196

До 207

преди 1 година

Ами ако някой взриви и полския газопровод?

195

Данчо

преди 1 година

Всички русофоби да си изключат тока. Руски е.

194

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки ! Анатема!

193

Данчо

преди 1 година

Всички русофоби да си изключат тока. Руски е.

192

Българин

преди 1 година

След разгрома на руската армия при Баклава и Юзум разпада на Руската федерация е неминуем и непредотвратим. След кратък "Нюрнбергски процес", международната общност трябва да осигури мирния и справедлив характер на разпада на Ордата на отделни държави-нации. Но не както на Берлинския Конгрес където си разпределят порциите от разпадащата се Отоманска империя а със строго прилагане на принципа на консенсус. Опит има от следвоенна нацистка Германия.

191

Жебок

преди 1 година

С нетърпение чакам да достигне и територията на Съединените щати

190

Офффф

преди 1 година

преди беше някаква турбина която Канада ремонтирала и я забавила и затова Путин не изпълнявал договора но имал голямо желание.. е върнаха я канадците ремонтирана. Сега пък тоя взрив - винаги подривна дейност какво друго може да се очаква от кагебейци

189

ХОРА

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, каквото и да ни струва това.

188

Анонимен

преди 1 година

Турция има руски газ, но инфлацията там е голяма :))) Ще се научат по трудния начин турците, но късно е либе за китка :)))

187

Натовеца

преди 1 година

Нека да ги наречем нещата такива каквито са ФАщ нападнаха Европа !С такива "съюзници" кой му требе враг!

186

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили в България трябва да се обявят извън закона и да се преследват от ДАНС и прокуратурата!

185

Българин

преди 1 година

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западняк в изобилно материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като лосанджелци и майамци, а не като краснодарци и волгородци, да караме йоници и полестари, а не лади и москвичи.

184

Защо?

преди 1 година

Защо, някой да ми каже защо ТРЪБАТА Е ЦЯЛА???

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 199 Ние сме европейци. Който иска да го управляват азиатски диктатори - прав му път към Просия.

182

гого

преди 1 година

Освен МОТИВ, Газпром има и ВЪЗМОЖНОСТ. Възможността е т.нар. къртица или тръбен робот който се движи в тръбата за инспекция и технически цели, би могъл да бъде натоварен със съответният багаж за взрива. Странно че многобройните руски медии не са отбелязали това, а забелязват продажбите на ВПГ, които за САЩ са на предела и така и така се реализират. Допълнителна улика са и ежедневните заплахи на руски политици, че Европа ще замръзне тази зима и други апокалиптични брътвежи

181

Анонимен

преди 1 година

Анналена Бербок: "Трябва да направим всичко за Украйна и няма никакво значение мнението на моите немски избиратели. Щом съм обещала на украинците, ще направя всичко възможно да го изпълня, а ние трябва да изтърпим".

180

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат газ за 14 години, само за тях, без да продават. В Западна Европа най-голямо находище с газ имаше в Холандия. Но както виждате, изчерпаха го.

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 198 Нищо не се "връща" в Просия. Само все повече млади руснаци я напускат. :)))) Скоро джуджа ще се принуди да затвоти границите завършвайки прехода към Северна Корея - 2 :))))

178

Анонимен

преди 1 година

Тези които се самоопределят като "крайненци" нямат нито история, нито царе и владетели, нито известни писатели, поети, музиканти, учени - нищо! Покрайна съществува като изкуствено образувание едва от 1991 г. Преди беше ССР - република у края на Росия.

177

Анонимен

преди 1 година

В териториите които от 1 октомври се връщат в Русия се произвежда 95% от БВП на Украйна.