21

Анонимен

преди 1 година

глобите не подлежат на лихви.също така трябва да се установи че вие сте извършителят всеки е невинен да доказване.

20

Анонимен

преди 1 година

отказът да се изпълни полицейско разпореждане не е престъпление съставя се акт и има глоба.гражданина не е длъжен да изпълнява разпореждане ако това представлява престъпление или нарушение или застрашава здравето му и прочие може да се обжалва.дебелият адвокат нещо послъгва.

19

vv

преди 1 година

Най-лесният начин е да се вържат КАТ и НАП и така няма измъкване от глобите, защото ако дължите пари на НАП ще Ви намерят по мейл, телефон, с гълъб, че и лихвите ще си платите.

18

Анонимен

преди 1 година

Ще ни глобяват ли, ако нямаме или не дадем email ? Нали на сайта на МВР има информация?

17

Анонимен

преди 1 година

Много ретро!

16

Анонимен

преди 1 година

и сега пощата на МВР ,влиза в раздел СПАМ на всички,айде докажете ,че са го получили,от глупост ,по-голяма глупост измислят или ще усвояваме милиони за нов софтуер?

15

Анонимен

преди 1 година

"имейл?"!? В кой век живеете, просто пратете факс или нещо по морзовата азбука!

14

Анонимен

преди 1 година

25 години след другите, но все пак има предложение. Похвално.

13

Прави са

преди 1 година

Проблемът не е само в глобите, а в това че може пет пъти да те спират че караш без книжка ама ако не ти е връбено наказателното постановление няма повторност, начи нема съд. Що не пробваш да с тия номера в Англия примерно. Не става така що народ измря от такива, ша ми караш друсан с 200 после в съда, *** той добро момче

12

Аха

преди 1 година

И тия *** били адвокати. Ако откажел да се тества да се считало че е взимал - хахаха. В кое точно право има презумция за виновност бе смешници? Я ходете се скриите. Закона е добър и гласи че можеш да откажеш да те тества *** на пътя, но при това положение си задължен да дадеш кръвна проба до 1-2 часа в специализирана лаборатория. Ае у лево.

11

ники

преди 1 година

Това за връчването на глобите е някаква глупост. Съвсем нормално може да се начисляват към данъците тези глоби и когато ти окажат да те обслужат в държавна/общинска администрация, защото имаш данъчни задължения, тогава ти връчват глобата на място.

10

Анонимен

преди 1 година

умнокрасивите свободни люде навеждащи се за заплата и вярващи в демокрацията и гласуването с удоволствие ще си ги платят!

9

Анонимен

преди 1 година

'Ако водачът откаже да бъде тестван за наркотици, законът може да повелява, че ги е употребил. Ако е чист, ще иска да се тества' --- туй само в наркоманисаните кратуни на демокрадите го има

8

Ivan

преди 1 година

Браво,поредната глупост,измислена от адвокати.Значи всеки,който получи имейл или СМС,че е направил нарушение,моментално ще се затича да си го плати.Вие въобще разсъждавате ли с главите си?!Естествено,че всяка глоба,по закон, влиза в сила,когато я получиш ЛИЧНО!Кой и как ще ме задължи да си гледам пощата или СМС на телефона и как ще докаже,че съм ги видял?!Или си мислите,че ей така ще се изпращат съобщения и всичко е влязло в сила,без право на обжалване?Поредната смехория,която ще падне в съда.

7

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Искам да видя как държавата ше събере имейлите и телефоните на всички ни! И да видим на кого ще продаде информацията после :) Видяхме няколко пъти колко са некадърни в опазването на лична информация!

6

Анонимен

преди 1 година

Тези адвокати да си гледат работата а не да се правят на законодател с такива глупави предложения.

5

Мхмм...

преди 1 година

Е той тоя имейл да не е пожизнен??? Давам там в КАТ някакъв имейл, после си правя нов и хоп - пак не съм уведомен за извършено от моя страна нарушение...

4

Анонимен

преди 1 година

Не може ли просто да си купуваме ваучери за определен брой нарушения и като свърши ваучера да си го зареждаме, като при телефоните. Може и на абонаментен план, като надхвърлиш безплатните нарушения, почва да друпа сметка и на края на месеца плащаш.

3

Анонимен

преди 1 година

Да, и сега спамаджийте ще почнат да изпращат фалшиви честитки...

2

Асанко шекер мала

преди 1 година

Аааааа......я такавъ електрическа поща немам........