57

Разум Даскалски

преди 1 година

Абре хора, най-вече журналята от медиите. КАКВИ ГИ МИСЛИТЕ? За да е кандидат един човек за дупетат с претенции да управлява държавата все пак трябва да има някакви умения и способности? А ние какво виждаме разни КАЛИНКИ по тая логика да избираме и певакчи, танцьорки стриптизьорки, *** за дупетатки, за министърка за оправят дъжавата ли - пълна лудост и наглост изобщо да се явяват такива на ИЗБОРИТЕ.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако гледаме последните търгове за държавните заеми преди в онова време на Борисов и при "новите" държавата не е крадена тя за година и половина е опоскана (тотално ошушкана) щом инвеститорите в ДЦК не искат да дават пари на държавата или са готови да дадат ама с лихви като за фалирала, а преди две години се надпреварваха ...

55

Анонимен

преди 1 година

Да се беше замислил, че отива в ИТН, които са абсурдна партия, направо смешници :))) Яд те е Ице, че ще останете извън парламенто ли :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Прав е.Не искат да гласуват,а после най-много недоволстват.

53

Гъдьо

преди 1 година

Тоя Ицо Хазарта е един пълен неудачник,без образование и възпитание,без морал и каквито и да е ценности!! Абсолютен срам за целия български народ! По-голям лъжец и от Кире Харвардията..те там само ЛЪЖАТА И КЕЛЕПИРА ги събира! Нека на 2.10 дружно теглим САТЪРА на триглавия комунистически змей- харвардските ***,шумкарите и меките китки от ДБ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!

52

Леле ЦЕНЗУРАТА

преди 1 година

В действие цензурата ако човек каже неприятната ИСТИНИ че НИКОЙ от ВСИЧКИТЕ нови и стари кандидат дупетати са НЕКАЧЕСТВЕН политически материал. НОВА поредна ВЪЛНА от НОВИ и СТАРИ КАЛИНКИ за поредните НОВИ ИЗБОРИ. МНОГО НЕЦЕНЗУРНО е ТОВА АУУУ ЛЕЛЕ

51

Сега...

преди 1 година

...първо яз ВИНАГИ съм гласувал, но напълно подкрепям не исканите да гласуват. Ми то няма за кого ;) 😉. Налагат ти едни и същи и само се въртят .... Как да накараш хората да ти повярват като пропастта между редовите граждани и политиците е дълбока колкото Марияна каталог падина 😢 - безспорен факт.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44Може, аз бегло го познавам, знам че замина в САЩ преди години и стана тираджия, но щом го познаваш по добре, не споря :)

49

аман бе

преди 1 година

А бе толкова ли не сте наясно защо въведоха машинките бе,късопаметници!?Ми да ви припомня!Когато на изборите водещите Герб в последния момент бяха изпреварени от *** не ви ли се видя странно?Щото за първи път се случваше такова нещо!Е,ПП спечелиха!И кво?Пак същото!Казано е,че този който върши непрекъснато едно и също нещо,и чака различен резултат е едеот!Така че тичайте с машинките да едеотствате,нямате проблем!

48

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Украйна зависеше от тези депутати от ПП, които се въздържаха да гласуват за предоставяне на военна помощ. Моето семейство (4 гласа) дадени за ПП на предишните избори , ще се въздържим от гласуване в неделя.

47

Мечо ПУХ

преди 1 година

Бате Бойко,много искам ГЕРБ-СДС да спечели изборите в неделя,че голяма мъка ме е налегнала....Преди месец един камион с мигранти сгази мойта обична мама Мецанка..и съвсем осиротях..аз вашия малък сладунчо Мече Пух..Няма кой сладка круша да ми даде,малко мръвчица,медец да близна...Мазнинката дето ти я беше събрал бате Бойко вече я няма...Сега лежа на гръб в храсталака,жално гледам звездите и посмърчам гладничък..Харвардските ***,шумкарите и меките китки от *** докараха страната ни до трета национална катастрофа и просешка тояга!! Народът ни гладува като мен,а люта зима иде...Бате Бой

46

Боце

преди 1 година

"Показахме, че можем да се справим с кризи, искаме да продължим работата си", каза още той. Господи, помилуй! Има само 2 безкрайни неща: Вселената и човешката глупост. За първото не е напълно сигурно.

45

До баба мара

преди 1 година

Споко, те ще гласуват вместо тебе. Като няма за кого да гласуваш си даваш гласа за "не подкрепям никого" това е единствения начин. но при 30% гласували, всеки с над 3000 гласа ще влезе в парламента и тогава ще видиш дебелия край.

44

Анонимен

преди 1 година

Съдбата ни се решава от хора ла ай ку чки ..некомпетентни само за глас в парламента ,като теб само президента трябва да може да съставя правителство още зелю зелев го каза въпреки че не го харесвах е прав

43

Анонимен

преди 1 година

Всички путинисти вън от България.

42

Анонимен

преди 1 година

За какво да гласуваме ве селско рапърче, за такива като теб ли :)))

41

Анонимен

преди 1 година

Дано клоуни като теб и Тошко никога не влизат повече. Като искаш да помагаш на деца без родителски грижи, направи си фондация с публично обявяване на финансиите и тяхното движение.

40

баба мара

преди 1 година

аз не гласувам защото няма за кого не вярвам на никои само като ги погледнапо телевизора и са ми ясни на всички целта им е е дна да се докопат дотраншовете от ес а някои само до субсидиите затова избори 2023 г

39

Кочо

преди 1 година

Малеее, на електората на ГЕРБ, ДПС и Копейкин явно много им пари под ***, да не би народа да излезе да гласува, че тогава няма и да помиришат парламент. СМех бацеееее, що агитират да не се гласува явно верно са на последни издихания

38

Анонимен 22

преди 1 година

Те тях така ги избраха. Ако хората бяха отишли да гласуват, нямаше да ги има. Така че, внимавай какво си пожелаваш.