150

Анонимен

преди 1 година

НПОтата спонсорирани от САЩ от загриженост към украинците се загрижиха за руснаците но ми се струва че е лицемерно понеже преди това сме чели много лоши неща за руснаците и сега изведнъж загриженост Двуличие да.

149

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти ги дерат яко в котела Лиман!

148

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

147

1

преди 1 година

Кървавия диктатор разказа играта нна собствения си народ. Независимо какво ще стане в Украйна, Русия е с умираща нация. Никога няма да се възстановят от тази психологическа травма. Путин ги уби.

146

Анонимен

преди 1 година

Какво мисли населението което укрите обстрелват с хаймарси. Това е въпроса. Мисля че ги мразят много.

145

Анонимен

преди 1 година

Лошо е когато имаш платена съдба сорросоид на и пишеш лъжи и измишльотини за пари. Но всеки сам си носи кръста.

144

Анонимен

преди 1 година

До Химарс стана по страшно име ...Но имай предвид че глупчовците стрелят с него по невинни мирни цивилни жители на големите градове които няма да им простят никога Запада трябва да има предвид че настройва хората срещу себе си.

143

Анонимен

преди 1 година

Защо пишеш тези глупости бе сорросоид ли си наивен ли си не знам точно но Русофобските мнения се основават на измислици от 1001 нощ. От къде ви идват наум такива фантасмагории нямащи нищо общо с реалността.

142

СЪДБА

преди 1 година

ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА В НАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ,А НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ ДЕЦАТА ГИНАТ В ОКОПИТЕ НА БЕЗУМНАТА ВОЙНА!

141

Анонимен

преди 1 година

Химарс стана по-страшно име за рашистите дори от Бандера.

140

Анонимен

преди 1 година

Ех, какви велики планове имаше Путин за 2022 г. Скоро става на 70 г. и смяташе да превърне 7 октомври в по-голямо честване от това за 70 г. на Сталин през декември 1949 г. И цял свят да му се кланя като велик държавник и пълководец?!!! А на 30 декември за 100 г. от създаването на СССР бе готов да обяви възкръсването му от Атлантика (Лисабон) до Аляска. Дори у нас една професорка (гнус ме е да споменавам името й) от комунистическия СУ написа книга за Русия - "Империята феникс".

139

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука, че ще загиват някакви крепостници, колхозници и пияндурници за измисления от някакви безумци "руски свят". Пък и най-после е време на някои да разберат, че няма такива неща като славянско и православно единство, камо ли пък някакви освободители. Няма! Никой не се е домъкнал в българските земи заради хубавите ни черни очи. Неслучайно екзарх Антим Първи казва на княз Дондуков през 1879 г. - Вие хубаво ни освободихте от турците, ама сега кой ще ни освободи от вас?

138

Анонимен

преди 1 година

"Великата октябърска", утопията която зомбира руснаците, дава своите плодове. Достигна апогея си. Не е лесно да инфантилизираш цяло общество.

137

до 271

преди 1 година

Химарсите са 25 и 18 нови пристигнаха.

136

Путин ритна

преди 1 година

камбаната ! Факт ! Кремълските Кратунчовци Начело с фигуранта, живият двойник на Путин, обявиха мобилизация ! Глупост след глупост, всяка следваща по голяма от предишната. Защото неопитните мобилизирани ще се паникьосат и ще дезертират масово, оголвайки фронтовете и въоръжавайки украинската армия с изоставеното оръжие.

135

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

видяхте ли новите конвенционални винтоФки раздавани на "доброзорците"

134

Хубаво че идиоти

преди 1 година

"Хората, които казват, че Русия е загубила, нищо не разбират......" като теб са малко.

133

Глух Пор

преди 1 година

До Анонимен 259- "След присъединяването към Руската федерация тези територии ще бъдат защитени с ядрено оръжие."---- Защо и е на Русия да защитава тези си територии с ядрено оръжие, след като прекрасно може да свърши тази си работа и с конвенционално. Забележката на Путин бе адресирана до западни политици логореистващи за ядрени нападения. Чуйте му цялото изказване и не се връзвайте на извадени от контекста негови думи.

132

путьо късия

преди 1 година

му остава да мобилизира бабушките.

131

Заглавието

преди 1 година

До Глух Пор- Само по заглавията, можем да ги познаем, дали са "Отворени Обществено"