43

Анонимен

преди 1 година

Както в началото на войната казах- Русия няма шанс срещу Украйна. Единственото, с което може да сплаши, е средновековно оборудвана огромна армия (която беше размазана), ядрени оръжия (95% от главите им се закачат само на средновековно СеСеСеРско оръжие) и фалшиви референдуми. Сега идва епизод 2- втора огромна армия, която ще бъде пометена и не се знае докъде ще стигне яростта на Путин от огромния провал. Русия има много цели, а НАТО- само една. Русия става пустиня за 2 часа.

42

Анонимен

преди 1 година

човека е дълбоко във филма мисли си че го мразят и иска да умре

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44Как го измисли тоя бисер?

40

Анонимен

преди 1 година

Ама и запада параноя и страх го тресат. И понеже не си лекуват болните глави се опитват да наложат глЪЪмоторията си на всеки. Кой им каза, че пък те са много полезни за света. Лигги им течат от устите за украинските ресурси, защото колониите намаляват и скоро ще ядат зелени хартийки или ще удрят всяка страна която не им играе по свирката.

39

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да се осъзнаят и да се спрат. Омразата не води до нищо добро. Ако сега не се осъзнаят и не продължат да се нападат, ще се отвори още по-голяма война и ще си отидат много хода.

38

Анонимен

преди 1 година

Перфектната цел за Русия целяща сплашване на запада е София. Близо за удар, но далеч за радиацията, незащитена треактория, част от ЕС много ни мразят.

37

Анонимен

преди 1 година

до къде стигнахме, заради един изпляскал мордорски п.лъх

36

Анонимен

преди 1 година

Западната пропаганда наистина разчита стеашно много на чувствата на хората.

35

Анонимен

преди 1 година

Или пък не :D

34

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да използва ядрено оръжие първа. Това го пише в ядрената доктрина на страната.

33

Зозо

преди 1 година

Психото в Мордор като е много ербап да пуска бомбите, айде де. Ама знае, че после и него няма да го има сред живите. Клоун :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

32

Факт

преди 1 година

Не Русия унищожи два мирни японски градове с атомни бомби нали?!Така че стига лъжи.

31

Това е

преди 1 година

Само вицове и фейк...

30

Аз знам какво ще...

преди 1 година

Стане ! Путин казва многократно че когато се стигне до удар иска да удари пръв така ,че да не мога да му отговорят !!! Нагласата на Запада е че ядрена война не може да се спечели ,нагласата на Путин е, че може да се спечели и че ударилив пръв както трябва ще спечели ! Следователно не очаквам предупреждение а мощен удар върху всички командни центрове и д-р стратегически обекти ,който удар ще доведе до разпад на държавността и командната верига на врага !!! Така че НАТО трябва да е във пълна

29

Гъз

преди 1 година

Абе евалник, русиягарантира цялоста на украйна, ако украйна остане неутрална.

28

Анонимен

преди 1 година

яка промивка тече пак всекидневно с цел сплашване от ядрен взрив, през 2020 се случи нещо много голямо което с всички сили искат да покрият и никой да не разбере (усети), единствения начин това нещо да остане скрито е всяко човешко същество да живее в страх, страха блокира усещането на промяната която се случи. Но процеса е необратим и единственото което правят е просто да забавят истината но не могат да я скрият. Това е еволюция и тя се случва в този момент.

27

Anonimen

преди 1 година

Напишете просто в google будапещенски меморандум от 1994 година и прочетете много внимателно .И понеже само гуй може да се набива ,а не мозък ако можете вникнете какво е написанон в него. Мога само да подскажа :Великобритания, САЩ и русия повтарям и русия гарантират териториалната цялост на Украйна, като в замяна на това Украйна предава целия си ядрен арсенал .До този момент Украйна е била четвърта ядрена сила в света. След като с псевдо референдума русия се мъчи да наруши териториалната цялост в нарушение на този договор нищо не спира САЩ и великобритания а и НАТО да се притекат на помощ на

26

До 28

преди 1 година

Единственото самоубиване виждаме от самата Европа, която слугува на САЩ и се самоубива с ИЗКУСТВЕНО създадените кризи от Евро-САНКЦИИТЕ, които НАКАЗВАТ Европа и обикновените работещи европейски граждани. Украинците не са европейци.

25

Мдааа

преди 1 година

Ами веднага да се допитват до Бг топ спеца ристо грозев тоя ги знае сичките руски тайни.... дори и тия дето никога не са си ги и помисляли!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Путин и фашистка Русия може да използват ядрени оръжия, само, ако искат да се самоубият...