16

Бегайте и от там ,бе

преди 1 година

Тоя нали извика руснаците да му запазят *** ..УТРЕ ШЕ ВИ ПРОДАДЕ И ВАС!

15

доналд

преди 1 година

Борат какво мисли по въпроса? Все пак е най-влиятелния в Казахстан.....

14

Кори

преди 1 година

До Магелан, не се казва от руснаците в държавата им колко са с Ковид; колко с ХИВ; колко са инвалидите; психично болните; нетрудоспособните; хронично болните; зависимите; хомо; ... Русия е една много болна държава. И в нея те остават, здравите бягат. Заради това е тази мобилизация, за 150 млн, 300 х. са нищо, призоваването им нямаше да се забележи, но явно те дори 300 х. здрави и годни не могат да съберат.Освен всякаква друга, Русия ще навлезе в демографска, а и генетична катастрофа.

13

бягайте братушки

преди 1 година

Едни бягат от русия ,други от окопите. Спасявайте се от фюрера Путин!

12

али

преди 1 година

Пълно обезлюдяване на Русия, основен проблем на Русия беше демографската криза, населението и намаляваше с 150 хил. на година. Като добавим жертвите от войната и бягащите от кризата... Ми се струва ще има анексирани територии където няма да има кой да живее..

11

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.До две години страната на блядите и алкахолики Матушка Рассий ще се разпадне.Цялата азиярска час която една север от Китай ще стане Китайска провинция която вече икономически е китайска.От кога жълтурчетата точят зъбки са я завземат.А в руската европейска част ще има продължителна гражданска война.

10

Анонимен

преди 1 година

Опитът за преврат в Казахстан и Беларус не мина.......................удариха на камък западняците,нали???

9

Другаря Си

преди 1 година

доволно потрива ръчички. Отдавна Поднебесната се кани да си върне земите заети от алкохолици и мизерабли. Скоро ще му се удаде случаят.

8

Around the World

преди 1 година

Колкото казахи съм срещнал на Запад, ни един не е казал блага дума за рашистанците.

7

Анонимен

преди 1 година

Браво на казахите, мъжки момчета.

6

Анонимен

преди 1 година

От другата страна на границата руските мигранти ще ги чакат ЧК.

5

Анонимен

преди 1 година

Ще се хванат в капана. Властта в Казахстан е про-руска. Те са с Путин и ще държат десидентите на разположение на вожда, когато реши да ги накаже.

4

Анонимен

преди 1 година

Най-довереноят пеньоар на Казахстан не е Русия, а Китай. Затова си позволяват каквото си искат вече. Азербайджан има Турция зад гърба си. Руското влияние се ограничи до Армения и останалия Кавказ. Все още, но да видим докога.

3

Станаха за смях

преди 1 година

Руснаците търсят отдавна препитание в богатите соц републики - Казахстан, Азербайджан. Но вече започнаха да се редят и на границите на Киргизия и Монголия. Докъде се докараха с толкова природни богатства да бягат в държави, населението на които живее още в юрти като прабългарите.

2

?!?

преди 1 година

Една дърцава да се погрижи за интересът на обикновеният човек. Без страх от оня кремъски

1

Кори

преди 1 година

В граничните зони от които бягат руснаци, да се направят референдуми и териториите да преминат към съответните държави. Нали така се прави?