10

Някой

преди 1 година

Лично за мен - Ататюрк е основал републиката, но истинският нац. герой на турция е Орхан Демирел. Именно той отваря Турция към света, и е автор на споразумението с немците "Ноухау срещу работна ръка". Така в Турция се създават много заводи, появяват се висококвалифицирани инженери, предприятия тежка промишленост и високотехнологична химическа промишленост. Едновременно с това хиляди неквалифицирани работници се стичат в Германия, и започват да пращат пари в Турция.

9

Жокеръ

преди 1 година

Истинското име на основателя им е Гейлорд Факър! Другото са измислици! Велик народ! Измислили са сеkcа! После другите народи са вкарали и жените в далаверата но карай!

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПо добре е ор Григор Димитров загубеняка

7

Българин

преди 1 година

Изключително голям политик, и голям приятел на България! Един от неговите завети е , че Турция има един приятел в името на България, и никога да не тръгва срещу него!

6

Анонимен

преди 1 година

А баба Джибpиe, как можеше да се казва?

5

Анонимен

преди 1 година

Турчин ,вековен , исторически европейски синоним ,на коварен ,подъл човек ,готов на всичко зад гърба ти с нож ,брадва ,човек отричащ се от дадена клетва ,дори и кървава . Синоним ,предизвикващ дълбоко презрение и готовност на Османлиите ,да измият к нож ,кръв обидата ,да бъдат наречени турци .

4

Анонимен

преди 1 година

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на nрoc човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

3

Ужс

преди 1 година

Е сега това не е ли смяна на имената, в Османската империя са живели много народи? Това е вариант на възродителен процес може би малко по мек но си в такъв

2

Анонимен

преди 1 година

"туркия" ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

1

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора???