17

ПутХуйРатурата

преди 1 година

Гешев Сйика и онази другата мисирка заедно със Цацаров са последните хора които приемам да представляват закота и то от най висша инстанция. НАРОДА НЕ ГИ ПРИЗНАВА! Следователно са НЕЛЕГИТИМНИ!!!

16

ъхъъъъ

преди 1 година

Така, така......но на 10.11.1989 година, България пое в грешната посока.......та затова!

15

На мене ми се е ...

преди 1 година

Случвало във милионите км да видя доста пъти абсолютно безразсъдно изкачване на полицаи във средата на движението да спира автомобил който му се е ,,харесал,, като при това му действие настава истински хаос и паника сред шофьорите. !!! А *** му кажи ,че това е абсолютно неправилно и ако го смачкат знам ,че той ще е прав !!! Затова съм до известна степен предубеден !

14

Реагират само

преди 1 година

Когато загиналите са полицаи ! Само че предното произшествие когато полицаите със патрулка застанаха пред бягаш автобус ми се стори крайно неправилно клипа го гледах много пъти ,ако вътре на шофьора са му опряли нож и не е спрял на другите засади защо пък ще спре на теб и ми се стори на клипа че се усетиха във последния момент и патрулката помръдна но не стана да се измъкнат ! Бог да ги прости хората , че е виновен автобуса то е ясно но и това дали е правилно ...

13

Бау

преди 1 година

До Анонимен 4! Забрави да кажеш, че традиционно вашите полицаи са без шапки и фуражки, което е нарушение на устава, инструкцията и строевата подготовка! А от теп 3 години искат да си с маска на мусурата!

12

Бау

преди 1 година

Милчева!!! Иде ли ти мисъл в подредената главица, че тези неща са И закономерност на така рекламирания ,,преход"! Ти изглеждаш малка и може да не знаеш, но преди 30 лета, властта премина в твоите предци адвокати, които на всичко отгоре бяха с прогресивна сексуална дезориентация! Някакъв адвокатски колектив! Юристи! Реститутки! Кат прибавиш към тях и традиционните тогава седесари лекарите, си въведоха такива закони законно да крадат! Последния клошар разбра, че трябва да плаща на тях, а не на МВР

11

Анонимен

преди 1 година

А прокурори кога ще блъскаме

10

Анонимен

преди 1 година

Може и още как планът Ранът си работи

9

Анонимен

преди 1 година

Ами като не може да си позволи да губи млади хора, направете съдебната реформа, или няма да остане читав млад човек в тая държава.

8

Ами

преди 1 година

Да почива в мир, полицаят, загинал е докато е изпълнявал служебните си задължения! Годините бездействие на МВР, прокуратура и всички по веригата, започнаха да взимат жертви и сред хора в системата на МВР. Да почива в мир, полицаят, но и той е жертва на същата система, която оставя престъпниците безнаказани, не знам процентно колко са читавите полицаи, но със сигурност те сами не могат да изчистят останалата част.

7

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ушaците са на тyмби от по 4-5 броя, и действат организирано. Единици са теэи, които са эа оплакване

6

Анонимен

преди 1 година

Дайте запис от камерите в патрулката и всеки да си направи сам изводите

5

Позната ми е

преди 1 година

Това тази която прикрива сводници и пласьори в 1-во РПУ ли е??

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ДЪРЖАВА НЯМА ДЪРЖАВА. ДЪРЖАВАТА СИЕ ВЗЕЛА ДОЖИВОТЕН ОТПУСК И Е ОТПРАШИЛА НА КАРИБИТЕ И ДР. ЕКЗОТИЧНИ МЕСТА ДА СИ ПРАВИ КЕФА СЪС ЗГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА, А ТУКА Е ОСТАВИЛА ДЕРИБЕИ КАТО ДОГАН БОРИСОВ КОСТОВ И ДРУГИ ВЛЕЧУГИ БАРАБАР СЪС ТЯХНИТЕ *** ДА СИ РАЗВЯВАТ КОНЯ ТА ЗАТОВА Е ЗАГИНАЛО ТОВА ПОЛИЦАЙЧЕ АМА ТАКА Е КАТО ИМ ЧЕШИ ТОПКИТЕ НА ГОРЕСПОМИНАТИТЕ.

3

Анонимен

преди 1 година

Никъде другаде по света, освен при ган4аците,не съм виждал ушеви да се мотат по пътното платно все едно са киборги, независимо каква дейност извършват. Няма предпазни мерки, няма нищо. Крачат все едно са хванали банкянския арестант за кожения шлифер . Дайте да видим записа от камерата на колата или на колегата му,та да видим какво точно се е случило. Ама то май няма камери,че ще се видят неща дето не са за гледане,я стълба ще се метнеш,я пачка,я нещо друго.

2

Анонимен

преди 1 година

Докато имаме такава изгнила от корупция съседна система ще губим и млади и стари. Корумпираните съдии, прокурори и ушаци са истинската причина държавата да е на тоя хал.

1

Гомнойче Веле

преди 1 година

Докаде ни докара тоя мрасник путин...