9

Анонимен

преди 1 година

до 10 В такъв случай работодателя ти е в нарушение или фалшифицира документи, ваучери се дават на всички или на никой. Другото е поредната измекярска работа или си получаваш парите под масата.

8

Анонимен

преди 1 година

ваучерите са пълен т....к.

7

До 4

преди 1 година

Ще ти обясня как са МИНУС за работника тея купони. Първо- не можеш навсякъде да пазариш с тях. Тоест не можеш да плащаш битови сметки ,разплащане в автосервизи,здравни услуги, техника,строителни материали и т н. ВТОРО- не можеш да пазариш към количката си алкохол цигари и т н. ТРЕТО- не ти връщат ресто от магазина докато не похарчиш всичко. Имаш редица ограничения с тези купони а за робовладелеца само плюсове

6

Анонимен

преди 1 година

до 2 - Ако работодателя трябва да увеличи с 200лв. заплатата, ще получиш 155, а не 200 (има нещо дето му се казва данъци). И той ще внесе още към 39. Значи ти получаваш 45лв по-малко, корумпираната държава получава към 84лв повече. Ако искаш, настоявай за промени в закона, с които отделни служители да могат да се отказват от ваучерите и да си внасят данъците.

5

Анонимен

преди 1 година

До ! ИТв Ит сектора и без това заплатите Ви са достатъчно големи ,затова и вашите шефове не Ви дават ваучери

4

Анонимен

преди 1 година

Работя в оператор за ваучери и сключвам сделки с фирмите за да ги дават на служителите им.Нека бъде ясно че ваучерите са освободени от данъци и осигуровки и за 2,те страни и за служителя и за работодателя -ако шефа ви ,ви даде отгоре над заплатата 200 лева чиста пара,вие ще получите 140 заради данъците и осигуровките,ако са ваучери взимате си цялата сума 200 лева чисто ,държавата ги освобождава от данъци и осигуровки .Важно е шефа Ви да е ок да ги даде НАД заплатата Ви.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2, глупости! Как те ощетява този ваучер? Няма да ти влезнат 10 лв в сметката за пенсията ли? Смях!

2

Анонимен

преди 1 година

До Гост, не са и длъжни :) Това е решение на работодателя.

1

Гост

преди 1 година

на мен не дават и стотинка във ваучери