6

Имайте в предвид че

преди 1 година

МВР Е ОПГ

5

Анонимен

преди 1 година

Казват че кокаина се улавя от тестове много кратко време след употреба,а долнопробни дроги и треволяци,се хващат след седмици. Та в тоя ред на мисли и като добавим че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им,правим обосновано предположение че някой иска да вдигне потреблението на кокаин, явно не върви много в тая криза.

4

Роза

преди 1 година

Май че тези,които нямат коли и книжки,са си най-добре!Тогава няма опасност да те хванат зад волана след уп отреба на лекарства например,и да те обвинят че си надрусан!

3

Анонимен

преди 1 година

20 на 20 ви беше казано и спряхте да проверявате? Странни са тия числа, шефчето ви надали ще иска 19 или 21 и закръглява.

2

КУ КУ!

преди 1 година

НОПРАВО ТЕЗИ КОИТО СА ДРУСАНИ САМИ ДА СПИРАТ И ДА СИ ПРИЗНАВАТ!

1

Анонимен

преди 1 година

Пътните полицаи не трябва да имат право да проверяват пътниците след като те не шофират. А шофьорите не трябва да ги спират ако не са направили нарушение. Това е тормоз спрямо обикновените граждани заради една шепа рецидивисти които полицаите пропускат умишлено заради корупция. Един водач ако е пиян ще му личи че не може да шофира и трябва да се спира, но да се спират хиляди коли и да ни казват хванахме десетина е злоупотреба със служебно положение.