23

333

преди 1 година

Ако Русия нанесе тактически ядрен удар, той няма да е на територията на Украйна, защото е близо до тях. Ударът ще бъде насочен към някой от целите във централна Европа - Германия, Франция и т.н.

22

Браво в 10-ката

преди 1 година

Много ми хареса коментара с точно попадение за Украйна в цялата тази работа е един употребен презерватив и нищо повече. Може да се направи политическа карикатура за политическия екшън и презерватива Украйна.

21

българин

преди 1 година

До: номер 18 (Ама НАИСТИНА ли?)"Нито САЩ нито ЕС за заглижени за самата Украйна използват я като презерватив за големият екшън, който се оформя и предстои." От тебе по-голям презерватив няма!

20

запознат

преди 1 година

До Анонимен ------Да има такива предсказания, но не от Нострадамус или даже от Ванга, тя е избягвала да говори на тази тема, а от Слава Севрюкова. Част от България, защото е нависоко, ще остане непокътната, защото след ядрения взрив, ниските земи ще потънат от водата, която ще ни залее. Холандия, Дания, голяма част от Германия, Скандинавските страни, островите, вкл. Великобритания, Кипър, Малта няма да ги има. В България Варан и Бургас ще потънат.

19

лично мнение

преди 1 година

Според мен всичките ядрени заплахи на Путин са блъф. Блъф, но не само това! Логически Русия няма полза да плаши света с ядрена война, тъй като така ще издаде военните си планове, давайки шанс на НАТО да се подготви.Нещо, което НАТО именно прави в момента.По-вероятната изгода за Русия е ангажирането на разузнавателните служби за проучване на вероятността за ядрен конфликт, с което заема ресурс и отклонява вниманието на службите от истинските бойни действия. Точно като DDoS атаките на хакерите.

18

Ядрена атака ли!

преди 1 година

Джу.джетата подценяват Пентагона и в един момент няма и да разберат какво им се случва...

17

зная, разбира се

преди 1 година

До Русофилчетазащото всичко е координирано .... САЩ+Русия си разиграват целия свят както намерят за добре...най-вече Европа

16

Тъпотия

преди 1 година

Тази статия е само за клик-байт и плашилище за хората. Дефакто нищо не казва, имат начини, нямат начини... Като удари мегатона всички ще разберем.

15

Ама НАИСТИНА ли?

преди 1 година

Наистина ли смятате за ЧИСТО БЛАГОРОДНИ намерения на САЩ и подизпълнителя ЕС към ПРОПАДНАЛА УКРАЙНА? Човек трябва да е много глупав и с промит мозък, за да го вярва. Нито САЩ нито ЕС за заглижени за самата Украйна използват я като презерватив за големият екшън, който се оформя и предстои.

14

мого е близо...

преди 1 година

До АнонименЮжна Америка е най-добре и сигурно. Чили например в по-южнните части...(юг при тях е студено, север е топло)!

13

Русофилчета

преди 1 година

заблудени... Как си представяте "Велика Русия" да използва ядрено оръжие срещу Украйна, защото няма сили... да спечели с конвенционални...? Ха-ха-ха! Няли това ще е признание, че войниците и не стават за нищо друго освен да убиват цивилни и да мародерстват......САЩ знаят във всеки момент, какво крои бункерния пcиxoпат. Доказаха го преди 24.02 като изтеглиха дипломатите си от Киев и предупредиха Зеленски.

12

Анонимен

преди 1 година

Да доста е лесно. Пурво ярка заслепителна светлина в небето, 1 2 секунди след това удърна вълна която заличава всичко по пътя си, след това тишина и радиация, не е трудно да идентифицираш първите признаци :)

11

Евро-либерастия

преди 1 година

Всички страдане заради тая пуста САЩ и Евро-ЛИБЕРАСТИЯ към Украйна и ПРЕНЦИИТЕ на САЩ и в подизпълнители Европския Союз да искат Украйна с рускоговорящи производни да бъдат подчинени на Запада. Заради тези претенции прецакват всички обикновени европейски граждани.

10

баба мара

преди 1 година

спасението на сащ е да се изтеглят от различните краища на света да си закриятбазите в япония и германия и да не създават конфликти по света течът на газ отсев поток е тяхна работа

9

Анонимен

преди 1 година

Фъргай атома Вова!!

8

1984

преди 1 година

Европа ще се преименува на Евразия и ще включва Русия + цяла континентална Европа. Америките + Великобритания ще се преименуват на Океания, а Китай, Япония, Австралия и островчетата ще се обединят под името Изтазия. След ядрената война близо 7 милиардното население ще спадне до малко под милиард. И ще настане мир. Жалко, че няма да сме живи да го видим.

7

Анонимен

преди 1 година

първия признак е бавноразвиващи се 'лидери'

6

Бай Дрън

преди 1 година

А аз винаги съм си мислил, че не Украйна ще е театър на ядрените военни действия, а Вашингтон. Не знам защо съм останал с впечатлението, че първият удар ще бъде от подводници и то на хиляди километри от Украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

Нострадамус и Ванга имат предсказание от видения в бъдещето за Париж. Няма да го има. Ще се надявам да не са прави, но все пак - българи, върнете се тук, защото скоро в познатата стара Европа нищо няма да е същото. Докато още е възможно. След това няма да е възможно.

4

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДА ЩЕ УСЕТЯТ ТОПЛИНА БЕЗ РУСКА ГАЗ - ЩЕ ИМ СПРАТ ТЕЛЕФОНИТЕ И ЛАПТОПИТЕ И ЩЕ ИМ СТАНЕ ЛЕКО НА ДУШАТА, КЪСМЕТЛИЙТЕ ЩЕ СЕ СРЕШНАТ СЪС СЪЗДАТЕЛЯ - СТИГА НИ ВЪРТЕЛИ ВСЕКИ Е ЧУВАЛ ЗА "ПРОЗОРЕЦА НА ОВЕРТОН"