накрая като не кандиса на война срещу Русия я принудиха да се оттегли...

29

Анонимен

преди 1 година

Тази бабулка се съгласи да си затвори очите за Крим , а в замяна Калининградска област да премине към Германия , но руснаците посегнаха и на Донбас и сега ще духат супата .

28

Анонимен

преди 1 година

А на тази вещица още повече да не се обръща внимание и да не се дава изява

27

млъкни

преди 1 година

Вместо да се покае,че тя е главния виновник да се стигне до войната, давайки аванси на този антихрист- путин---тази стара баба продължава да се прави на многознайка. Не сме забравили,че точно тя и немските фондации ни натресоха Тиквата....даже и днес ЕНП подкрепя бозчливо този негодяй игнорирайки всички данни за извършени от него престъпления....ЕНП , Меркел, Тиквата-Борисов---срам за човечеството.

26

Анонимен

преди 1 година

Бабо Меркел, с твоята политика направи Путин силен.

25

Анонимен

преди 1 година

Меркел не е ангел, но в нея все още говори гласа на разума. Много бързо се отърваха от Тръмп и Меркел и света пламна. Даже си мисля, че я накараха да приеме бежанците. Това не беше нейна идея.

24

ники

преди 1 година

Ние, западняците, целим тотално разграждане на съветската котчина до основи и разформироването и като държава. Целим полагането на Лилипоутев на 2 метра под земята, целим забраната на разпадналата се съветска кчина да има армия (като япония). Целим изчегъртването на варварското поведение.

23

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че западът насърчавал Киев за обстрел на ядрената централа в Запорожие, ТОЧНО ОБРАТНОТО!Мотивите на Путин за закани за употреба на ядрено оръжие са Блъф, зад който се крие желанието му за победа на всяка цена, защото вижда, че губи войната!И от кого ще защитава страната си, като имвнно ТОЙ е в позицията на нападател?? Просто да спре тази война!! Или ще спрат него.