9

Анонимен

преди 1 година

Извива ръцете на баща си с тая книга...

8

Анонимен

преди 1 година

То толкова много е дъвкано за техния живот,че каквото и да напише ще е безинтересно.Не трябва да се преиграва,но,а той използва потеклото си за пари,защото няма друго да предложи.

7

ПроСоТо

преди 1 година

тоя Харис извади късмет с бабалъка си..Явно го е обичала,въпреки че го е правила "с възмущение", и за това не му е спретнала "случка" като на майка му..А пък и са го набутали "в трета глуха" във вокзала на "Короната",така че..тоя път "Двореца" си е спестил малко кръвопролитие...Аз обаче не очаквам тоя титаничен труд да види бял свят поне сега..Прав е колегата долу-като чукне 60-70,тогава да издава мемоари рижавия..

6

Стоян

преди 1 година

Какви мемоари има този пикльо... Като стане на 60-70 и нагоре, тогава да пише.

5

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо ще допълни в тях и смъртта на Елизабет II. - Смъртта на една кралица в ерата на властването на медиите и социалните мрежи

4

Лари и Манган

преди 1 година

Мемоарите се бавят ... значи пазарлъците какво да бъде публикувано и какво не продължават. Харчо знае че с неговото име за автор каквито и "истини" за кралското семейство да напише лено ще хванат вяра . Било от уважение.... бахахаха . те щото бяха мноооого уважителни в Шоуто на Опра . То е ясно, оная кафевата актриса го ръчкка да пише такива гл0пости за да могат да изнудват Чарлз и Уйлям за пари... щото то със собствен труд не се изкарва. Оная нали щеше да работи за Дисни и да озвучава принцеси?

3

???

преди 1 година

Случайност ли беше катастрофата, в която загина Даяна Спенсър???Това да каже Хари.............какво мисли по въпроса!!!

2

Who Cares

преди 1 година

Божеее, тоя кога стана калайджия, кога написа и мемоари...

1

Анонимен

преди 1 година

nobody cares