67

Анонимен

преди 1 година

Нали ЕС не иска газ от Русия, тогава защо сме се притеснили за СП2? Щом по него не тече газ, дали ще е в изправност или не няма значение (естествено от екологична гледна точка има, но тук се концентрирам върху други фактори).

66

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Наскоро във Франция горя най-големият пазар за селскостопанска продукция, сега взривиха газопроводите. Някой явно много иска да остави Европа гладна и мръзнеща през зимата)

65

Анонимен

преди 1 година

Значи още лятото хората от службите на САЩ са си казали, че ще гръмнат СП 2 хахаха А тук разни си мислят, че ЕС и САЩ сме партньори. Партньори могат да бъдат хора/организации/държави, които работят за общите си интереси, а не такива, които чрез загубите на партньорите си постигат собствените си интереси. Защо съюзникът ни САЩ не доставя на ЕС енергоресурси на цената, на която ги доставя врагът ни Русия, а дори и на по-ниска, а искат по-високи цени? Нали едните са ни съюзници, а другите врагове?

64

Lina

преди 1 година

тетке, режима на тока вече в факт. Поне на 30 мин от сф. Намацай си лицето с ужасен грим и тичай при зеленски . Нали това е най - важното?

63

Анонимен

преди 1 година

А стиска ли ти да посочиш с пръстчето към Краваристан, мымра ты такая...

62

Тази...

преди 1 година

...зверски рязко обърна палачинката! Е нали досега мразеше всичко руско - нефт, газ, дизел, мазут, корабно гориво, киросин, ракетно гориво, специални метали за производство на батерии, ракетни компоненти за изстрелване на сателити, горивни клетки за АЕЦите и депонирането им, въглища, дърва.... Сега ти спряха всички потоци - ей го нищо не получаваш вече от Русия - що мъркаш сега?! Това политиците страдат от изключителна шизофренията . Ами веднъж си заявила, че няма да работиш с Русия и я изолираш

61

Анонимен

преди 1 година

Саботаж на НАТО, в балтийско море е пълно с техни военни кораби, колко му е да изпуснат 2-3 дълбоководни бжмби и готово. На европейците така и не им увряха канчетата, че администрацията на ЕС е троянския кон на САЩ във войната с Европа. Сега наистина ги чака много лоша зима. А краварите както винаги са победители без дори да са водили битка.

60

Анонимен

преди 1 година

Що ***, нъл не искатеме руски газ? Какво ви бърка

59

Анонимен

преди 1 година

Саботаж са! Обаче кой има интерес да спре притока на пари към Русия, дето ги използвала за водене на война? И има ли натиск към всяка една държава от ЕС да не използва руски горива? Има! Сега се изпокарайте помежду си.

58

Анонимен

преди 1 година

Това всеки божи ден Путин създава работа на русофилското войнство да защитава с безумни аргументи Русия. Кога руснака отровил някого, кога взривил самолет, кога извършил геноцид, кога правел средновековни мъчения, кога нападнал суверенна държава, кога взривил газопровод и т.н. тероризми, и за всичко това русофилството със зъби и нокти плюсчета и минусчета трябва да доказва че не Русия е виновника а омразния им САЩ.

57

EU citizen

преди 1 година

На никой в Европа вече не му пука за Русия и нейните газ и петрол. Европа е в 21 век и хората масово сме с електрически автомобили и тротинетки. Газ и петрол да си ги ползват тия където са още в 18 век.

56

преди 1 година

Газа изтича а гражданите на Германия в 21-ви век ще студуват без видима причина ! Газ има, нефт има, НО ината на зелените фанатици не дава !

55

Анонимен

преди 1 година

Тази баба много зле, вече 100%, че е пионка

54

Значи

преди 1 година

Да очакваме сега американците да думнат и Балканския поток...?

53

Анонимен

преди 1 година

До 60. Цитирам Джо Байдън. Не се хващай за думата, за да се отклониш от темата.

52

..

преди 1 година

крайно време е лилавеещ френски гражданин с отскоро придобит паспорт да се размножи чрез нея, за да си е всичко на мястото по европейски

51

Мурзилька

преди 1 година

До ЗозоКато дойде зимата, няма да си толкова отворен. :))))))

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Значи си признаваш че Русия нападна Украйна? Аз си мислех че я освобождава

49

Мурзилька

преди 1 година

Ами сега?

48

Анонимен

преди 1 година

"САЩ предупредили Германия, че газопроводите могат да бъдат обект на саботаж." Много сте деликатни. А не чухте ли Джо Байдън като каза, че ако Русия нападне Украйна, СП-2 ще бъде унищожен?