162

Popa ot razgrad

преди 1 година

Българска работа...българин и качество...две несъвместими думи...

161

боян

преди 1 година

типичен герберастки ремонт.за съжаление едва ли има някой в столична община, който да си спомня, че по тези павета минаваха десетки танкове всяка година на гергьовските паради, просто защото никой от тия тикви не е бил софиянец тогава.сега ги чакаме да им видим и сеира на шишман, чийто ремонт вече е извън всякакви срокове.тикви, махайте се!

160

joreto

преди 1 година

Много се смях когато някой си от Столична община, кмет ли, зам. кмет ли беше, обясняваше как се били разместили поради огромния трафик. Е как така бе, приятелю, нали има фуга, ако тръгнат да се разместват - една трета от тях трябва да са на тротоара вече. А все ми се струва, че една трета от тях просто са отишли я в някоя къща за гости, я в имота на Фандъкова......Такаче, умната на 2 октомври

159

леля Пена

преди 1 година

ХА-ХА 174 Е ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА !

158

ха-ха

преди 1 година

паветата са редени през мандата на ПП. Фандъкова е кмет, да, но и Василев и Петков са виновни, айде стига все Борисов да е виновен.

157

анонимен

преди 1 година

След като и пред Народното Събрание има коловози на пътя какво повече да говорим Това се казва българска работа- направена от роми

156

емигрант

преди 1 година

Добрите работници са при мен в чужбина.

155

Анонимен

преди 1 година

Учудвам се, че има изобщо коментари!

154

Анонимен

преди 1 година

Не съм виждал подобно нещо като в София (Графа, сега и това) никъде по света. Обиколил съм цяла Европа и обикалям нонстоп. Никъде няма павета върху пясък. Винаги си има твърда сплав (не знам дали е точно бетон) по фугите. Дори в България в никой друг град не съм видял хлопащи павета или плочи по пешеходните улици. Не знам наистина каква е целта и играта и какво точно се случва в тази мизерна София.

153

Фандани

преди 1 година

Давайте, госпожо кмете, серете на главите на столичани,надявам се отново да Ви преизберат! Столичните мишки заслужават да им спрете и топлофикацията тая зима.

152

анонимен

преди 1 година

При социализма паветата бяха като огледало Сега абсолютно всичко се строи от НЕГРАМОТНИ РОМИ Важно е да се вземат ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

151

Анонимен

преди 1 година

Някой да е чул за обществена поръчка, отпусната без комисионна? Аз не.

150

Иван

преди 1 година

Те са правени за леки автомобили, а повечето са вече по над 2 тона, един малък танк, няма такава настилка, която да издържи.Тези павета са декоративни, няма как да се наредят. Трябва да се затвори Центъра и да е само в редки случаи - но ще писнат - а и няма откъде да минават. Стана така, че е подигравателно да си пешеходец.

149

Анонимен

преди 1 година

До 152Виждали са я фандъкова, има огромен имот, къща в ливадите над горна баня...там се крие..

148

Анонимен

преди 1 година

...нищо, важното е "бебетата" да не плачат и да отчитат милионите на фандъкова и ш..ай..ка...та

147

Чужденец

преди 1 година

Българска работа....но *** за западни пари..

146

Анонимен

преди 1 година

Така работят хората на бибитко.

145

Анонимен

преди 1 година

Само като обявиха,че ще има ремонт и на всички стана ясно какво ще стане. Колко майстори на павета си мислят,че са останали. Само вдигнаха старите,метнаха малко пясък и ги върнаха.

144

Панчо

преди 1 година

До Селянин: Тихо, тихо, тихо. Ние сме селяните. В София познават всички технологии.

143

Селянин

преди 1 година

Защо просто не вземат машина за слагане на павета и ще стане отлично.