28

Анонимен

преди 1 година

искали ефективни присъди.... та те с 35 фиша си карат безпроблемно, което за мен означава, че тези с по 35 фиша ще продължават така, но ще има младоци по затворите за 1 трева, особено с тестовете на мвр, може и с беналгин да лежиш... решението е рецидивисти да няма , но полцаите тях не ги закачат, събираемост над 90% и тогава да ми мислят за ефективни

27

Анонимен

преди 1 година

До ПИЯН НАРКОТИЦИ "Я ТУК СЛОЖЕТЕ ГЛОБА 2000 ЛЕВА ПА ДА ВИДИМ ДЖИГИТИТЕ" - Толкова е глобата, ако откажеш да те тестват и 2 години без книжка. Както виждаш това не помага. Помага единствено това, полиция, прокуратура и съд да бъдат изчистени максимално много от корупцията. Тогава вече ще е различно дори и с този закон и наказания. Сега разни индивиди си знаят, че ако ги спрат няма да стане нищо или ако стане ще платят тук-там и накрая пак няма да стане нищо.

26

Davidof

преди 1 година

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирмиНашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: Infos@ pacific-offshorebank. com

25

Анонимен

преди 1 година

До КАКТО ПИСАХ - Няма такова нещо. Живях почти десетилетие в Германия и ако те хванат да караш пиян или под влияние на наркотици ти вземат книжката и има глоба. Това е. Обаче разликата е, че така се случва на всички и няма "наши момчета". Освен това след теста за наркотици задължително ти правят кръвен тест, защото първите тестове са прекалено чувствителни и не показват дали си под влияние, а дали си употребявал последните няколко дни, което е съвсем различно. Я кажи коя държава визираш ти.

24

Анонимен

преди 1 година

По-суров закон означава по-големи печалби за полицаите и прокурорите, както и съдиите, които са корумпирани. Това е. Трябва да се спре корупцията и тогава законите ще се спазват от всички. Полицаят ако иска наистина да помогне да мисли в тази посока, а не да мисли как корумпираните му колеги да печелят повече парички.

23

Анонимен

преди 1 година

"Всичко може. Ако в закона ти напишат,че ако караш пиян получаваш минимум 2 г ефективна присъда то нямаш отърване. Въпросът е какво и как ще го напишат" - Не, въпросът е, че за кокошка няма да има прошка, а за милионите няма да има дело. Реално искането закона да е по-суров означава да искаме обикновените хора да се наказват по-сурово, защото за "необикновените" законите не важат. Трябва да се иска спазване на законите от всички и тогава тези случаи ще намалеят драстично. Не законът е проблема!

22

Анонимен

преди 1 година

Гешеф, защитника на мутрите не харесва това.

21

Анонимен

преди 1 година

Аха, значи за шофьорите затвор, а за полицаите, които са разпъвали полицейски чадър евентуално уволнение. Този няма ли да направи предложение за подобни полицаи да има ефективни присъди или го е страх за собствената си кожа или тази на колегите му? Истината е, че ако полиция и прокуратура се изчистят от корумпираните си служители, то служители почти няма да останат. Има и свестни сред тях, но за съжаление са малцинство. Ако тези си вършат работата, тогава промени в закона няма да са нужни.

20

...

преди 1 година

Пияни или дрогирани трябва да се съдят за предумишлено убийство, ако няма жертви и за убийство, ако има жертви, както и до живот без книжка!

19

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм ,затвор за пияни и дрогирани на пътя. Искам и затвор и смъртни присъди за полицаи ,които правят чадър на престъпниците , на полицаи извършващи престъпления. На политици,прокурори и съдии също. Да не се лъжем, ама 90 процента от тежките престъпления в България са свързани с полицай,политик,прокутор.

18

Анонимен

преди 1 година

Живея извън България. Тук ако караш с над 25 мили над ограничението директно отиваш на съд. Ако е първо нарушение три месеца затвор свободен режим(спиш в къщи, през деня отиваш да работиш за обществото). Всеки ден виждам по пътищата такива затворници в оранжеви облекла да чистят около пътя ,и полицай ги следи отстрани. Но ако те хванат пиян, жална ти майка. Има закони,спазват се.това е.

17

Анонимен

преди 1 година

'От началото на август са заловени над 1400 водача, установени да управляват след употреба на алкохол, над 1250 неправоспособни шофьори и над 700, употребили наркотици.' --- рашков каза че 2/3 ОТ ВСИЧКИ ПРОВЕРЕНИ са неправоспособни. Тоест на ден се проверяват по 60 човека, а не 10 000 както съобщава МВР. или рашков лъже, но това е невъзможно

16

Анонимен

преди 1 година

До 18 Всичко може. Ако в закона ти напишат,че ако караш пиян получаваш минимум 2 г ефективна присъда то нямаш отърване. Въпросът е какво и как ще го напишат

15

До 18

преди 1 година

Заради такива адвокатски теории и хитринки *** невинни всеки ден.

14

Анонимен

преди 1 година

Не може да осъдиш някого ефективно за потенциално произшествие. Тоест ако е спрян за проверка и тя е отчела алкохол или наркотици. Виж ако има произшествие вече може.

13

Анонимен

преди 1 година

Че то вие правите така, че да не се стига до ефективни присъди, бе ушаци!

12

Гоги

преди 1 година

Присъдата да е обвързана с трудова повинност по пътищата на България,да работи в полза на народа и да гледа как нормалните го правят, присъдите да започват от 10 години.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - имаше такова предложение и дори Прокуратурата така повдигна обвинението на синчето дето затри МИлен Цветков - НЕуважаемият съд каза, не, не е умишлено, детето е сгрешило просто...когато няма желание, няма начин, когато има желание - има и начин...

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - да, слагаш ги, защот бай Иван от една бира може да се замотае и да направи беля, и предвид ситуацията, трябва да е точно така - дали Бай Иван или Семерджиев, или сега последния герой от Околовръстното, както и Токев да са под един знаменател, защото не ми се мре по пътя щото някой му се приискало бело...

9

Анонимен

преди 1 година

Не. Директно да ги съдят като за умишлено престъпление с утежняващи обстоятелства.