190

ЬЬЬ

преди 1 година

Никоя държава не трябва да приема бягащи руснаци от диктатора путин.Те трябва да си останат в русия,да го свалят от власт и да го осъдят за всичките му престъпления спрямо Украйна,спрямо русия и руснаците.Същите тия руснаци си го избраха за президент и кашата,която са забъркали,да си я изсърбат сами.Съседните на рушия държави нямат нужда от дестабилизация.

189

Анонимен

преди 1 година

Ееех, сетила се Мара. Иначе когато си планувахте почивките на украинска територия в Крим викахте "Крим наш", а сега, "ама защо, това не е справедливо". Докато ядохте всичко беше "точно".

188

Iv

преди 1 година

Това ме разби. Първият преценил колко процента и на каква възраст са хората във влака (все едно аз да заявя, че във Варна-София има 80 процента българи). Мечтаещите за Чехия и дипломи, даже английски не знаят. 25 годишния пък си имал жена с дете от предишен брак. Представителна извадка за мнението на руснаците. Нелка, откъде ги вземаш тези глупости?

187

Анонимен

преди 1 година

Хамериканците участват във военно учение близо до Раша. Момента е подходящ. Братята американци ще раздадат справедливост! СЛАВА АМЕРИКЕ !

186

до 341

преди 1 година

Пишещите тук основно искат унищожаването на путлеристкия режим, защото той е опасен не само за руснаците и украйна , а за целия свят. И както , през 1945г. , който се отъждяствяваше с Хитлер германец бе елминиран, така и този, който се отъждествява с новия Антихрист - Путин трябва да бъде премахнат. Защото Путин не е Русия, а Русия не е ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

185

Дедо

преди 1 година

Ама кога замезваха с Крим всичко беше цветя и рози, нали?Кога им задушаваха и арестуваха опозицията всичко пак беше цветя и рози, нали?Лицемери!

184

Morski

преди 1 година

До Въпрос 331: НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН! МНОГО ПЛЮСОВЕ ОТ МЕН!ТОВА Е НАРОД ,КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ПО НАТАТЪК ДА ИМА ДЪРЖАВА- ПОНЕ В ТОЗИ И ВИД! ЕДИН ПЪТ СТОМНА-1917, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА-1991, ТРЕТИЯТ ПЪТ ГОСПОД НЕ ПРОЩАВА!

183

Morski

преди 1 година

До ХИМАРСите334-С едно уточнение: Следва гражданска война и разпад на Руската Ферментация!

182

Анонимен

преди 1 година

Какви времена дойдоха да се води война заради травата на ония дето се обличат с цветовете на дъгата

181

ХИМАРСите

преди 1 година

са 25 и пристигнаха още 18 нови. Мобилизираните руснаци са неопитни, ще дезертират в плен, ще оголят фронтовете и с изоставеното оръжие ще въоръжават украинската армия. След като Русия загуби войната, Диктатурата ще бъде свалена и пленниците ще се завърнат при семействата си.

180

Анонимен

преди 1 година

БУНКЕРНИЯ ФЮРЕР ЩЕ СЕ ЛЮЛЕЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА ПРЕД КРЕМЪЛ

179

Въпрос

преди 1 година

Когато ревяха Крим наш.....нахлуха в Донбас....започнаха войната...всички бяха щастливи. Когато дойдоха новините за убийства,военни престъпления и мародерства....свиваха глави и отричаха фактите . Сега ...били шокирани....Та въпросът ми е ....в кой случай се проявява руската душа?.... и една констатация.....Руснаците не ги е срам за престъпленията им,тях ги е страх да не ги убият украйнците защитаващи страната си. Извод....всеки сам да си направи.

178

Пацu

преди 1 година

Догодина за 9-ти Май на Червения площад ще видите Ейбрамс-и!!! :)))))

177

от такси драйвер

преди 1 година

не може да стане добър президент.

176

Анонимен

преди 1 година

Важното е да се разпознае и познае всяко животно.

175

Анонимен

преди 1 година

Явно не могат да четат.

174

Явно

преди 1 година

Тези от статията не са чели Професор Витанов .

173

путьо късия освен

преди 1 година

да затвори границите друго не може да задържи младите вПриматская.....а затвори ли ги напрежението ще нараства докато го завлачат по краснаяСволоч.

172

Анонимен

преди 1 година

Внимавай какво пожелаваш на другите да не ти се случи на тебе кравефермче краварско.

171

Анонимен

преди 1 година

След референдумите първата честитка за мъжете до 65 г. е повиквателна за армията. Няма спасение. Трябва да братя новата си държава, щом са я припознали.