15

Анонимен

преди 1 година

Центробежни сили са го изхвърлили през стълбата в апартамента му. Има и други цетробежни сили.

14

Анонимен

преди 1 година

тцтц един джигит не искат да осъдят, а ние очакваме политици в затвора...

13

Политическата отгово

преди 1 година

И правовата държава Доган и Таки

12

Алооо

преди 1 година

Направо го пускайте, то е ясно. Да си полежи вкъщи, под ,,домашен арест" 1-2 години без някой да го контролира и да забравяме.

11

Анонимен

преди 1 година

Ясноооооо.... 3 години условно, 2 вече са изтърпени

10

toti

преди 1 година

То пак ще дойде Видов ден и на всеки ще си му отреди съдбата !!!

9

Joko

преди 1 година

Адвокате, няма нищо сложно. Целта ви е да изклатите повече пари от клиета ( който със сигурност ги има бол) Какво не е ясно ? Доказано: алохол, наркотици, превишение на скоростта, загинал човек ! Докато такива като вас протакат делата, у нас ще продължават да дерибействат коопеллета като този убиец и да загиват хора по пътищата. Ясен ли съм бе Рангеле ?

8

Турист:

преди 1 година

Най-големите престъпници са разследващи, прокуратура, съд. За адвокатите е ясно: ..................-колкото и да ги обижда човек е малко. Че и те алчни! Изводът: Защо не обявите официална политическа система - АНАРХИЯ!

7

44

преди 1 година

Всичко е ясно и както до сега : да мине малко време, да се позабрави и хайде под гаранция, а делото.....след 10 години. И имаме съдебна система, нали.

6

Това

преди 1 година

не е сериозно!

5

ЦИРК БГ

преди 1 година

Време е тоя заспал народ да извади секирите и да започне масово раздаване на справедливост.

4

Анонимен

преди 1 година

У нас просто наказанието е в разследването и влаченето по инстанции и предварителното задържане, което не е затвор, а много по- зле. Тук закачат ли те на куката дори и да се отървеш с малко наказание, то наказанието си го изтърпял покрай разследването. Това не е нормално, но за съжаление е така.

3

Анонимен

преди 1 година

"По думите му системата у нас е тромава, защото ПТП-ата се придружават с експертизи, които са изключително бавни." Нали има излезли експертизи които казват с какво е бил дрогиран ,колко е бил пиян ,с каква скорост се е движел ,че е минал "на червено" какво още Ви трябва за да го съдите ? Какви центробежни сили сънува тоя адвокат ? А "резултат от ударите." е пределно ясен - две загинали момичета .

2

Семерджиев

преди 1 година

Ха-ха-хааааааа.......

1

пришълеца

преди 1 година

Ако въобще има присъда за качулатия наркоман:)))