90

Анонимен

преди 1 година

До 98: малко ли си болен *** на психиатър лекувай се! хората подкрепят Путин, а не вие русофобите. западът винаги е бил враг за русия, ти не разбираш, ти самият си роб на америка, европейски ценности. не стига до мозъка ви, нямаме нужда от вашите ценности, ние имаме свой собствен начин, наши собствени ценности. ако трябва ще отидем да защитаваме Родината.

89

Анонимен

преди 1 година

Има Руски полкове,които са изчезнали на 100%.Ако Украина имаше подходящо оръжие досега Русия щеше да се е прибрала от Крим.

88

Анонимен

преди 1 година

Само болен мозък може да оправдае война,където и да е.

87

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден във войната умират по минимум 500 Руснаци.Армията от 150 хиляди Руснаци и 40 хиляди Чеченци е приключила.Това е импричоната да се вземат 300 хиляди наборници.Броя на загиналите ще се увеличи двойно.Ще се наложи Путин да вземе още наборници,които ще загиват все повече.Путин ще посегне на ядрено оръжие.Продължавайте да го подкрепятвми продължавайте със семките.Абсурдно,но беените в Русия и България подкрепят Путин.Това защото тъгуват за комунизма.Без да работят да получават пари.

86

Do 60

преди 1 година

Има една поговорка Будалата се радва на шарено.Хубава пропаганда,с акцент върху материалното Кола хубав дом,да ама не Дебел кредит,също като бананите.

85

Анонимен

преди 1 година

и сега искам да заостря вниманието върху тоя факт взет от НСИ- ПЪТУВАЩИ БГ ГРАЖДАНИ ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2022Г В РУСИЯ- 48, В УКРАЙНА 496, В ЕС- 443 974, ОБЩО ПО СВЕТА - 731 738- ЗАЩО В ОГРОМНАТА РУСИЯ САМО 48 СЛУЖЕБНИ ПЪТУВАНИЯ СКЪПИ РУСОФИЛИ?

84

Анонимен

преди 1 година

91- почувствал си лошото отношение към русофилските опорки- спри да питаш защо е такова, може би ще видиш колко грозна и разрушителна е войната която Русия води в Украйна, ако решат да ви спрат копейките може би ще решиш да помогнеш на семейството си като поработиш извън България, може би искаш да се преместиш да живееш извън България за да намерят децата ти по добра реализация или поне да опиташ, та питам на къде ще се запътиш- към КОМИ, Татаристан повоювай в РА 1 г и си руски гражд или към ЕС

83

Само 6 минути ли?

преди 1 година

Какво ли ще в тая анимация на 8мата минута??

82

БайХ

преди 1 година

Пропаганда.

81

Анонимен

преди 1 година

До Толкова пошла пропаганда не бях гледал...Ами във форумите има много пошли изказвания срещу руския народ изпълнени с обиди и заплахи вкл. и срещу български граждани, които поради своята обективност са наричани русофили. Аз чета всеки ден заплахи пошли лъжи и инсинуации и манипулации че по пошла пропаганда не мога да си представя над 60г. съм. Падението на личността е пълно и повсеместно и по медиите и по форумите. Sorosoidite постоянно заплашват и лъжат.

80

Анонимен

преди 1 година

До Всъщност доста добре лъжат. Не може да им се отрече.

79

Анонимен

преди 1 година

Всъщност доста добре са уловили как са живеели руснаците които са на фронта и тяхната водеща сила за да убиват хора в чужда държава. Не може да им се отрече

78

Анонимен

преди 1 година

Толкова пошла пропаганда не бях гледал! Яд ме е, че си загубих времето с такава простотия.

77

Зе

преди 1 година

Украйна убедително печели в информационната война. Такъв натурализъм при отразяване на бойните действия никога не е имало. Зеленски вкара войната във всеки дом. Със всичките ужасии. Разложени трупове, изгорени танкове с екипажите им. Масови гробове, скелети, изнасилвания, включително на бебета, Абе всички възможни гадости. Изложби на зверства и т.н. Мисля, че на всички ни дойде много. Дори нацистите през ВСВ не са си позволявали такива неща. И да кажеш, че Украйна не воюва и не убива...

76

Спомен

преди 1 година

Аз руснак с пречупен кръст татуси не съм виждал, но украйнки/ци съм виждал. И така и не разбрах при положение че Русия се бие срещу такива, някой нарича руснаците хитлеристи?! А,де! Това ако не е пропаганда.

75

Васа Ганчева

преди 1 година

Видеото е пошло! Евтин водевил!

74

Алооо

преди 1 година

Да бе в украйна точно така живееха в лукс, хахаха. Мисир.и къде бяхте 2013-2014 г. ? Що не показвахте хората как живеят по мазетата и как ги целеха по спирките докато отиват на работа и това продължи години наред? В Русия е толкова мизерно колко и в украйна.Вие руснаците ги изкарахте по-зле и от нас.Покажете в България има все още села без ток и вода, разходете се по северозападна България да видите какво е мизерия, какво като сме членове на евроджендърския съюз и нато? И ес има мизерия и в фащ

73

asd

преди 1 година

Този съсипя русия. От уважавана нация се превърнаха в гротескно плашило, което отвращава цивилизованите народи и на което се кефят само маргинални провалени хейтъри, на които целия свят им е крив и виновен за собствения им неуспех.

72

Анонимен

преди 1 година

*** пак са бесни? Да не се припознахте с кофти панелки където живят руснаците?

71

Доста слабо...

преди 1 година

Какво стана с тия дето не подкрепят СВО? Твърде едностранно се представят нещата, а както знаем от живота - нищо не е черно-бяло, всичко е нюанс на сивото. Със същия успех може да се смени флага и портрета и ще изглежда като идиотската украинска пропаганда. Още веднъж, нека не се преструваме, че всичко започна на 24 февруари от нищото.