37

Анонимен

преди 1 година

Мишо Шамара, който е класи над този набеден за рапър поне се осъзна, че е простоват и отиде в Америка да върти геврека, това селско тарикатче още не е осъзнал колко е смешен :)))

36

КВо да гласуваме?

преди 1 година

За ТАКИВА като ТЕБЕ ли ИЦО ??? Какви умения имаш да управляваш държава или изобщо каквато и да била държавна служба ???? Голема Експертна Калинка си

35

да,ама не

преди 1 година

Вие,дето гласувате като пощръклели за поредния спасител, сте си виновни!Кой ви кара да гласувате за потомствени комунисти!?И чакате промяна?Бая ще почакате!

34

Анонимен

преди 1 година

На изборите е "роднина, милиционер, роднина, милиционер"... "Паметника" на съвецката армия си седи... Антикомунистически партии няма. Няма за кого да се гласува.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ще има, скоро ще има. Даже двама.

32

123

преди 1 година

Ти си едно от тези неща. Какво правиш в парламента, не осъзнаваш ли колко фалшиво стоиш там и лошото е, че не си само ти.

31

До Анонимен 32

преди 1 година

Той не е казал за КОЙ да гласуваш, но явно опорките ви до там стигат!

30

негласуващ

преди 1 година

Няма за кого.......

29

Анонимен

преди 1 година

България е единствената страна в сета в която няма политик в затвора... Що за държава е това?...

28

Анонимен

преди 1 година

Прав си Ице, от друга страна благодарение на Копейките много хора включително и аз ще гласуваме за пръв път от години, против Копейките. Т.е. има полза дори от такива, да поразбудят народа.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако не гласуваш, гласът ти се разпределя по партиите с твърд електорат. Ако гласуваш с Не подкрепям никого, гласът ти не участва в разпределянето за парламент. Т.Е не подкрепям никого е НАКАЗАТЕЛЕН вот! Но всеки сам си преценява.

26

Анонимен

преди 1 година

Само умствено ограничен като теб Ицо може да каже, че тези които не гласуват за умственонедоразвити типове като теб, немали право да решават :))) Ти си пример защо хората не искат да си дадат вота :)))

25

Анонимен

преди 1 година

Ице, искам и аз депутат майка... Обещавам ще мисля само за благото на България... Ще посещавам там каквито домове трябва за медийна реклама и ще правя каквото ми кажете... Ще гласувам винаги както каже партията и няма да имам собствено мнение... Ще съм верен последовател на заветите на Киро Канадеца и ще лъжа като него без да ми мигне окото и ще нарушавам конституцията на страната... Толкова съм неморален, че съм готов на 100% за депутат, няма какво да ме подготвяте... Направо ме взимайте...

24

Анонимен

преди 1 година

Изборната система е така направена, че и 1% да гласува, всичко останало ще се разпредели между водещите. Така че отиването до урните е изгубено време.

23

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за новата ви депутатка Радка Пиратка! Слава на Чалгария!

22

един

преди 1 година

Питам го, каква отговорност ще си понесат и изброявам няколко бивши депутатчета, той не ги знае кои са. Старите муцуни не го интересували. Какви стари, бе момче, това са хора на няма и 50 години? Как ще се бориш срещу корумпираните, щом не знаеш едни от най-популярните бивши твои колеги. Имам предвид такива от БСП и ГЕРБ. Е, как да вярвам на такива? И вместо да гласувам за безхаберници, некадърници или ***, предпочитам да си организираме нещо със семейството.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя ли ще ви води към светлото бъдеще хахаха в тая държава явно наистина всичко е възможно, но в лошия смисъл

20

Анонимен

преди 1 година

След 30 години гласуване, българския избирател доведе страната си до това положение. Извинявам се на българския избирател ти не си виновен. Виновни са 240 кратуни, които не изпълняват задълженията си като народни представители. Возят се в скъпи коли, не ходят на работа, грижат се единствено за далаверите си и прокарване на интереси, живеят в почти безплатни жилища, пазят се от НСО и ред други незаслужени придобивки. Как беше през соца, НС се събираше за 3 дена и след това всички на работа.

19

Lina

преди 1 година

Ицо, така е. За съжаление няма голям избор за гласуващите. Не смяташ ли. Ето вашата опг, например. Хората и гласуваха доверие, за и.тн кадъните даже 3 пъти. На хората им писна от лъжи. Не става само с антикорупционна риторика, замазваща поредните крадци подобни на граб Каквото сте си изработили за 6 месеца - това..Не е много. И аз се замислям да гласувам ли, въобще за поредните лъжци. Кое е по.Да те излъжат официално или да не подкрепиш измамник ? Няма разлика кики/бочко. Лошо.

18

аха

преди 1 година

Аз не съм гласувал последните 20 години, принципно не виждах смисъл , но тоя път усетих сериозно промяната и ще ходя да гласувам за Герб