5

бонго

преди 1 година

До Възраждане - казаха по тв-то, не си съчинявай мелодрами! Майката е със собствен бизнес, финансово осигурена, и не, не е от малцинствата. Незаможен човек не може да осинови дете.

4

Това е

преди 1 година

Нагледен пример защо осиновяването, инвитрото, приемната грижа трябва да бъдат ограничени само за семейни двойки до 40г. Самотни осиновители, родители, прехвърлили 40 г., са хора с психични отклонения, които само могат да навредят на детето.

3

Възраждане

преди 1 година

До редакцията и г-н Росен Стоичев- Защо не сте обективни, изкривявате и премълчавате фактите? Кажете цялата истина от малцинствата ли е майката, фондация ли и и съдеиства да осинови детенцето? Отнето ли е детето от кръвните му родители, за да бъде дадено на осиновителите? Коя е фондацията? Или и вие сте в далаверата, за да премълчавате и изкривявате истината? Много моля не ми триите коментарите, ако истината не ви харесва замислете се що за хора и журналисти сте.

2

Най-накрая

преди 1 година

Уточнихте ли дали е осиновителка или приемба "майка"? Разлукара е ор звмята до небето! И пълна проверка на привмните! Ограничени, не ум се работи, мазнят се на социалните и това е.

1

6пъти бягам в чужбин

преди 1 година

МВР служители изнасят Тероризъм в целият Европейският Съюз преследват жертвите до смърт!От МВР защо мълчат?.......................Мирослав Германов