122

i'm

преди 1 година

Добре бе! Как за 30 години не се научиха, че павета се редят върху много, ама много добре и силно отъпката основа. Тогава паветата няма как да потънат. Потъват защото не достатъчно тежък валяк и не достатъчно много пъти се минава отгоре и не се отъква достатъчно добре основата... 30 години редят павета през 6 месеца! Откровено източване на общински средства и откровена кражба на данъци. Защото е ясно, че парите на общината с които плаща на "майсторите"/фирмата са от нас, данъкоплатците!

121

Драги софиянци

преди 1 година

Изберете си пак Фандъка

120

Фандъковаааа

преди 1 година

Герберска ***, не се накрадохте!

119

Анонимен

преди 1 година

Ше хлътнат като ги редят в пясък от плажа

118

Анонимен

преди 1 година

Работа,работа,работа!Работата ще ви направи свободни.Слогън на ГЕРБ,а иначе надпис на входа на концлагер.

117

Анонимен

преди 1 година

Павета на диета. Отслабнали са, затова има вече голямо място между тяхи им се клатят дрехите.

116

пуйката

преди 1 година

Днес за ремонт трябват седмици,а преди промяната години.Спореха колко и кога да платят на фирмите и сега явно трябва внос на майстори.

115

Турист:

преди 1 година

Човек да псува или да се смее? Горчив смях! Този народ докато не хване тоягата ще е така, че и по-зле. Отдавна слезнахме под кота 0.

114

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя критиците откъде ще намерят майстори да редят павета! Е това искам да го видя!

113

Анонимен

преди 1 година

ПОГЛЕДНАХ СТАРИТЕ НЕПИПАНИ ОЩЕ ПОГЛЕДНАХ И НОВИТЕ "РЕМОНТИРАНИ". НЕ РЕМОНТИРАНИТЕ НАРЕДЕНИ ПОЧТИ ПЛЪТНО, А МЕЖДУ РЕМОНТИРАНИТЕ ФУГИ ПО 2 ПРЪСТА. ЗНАЧИ ИМА ИЗЧЕЗНАЛИ "ОТКРАДНАТИ" ПАВЕТА И РАЗРЕЖДАТ ОСТАНАЛИТЕ ЗА ДА СЕ ЗАПЪЛНИ МЯСТОТО.

112

Мда

преди 1 година

*** гласувайте пак за Фънди и нейния баш-майстор Баце - ще "оправят" и паветата по Цар Борис III...

111

Анонимен

преди 1 година

Тука е така. Корупция и некадърност по герберски!!!

110

АК-47

преди 1 година

Това е повече от безобразие!!! И не са виновни работещите, които по всяка вероятност са от малцинствата. Толкова си могат. На първо място е виновна Столична община и отговарящия за този ресор, навярно спуснат с парашут, както е навсякъде в администрацията. Наемат баджанашка фирма, която си няма и понятие, как се прави това. Затова тя наема подизпълнители, които освен да редят плочки в двора на село, друго не могат. И Фандъкова ще почне ремонт на ремонта на ремонта. И какво от това? За затвора са

109

Гиб Мелсън

преди 1 година

Затова Винету има 25% гласове, защото много тарикати захлебиха при него. Захлебиха и продължават да захлебват. Винету има най-различни схеми как да източва пари. Днес един офицер от пожарната ми разказа, за един ремонт в общината, че общинарите които са индианци на Винету до един нарочно правят ремонти на малки парчета.Вместо ремонт наведнъж, ги правели ремонтите на няколко етапа.Защото като било на няколко етапа сумите били по малки а за по малки суми не трябвало да се прави обществена поръчка

108

Анонимен

преди 1 година

Последната снимка сигурно е S-класата, спечелена с откраднатите пари от ремонта.

107

Vans

преди 1 година

гарантирано от ГЕРБ

106

Анонимен

преди 1 година

Затвор за герберастите!

105

Фандъкова

преди 1 година

Хубавое,

104

Мда

преди 1 година

Както е написал човека под мен, няма вече хора които знаят как се прави, няма приемственост. Да не говорим, че ние никога не сме го можели, поне в повечето сфери. Но обратно към пътищата, някой виждал ли е някога шахта на нивото на пътя? Рядко има такива, дори на нов път издържат седмица-две, после "слягат". Просто не ги умеем нещата, нека си го кажем.

103

Тик Так

преди 1 година

Еми *** "майстори" на всякъде само разруха сеят. Наемете бели майстори и паветата ще са о.к. Я вижте в частните комплекси как се редят павета! Има майстори не са изчезнали...