27

Да напомня само

преди 1 година

А в ТОТО-то проверихте ли за злоупотреби след оня случай във който в ,,6 от 42" излязоха едни и същи числа във два последователни тиража? Нещо за което светилата на родната математика от БАН се произнесоха че вероятноста за такова събитие невъзможна.Или казано 1 на (10х100 на 99-та степен).

26

Турист:

преди 1 година

Всички, навсякъде откриват злоупотреби и кражби, а в резултат НИЩО! Няма обвинения, няма осъдени, няма вкарани в затвора. Цирк и пародия!

25

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО-Може и да са скалъпени сандвич-панели (но не са скалъпени,ами са си солидни сгради) НО Е ПОСТРОЕНО,нали?А Продажните Промянаджии не само че и една барака не могат да направят,ами разрушават и захвърлят всичко направено преди тях!

24

Хасан Генов

преди 1 година

Търсете Руди гела!

23

Сата НАТО

преди 1 година

Построеното от ГЕРБ може да се види от всички! Няма такова строителство на спортни бази, от времето на соца -----////------ Нищо не е построено от ГЕРБ. Това не са спортни бази, а едни бутафорни спортни ЗАЛИ (чки), скалъпени от сандвич-панели, еталбонд и поликарбонат. Про форма обекти за максимално открадване на европари. Ползата от ПП ГЕРБ е, че е мухоловка за най-долната из мет на нацията. Който членува в тая банда, по дефиния е мало умник и корупционер.

22

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Лечева та нали нулеваците борещи се с мафията беше на власт почтени та дрънкат заграбиха ограбиха срутиха окрадоха назначиха свои с помощта на държавността юмрук

21

Мечтата на Лечева

преди 1 година

Е Националната спортна база да стане казино Сезам,а Спортният тотализатор да го финансира.

20

Da

преди 1 година

Вие ли бе, комунистите ????

19

anonimen

преди 1 година

Не е нормално едни да печелят а други години наред да наливат пари си в Тотото и нищо да не се печели нека се види корупцията ли е или точене на пари за собствена изгода

18

Анонимен

преди 1 година

Радостинчо лилавоустни нали и той вилня там и така си повярва, че закопа ИТН, само за едната службичка на нищо правещ, пардон личнобюджетно самооправящ се.

17

Анонимен

преди 1 година

Е нали ГЕРП бяха крадците

16

taschunka witko

преди 1 година

Кире и компания си крадяха славно.

15

Де Факти,

преди 1 година

....Тази в назначена от Радев? Трябва ли да си припомним, как Радев размахваше юмрук и твърдеше, че на Божков имал повече "доверие", отколкото на българските институции! Какво беше изказването на Божков за съдбата на Манол Велев и други, още си спомняме! Странни нещо е политиката! Моралът обикновено минава на заден план!

14

GG

преди 1 година

А кой беше министър преди Лечева?Помните ли Руди гела? Той от чалгарите отиде при "почтените".Хайде изберете ги пак и тогава продължението на промяната ще ви влезе докрай.

13

Реалист

преди 1 година

Построеното от ГЕРБ може да се види от всички! Няма такова строителство на спортни бази, от времето на соца! А някои твърдят, че имало даже и за ... "крадене"! Но откакто стана преврата, и Кирчо и Кокорчо опоскаха парите, и след това те потънаха! Ама да не си помислите че се е крадяло!

12

Анонимен

преди 1 година

Кога окошарят Сираковите и ръководството на БФС, тогава ще приема, че нещо се върши правилно

11

Лъжеш!

преди 1 година

Лъжеш, Весела вдовице, лъжеш! Злоупотребите за милиони евро са в червената ти кратуна, задръстена от ръждясали сърпове и чукове! А защо мълчиш като *** за злоупотребите за милиони от Крадлев, пардон -$ Кралев, герберасткия спортен министър, чиито корумпирани и неграмотни кадри побърза да върнеш в министерството? И кой ти позволи да завземеш цял район в Драгалевци, да строиш собствени водопроводи на дворците и имотите ти за милиони? Я си скрий червената мутра, защото си отврат!

10

Анонимен

преди 1 година

червените гълъби на радев излязоха по-крадливи и неадекватни от калинките на бойко !!

9

Анонимен

преди 1 година

Шумкарският ген не се изстъргва лесно от властта! Вариш го, печеш го, все шумкарче!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Още ли вярвате на хора с шумкарски произход?