236

Анонимен

преди 1 година

До 261 - Към момента ми е ясно само това, че на теб нищо не ти е ясно! )))

235

Никола Стефанов

преди 1 година

То и на Русия не носи полза, но не наврежда кой знае колко. А иначе печелившите от саботажа са САЩ - за да няма ЕС алтернатива на втечнения им газ, и поляците - когато все пак екшъна в Украйна свърши със разгрома на украинците, ще могат да извиват ръцете на германците ако и когато стане дума за отваряне на газопроводите по зема.

234

Анонимен

преди 1 година

До 259 Ти само на фантазии го караш, и ти е пределно ясно :)))

233

Ясно е

преди 1 година

"И кой е извършителят на тези взривове. Защо не напишете истината. Или не е политкоректно" Защо да не е политкоректно? Всички знаят, че руските терористи не се спират вече пред почти нищо. Само страха от здравия тупаник на НАТО ги спира и от употреба на ядрено оръжие.

232

Анонимен

преди 1 година

До 257 - Грам фантазия няма! Първата част вече се случи, а втората част е по логиката на случилото се в първите 2 световни войни. Или в Третата св.война считаш че ще стане нещо друго?!

231

Монк

преди 1 година

На 1000% Америка стои зад тази диверсия.

230

Анонимен

преди 1 година

До 256 Прочети си поста и ще разбереш. Ударил си го на пълни фантазии. :))))

229

Анонимен

преди 1 година

До 245 - Хаха, я кажи кой точно е зациклил? За 8 месеца русите вземаха ефективно (с присъединяване на територията) 4 укр. области! Значи още 12 за другите ))) После иде ред и на Полша.... Онези що доставят най-много (след САЩ) оръжие, с което укрите да убиват руснаци - нали не мислиш, че ще си останат така! Стига руската армия до границата с Полша и пляс-пляс - изчистваме си ръчичките и почваме да си живеем мирно! Не става така! А немците може и да НЕ пострадат по тази линия! Тенкю, САЩ!!!

228

Анонимен

преди 1 година

Полският външен министър, вярно, че бивш, благодари на САЩ за шоуто.

227

Анонимен

преди 1 година

Мдам, войната вече е в Европа. А европейските лидери продължават да се правят на гърмени лисици и да си повтарят, че всичко е наред. Нищо не е наред. Вие подкрепихте война на източната си граница, в която 1 европейска държава има много сериозни интереси. Какво мислехте, че ще стане?

226

дядо йоцо гледа

преди 1 година

По руските тв разказват, че Русия воювала с НАТО, руснаците ги е срам да загубят от Украйна и правят всичко възможнно да въвлекат ЕС в конфликта.

225

Анонимен

преди 1 година

Русия спря газоподаването на половин Европа, тъй че Русия просто прави това, което правеше и досега - да се крие зад "технически" проблеми за да намалява доставките. Никой не е изненадан.

224

Анонимен

преди 1 година

Само две думи: Виктория Нуланд.

223

баба мара

преди 1 година

поредната ам провокация а какво правят германците окт фест бира и наденички

222

следвамехронологията

преди 1 година

Безспорно фактът с диверсиите и експлозиите на една европейска инфраструктура означава, че конфликтът значително ескалира и бендеро-укропската криза се прехвърля директно на територията на Еесовската Зона. Еесовци, благодарете на този, който седи надалеч, надява се да остане незасегнат и да благоденства, прибирайки безчетни печалби.

221

toti

преди 1 година

Ако ще не гъзопроводи ,а хиляди *** да гръмнат ми е все та,по голямо няма да клекне и пусни,нито да го ***!!!

220

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 243 Зациклихте в Украйна и вече взехте да "оправяте" и други дъжави, а? Не е лесно. :)))))

219

До хохо

преди 1 година

И в детската градина знаят кой взриви кулите! Значи не ставаш и за детска градина...

218

Анонимен

преди 1 година

С тоя взрив, янките дават повод на Русия и Германия да сплескат, размачкат и разпарчетосат Полша (както преди 85 години) в удобен за това момент ))) А тя (Полша) сега злобее и дивее, вместо да се цапне по главата и да осъзнанае какво всъщност се случва покрай нейните граници..... Значи - заслужава си го!

217

С Новичок е станало

преди 1 година

Нека първо намерят точното място на течовете. След това забелязването на забравени паспорти на Петров и Боширов, е въпрос на техника, пропаганда и ... редакционна политика.