50

До до сравнение

преди 1 година

Само факти! Който има малко функциониращ мозък, сам си прави изводите!

49

Анонимен

преди 1 година

Мизерия, мизерия и Путин няма вина така ли...МИЗЕРИЯТА НА БИТИЕТО РАЖДА УБИЙЦИ, КРАДЦИ, ИЗНУДВАЧИ- ВИДЯХТЕ ЛИ БЛОКЧЕТО- ОГРОМНА ЧАСТ ОТ РУСКИТЕ ГРАДОВЕ СА Е ТЕ ТАКИВА ЗАСПАЛИ В 19 ВЕК. *** С МАПС В ИЖЕВСК ОКОЛО ЗАВОДА ЗА МОТОРИ ИЖ Е ТОЧНО ТАКАВА МИЗЕРИЯ.

48

Анонимен

преди 1 година

До сравнение какво точно ти печелиш от това сравнение. Правиш някаква инсинуация. Дори да са ти платили за жълти /зелени пари може ли човек да прави инсинуации и манипулации. Много елементарно.

47

"Аниматорите&qu

преди 1 година

са се притеснили за Украйната, нема що. Фактите обаче говорят, че Украйна без Русия е към края на физическото си съществуване. Анимацията е отвратителна, амеби правят пр за сметка на Путин. Нищо, рано или късно тези амеби - карикатури ще си платят пресолено за техните подигравки към Русия и Руския президент. Откога английският език е станал официален в Украйната?

46

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че В Иран май ще свалят режима! И никой, ама абсолютно никой няма да погледне към коооочината пRozzия за газ и нефт през следващите 30 години...

45

До край

преди 1 година

Ти руснак ли се чувстваш, или само техен брат?

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако нямаше преврат в Украйна нямаше да има и война. Украйна съществува само и единствено защото Русия им разреши да си направят собствена държава но под условието че са неутрални. Да но те не станаха неутрални а заеха позицията на САЩ. Започнаха да разполагат лаборатории за биологично оръжие и американски ракети. Това няма как да се търпи особено като прибавим и факта че е планувано след преврата Украйна да изгони руснаците от Крим и базата да я вземе САЩ. Сигнала е от украинска ст

43

Край

преди 1 година

Кога една земя е чужда - като Ленин с молива ли нарисува границата или когато там живеят хора, които говорят и се чувстват различно от властта в Киев.

42

Хахахха

преди 1 година

Тия за времето от втората световна по добра пропаганда не измислиха ли.

41

До до до до до 12

преди 1 година

И ти заключи, че е тероризъм, или има факти?

40

СпенС

преди 1 година

В комунизме нет наркомания ! Най-расистката държава ще ми дава благословия !Шмекерия ,Украйна КОЙ от КВО освободи я? Със стотинките купи на бежанеца курабия, а аз ще се наложи да си купя ютия!

39

Анонимен

преди 1 година

До До до до 12: Последните новини са, че са прекъснати и двете тръби на СП1 + едната тръба на СП2. Течовете са огромни тоест не става въпрос за пукната заварка някъде по тръбите. Тоест, заварките може и да са спукани, но заедно с цялата тръба. И не от некачествена заварка. Съобщението е потвърдено от Дания в чийто води се наблюдава изхвърляне на газ.

38

Анонимен

преди 1 година

По-голяма просстотия не бях гледал скоро.

37

Анонимен

преди 1 година

До R.A.T.M 20: Ако през 2013-та русия не беше превзела Крим изобщо нямаше да има нито едно нещо от тези които си изброил (ако са и верни). До 2013-та има НУЛА една голяма НУЛА 00000 убити в Донбас :) Но идва 2013-та и ламтежа за чужди земи. Опорката ти е ОБОРЕНА. Понял :)

36

До 35

преди 1 година

Това е по изравнени цени, иначе БВП, са равни!

35

Анонимен

преди 1 година

До сравнение БВП не е никакъв показател защото цените в Нидерландия са по високи около десет пъти и в Нидерландия има много много богати хора докато емигрантите живеят много зле и точно за тях са ограниченията на Урсула. Освен това повечето западни страни са колонизатори и живеят от откраднатото от Африка

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Ами дай линк да ги видим. Може да са интересни. Примерно как моряк пуши Лъки Страйк после мята фаса някъде по палубата и всичко се взривява :) Дай да ги видим :П хахахахха

33

Anon

преди 1 година

Dislike flood initiated! Prepare for take off! ФАЩ ке падне!

32

митака

преди 1 година

Доста скучно, да не кажа тъпо клипче. Може у Ели да се прекръсти на западната пропаганда по време на войната в 7 минути. Очаквах нещо далеч по-оригинално.

31

Анонимен

преди 1 година

Който е написал тези редове е много лош човек и се надявам да го накаже Господ скоро и да си плати за сторените злини да пише лъжи и инсинуации.