34

Анонимен

преди 1 година

Има ли някаква драма със същество от този гнусен култ ислям, трябва да си готов да го убиеш, защото те са с мозък колкото на влечуго и са изключително зли и кръвожадни.

33

да ама не

преди 1 година

алгафари са червени барони още от времето на Тодор Живков , но понеже Партията ги направи милионери пак те колят и бесят

32

Какви закони бе

преди 1 година

Още ли не ви е ясно?

31

Анонимен

преди 1 година

Ами Да нали на Алгафари синът му е от младежката организация на ГЕРБ ! А и той самият е голям радетел на тази партия! Така че със сигурност Бацето се е задействал , щом е замесен племенник на този!

30

Анонимен

преди 1 година

Редно е бащата на момчето да ги изколи тия посегнали трима на един при това въоръжени. Разбрахте ли защо израелците не им цепят басма? Вън всичките от държавата ни.

29

МЕСТАН

преди 1 година

ПРИЗНА, ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ДПС ! СЪЮЗЪТ МЕЖДУ ТЯХ Е ОЧЕВАДЕН, НО ТИКВАТА ВСЕ ОЩЕ НЕ ИСКА ДА ГО ПРИЗНАЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОТ СТРАХ ДА НЕ МУ НАМАЛЕЯТ ГЛАСОВЕТЕ ! НЯМА СТРАШНО БЕ ТИКВА, ТЕ ТВОИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НЕ СА ОТ УМНИТЕ И НЕ ВЯРВАТ НА НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НА ТЕБ И ПОТЕРЯТА ТИ, ЗА ТЯХ КРАЖБИТЕ И ИЗМАМИТЕ СА ТРАДИЦИЯ И БИТ !

28

Анонимен

преди 1 година

Само с Маджд съм си имал работа. Не е стока.

27

емигрант

преди 1 година

За да има справедливост в България ГЕРБ+ДПС трябва да изпаднат от парламента, всички те са комунисти и агенти на ДС, лустрацията е задължителна, беднотията няма да си отиде защото те са носителите, кога ще разберете бе овце ?

26

анонимен

преди 1 година

НИДАЛ АХМАД АЛГАФАРИ - агент на Шесто управление на ДС с псевдоним "НАСКО", днес активен член на ГЕРБ с активно участие в трафика на мигранти и разпъването на чадър над "родословното си дърво". Участник в измъкването на Басел от затвора в Сирия и превеждането му през границите до България !

25

Анонимен

преди 1 година

бари али стой си в ареста, мишка, и не посягай повече, че ще ти падне главата

24

анонимен

преди 1 година

АЛГАФАРИ - фамилия на трафиканти на дрога и мигранти,симпатизанти на ГЕРБ ! БАСЕЛ АЛГАФАРИ е осъден в Сирия за трафик и разпространение на дрога,бяга от затвора и идва при брат си НИДАЛ в България,който го вади през 2015 г.от ареста/хванат да превежда мигранти/и му осигурява чадър,сега наследник на този престъпен мюсюлмански род вече е замесен в убийство и отново чадърът се разтвори ! АРЕСТУВАЙТЕ ЦЕЛИЯТ РОД АЛГАФАРИ,ВСИЧКИ СА ТРАФИКАНТИ НА ДРОГА И МИГРАНТИ,А ВЕЧЕ И УБИЙЦИ ! ГЕШЕВ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ

23

леля Пена

преди 1 година

ОСВЕН,ЧЕ АЛГАФАРИ И СИЕ РЪСЯТ САМО МОЗЪЦИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ,СЕГА СЕ ВИЖДА,ЧЕ ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО.ЯВНО СИ ИМАТ ГРЪБ.НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

22

Православен

преди 1 година

Тия сирийците вчера бяха поразени от гръм заради ножовете в тях, с толкова метал по телата нямат шанс в буря! Един нормален от нелегалните не съм видял, без кама или нож в него...

21

Анонимен

преди 1 година

Уж български граждани, а децата им колят с ножове и после обясняват какви ангели били. Хората са казали, на такива като тези вяра да нямаш и са били прави. Вълкът мени само козината си, но вътрешно си остава винаги звяр.

20

И така!

преди 1 година

Та значи младежа е бил от неслучайна фамилия,и си е позволявал произволности на територията ни,благодарение на популярноста на фамилията си.Нещо като онзи който блъсна двете момичета дрогиран и пиян,и после цялото политическо,правосъдно и полицейско съсловия тръгна да го прикрива,и имаше около 7-8 замесени полицейски служители.Само че във случая,бежанците са помислили ,,алгафарито" за техен,и са го отпрали като ягне.Младежът си е мислил че ножарите са длъжни да го познават.Но уви.Грешка.

19

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

САМО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ СРЕ, НАВЛЕЦ...ИТЕ - ПРЕС...ТЪПНИЦИ.

18

Анонимен

преди 1 година

Щом е замесен ГЕРБ, прокуратурата на Гешев ще прикрие престъплението.

17

Ще

преди 1 година

го нарече както си иска! Тия нямат работа тук! Никой не ги е канил! Представете си, че християнин наръга някой с нож в мюсюлманска държава!? Ще го убият още на улицата. Защо ние трябвапда сме толерантните? България - на българите!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Твърдейки, че чужденците в страната ни носят ножове за самозащита, защото ние, българите, се държим агресивно към тях, вероятно можете да посочите поне един случай на чужденец от арабски произход, намушкан с нож или малтретиран физически по някакъв начин?

15

Сата Знато

преди 1 година

Защо аз да бъда изринат, изринете към Просия банкянския оли го френ, дето се отъркваше о Путин и се пресягаше да върти крана. И цялата партия ГЕРБ, съставена от мазни рачко-пръдлета.