77

Анонимен

преди 1 година

До БГ Щом в главата ти е рокличката на Лена, ясно че си от бъгнатите и неподострените.

76

Анонимен

преди 1 година

Проста математика: като не гласуваш, увеличаваш процентите на партиите, които влизат. Колкото повече проценти имат, толкова повече получават.

75

Анонимен

преди 1 година

*** си Ице,макар и тарикат.И долен мъж.Знаеш защо нали!Но има много прости хора и те ще гласуват за тебе,затова си с кураж,на куче от глудницата.

74

хм..

преди 1 година

Когато не се интересуваш от политика, в един момент политиката рано или късно започва да се интересува от теб - справка Русия. Там масово отказват да изкажат политическа позиция и да протестират - до какво доведе това ? Мобилизация и масово бягство...

73

БГ

преди 1 година

Всеки път гласувам, но този път наистина няма за кого ! Дори не мога да открия по-малкото зло. ГЕРБ-ерските кадри още си стоят по местата, никой не ги мръдна, каква промяна, к'ви 5 лева ?! То не е като да ровиш на Ленчето под рокличката, малко по-сложно е !

72

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно, като си гладен и помолиш за храна, да ти предложат купчина тор, купчина камъни и чаша урина. И като откажеш да избереш между тях да те обвиняват и да казват, че нямаш право да се оплакваш, защото са ти предложили избор. Ами не, не сте! Нещата, които ми предлагате са абсолютно непригодни за целта, драги мошеници! Трябва човек да е доста тьп, та да се хване на подобна евтина манипулация!

71

БисерГъскатаБелене

преди 1 година

друс - друс, шмрък - шмрък

70

Анонимен

преди 1 година

Мда нарко, сега вече ще си опозиция и средния остава за теб !

69

Яговижпъкти

преди 1 година

Аз за кой да гласувам? За тебе ли? Да си правиш селфита със среден пръст в парламента и да ми обясняваш че съм фашист щото не искам ваксина? Айде бегай от тука...

68

Анонимен

преди 1 година

Манипулацията върви в пълна сила при броенето.има ли значение дали гласуваме? А да речем че изборите са честни, за кой от вас смешници да гласуваме? Все тая.

67

иванее

преди 1 година

До Иван Ти явно произхождаш от потомствени аристократи от стар пъдарски род!Ако имаш и софийско жителство направо те намразвам!ха-ха-ха

66

Анонимен

преди 1 година

трябва да се гласува, че Бойко пак се е наточил да пълни шкафчето

65

Анонимен

преди 1 година

Този човек е плют само защото казва истината. Това е нивото на герберунгeли и рублaджии. После що България е най-мизерната и пропаднала държава в ЕС.

64

Ицо

преди 1 година

Съдбата ни се решава от хора, които не играят хазарт !

63

Иван

преди 1 година

Шамара се върна, защото надуши паричките покрай изборите и неспокойната обстановка. Той има нюх за тия неща. А иначе да твърди някой, че да си шофьор на ТИР е престижна професия ... ясно говори за ценностната му система. Жалко за такива избирателни единици. Не мога да ги нарека хора.

62

Анонимен

преди 1 година

Ице прав си затова ще гласувам за Възраждане,няма да ходя за гъби този път

61

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

ДА СЕ АНУЛИРАТ и ОТМЕНЯТ изборите СЕГА с дата другия месец ЗАЩОТО Първо ТРЯБВА да ВЛЕЗНАТ данните от националното преброяване, за се изчислят правилно тежестта на мандатите. ВТОРО да бъдат отстранени ВСИЧКИ КАЛИНКИ и РАЗНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, които са В ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ попаднали и ТОГАВА НОВИ ИЗБОРИ.

60

я стига

преди 1 година

Кво сте се разкрякали?Който не гласувал нямал право,а не, който гласувал той нямал право...Всеки решава за себе си!И сам си носи отговорност!Откъде на къде сулю и пулю ще ми казват дали да гласувам и за кого!?Затваряйте си опиканите човки,имам си акъл да реша кво да правя!Серсеми!

59

Иван

преди 1 година

Когато нарко-м-а-н почне да говори по телевизията и му се дава сцена за изява нещата не вървят на добре.

58

Анонимен

преди 1 година

Ицето отдавна не е ял бой. Навремето като му се случваше понякога не беше толкова отворен.