171

Украйна

преди 1 година

губи войната и губи още територии.................сега какво ще правят наркомана и тъ.пак Зеленски и фашистите в Киев???

170

Анонимен

преди 1 година

Международният ред е нарушен много преди войната в Украйна.............с прецедента Косово.............после незаконните преврати, на които им казват цветни революции!!!

169

пуйката

преди 1 година

Кво стана с "икономеческото джудже"?Рухна ли под санкциите или само еврото и паунда падат?За Украйна също е ясно,няма ли мир лятоска империята ще си вземе още от нея.Санкции трябват,санкции.Нали нямаха чипове от хладилници за танковете си?А може би затова държат 13 хиляди съвременни по 4 милиона долара всеки,колкото и струват и американските на склад,които имат 10 хиляди на склад,но зад голямата вода и трябва много да плуват.

168

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти ще ядат яко шамарите!

167

Анонимен

преди 1 година

Този международен ред някой питал ли ни е? Или пък руснаците някой питал ли ги е? Аз не помня да съм гласувал за някъв ред?

166

Анонимен

преди 1 година

Всеки бандит, престъпник, хулиган, убиец трябва да си получи урока за това, което е извършил за да помни и не повтаря престъплението си... Същото ще се случи и с фашистка Русия. Няма, как целия цивилизован свят да стои и гледа безучастно арогантната paшистка агресия срещу всяка държава, която те нападат... Когато руснаците проумеят, че диктатора трябва да бъде свален, а Русия стане демократична държава тогава ще отпаднат и санкциите. Това е истината русофилчета жалки...

165

Ключа от бараката

преди 1 година

Това винаги е било част от проблемите на следвоенния ред, ако не се е постигал консенсус между основните държави, между двата големи блока.Сега, след падането на Берлинската стена, идеята, която Путин иска да наложи, е не просто възвръщането на тази двуполюсност, а нещо повече - многополюсност, в която Русия да играе ключова роля.

164

Анонимен

преди 1 година

Путл3р яко купува крайнодесни политици в Европа и чрез тях гласове и виждаме какво се случва в Италия. БГ ще я последва с израждането, което е директно финансирано от масква. Където могат да купят, ще купят за да продължат да правят мизерии. Тръбопроводите пробиха, трябва да го пратят това зл0бно джудж3 час по-скоро при Осама, не се знае утре какво ще му хрумне...

163

Анонимен

преди 1 година

До 207: Бай тъпунгерчо. 27.09.2022 Полша пусна Новежката тръба. Нещо нашите червени от пад ъчни болшевики нама да кажат нали? Не бери грижа за газ, защото има и то много и не е руска. Беж към блатная да си намериш дупка че вашето беаене започва скоро.

162

Ангел

преди 1 година

Ето заради подобни изказвания и Укро пропагандата Възраждане ще е първа или втора политическа сила

161

От България

преди 1 година

До от ЮАР Като ходиш на запад, защо не прескочиш на изток за да видиш как е петрола в Русия и колко е наклона? То за да видиш трагедията в Германия трбва да се срещнеш с някой останал без работа, защото предприятието му няма суровина да произведе пластмасата или тока е толкова скъп че не може да направи да речем стъклото. По улицата няма да видиш нищо. В България трябва да идеш по селата за да видиш трагедията и намаляването всеки ден с 410 души, колкото са жертвите в Украйна на ден.

160

от ЮАР

преди 1 година

До rusnak-- Руснако, вашия ред не го щем. Тоя филм България го е гледала 45 години и това стига. Никога в историята Българите не са живеели така добре, както е сега. Има наистина бедни хора, които трудно живеят, но си ги имаше през соца. Важното е, че тоя Руски ред с Изходни визи и кльонове и картечници по границите, с ограбването на Частната Собственост, с властта на Партията, КГБ, ДС и всякакви ***, тоя ваш ред приключи и НИКОГА няма да се върне в Източна Европа. Западният ред е по-добър.

159

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че в Европа допуснаха САЩ да си отгледа няколко поколения"политици"

158

от ЮАР

преди 1 година

До rusnak--Ей ЮАР, лапашли църни какалашки?-- Работят за мен църните. Никакъв проблем нямам с тях. Дори приятели имам църни, защото има интелигентни хора сред тях. Всеки е човек, независимо какъв е на цвят. Важно е какъв софтуер му е зареден в главата.

157

До 196

преди 1 година

Тези опорки днес от ГРУ ли ги спуснаха :D

156

До rusnak

преди 1 година

Малко е смешно да говориш за "колонизатори" при положение, че всички съседни на Просия страни са окупирани от тях...

155

Анонимен

преди 1 година

Изгодата за САЩ е огромна. Елиминират основния икономически противник ЕС като го вкарват във война с основния му доставчик на енергийни суровини. Унищожават еврото с така наречента зелена сделка. Вкарват го в енергийна криза. Колко трилиона напечати ЕЦБ заради това знаеш ли? В Германия бяха свършили физическите хранилища за хартиени пари. Първо беше Ковида за да смаже туризма, сега войната за да смаже енергетиката. Фирмите се изнасят за САЩ заради сметките. Какво още ти трябва да го схванеш?

154

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен--191--Никаква катастрофа не виждам на Запад. Ходя по разни страни и всичко е горе-долу нормално. Западът има огромен ресурс и тия история на Русия никак няма да го разклати. Вижте цените на петрола - постепенно падат, завчера бяха 85 Долара за Брент. Сега не знам какви са, но трагедия няма. Нещата се напасват постепенно. Което не е случаят за Русия. Наклонът на Русия е постоянен надолу по всички важни параметри. Западът има много варианти и опции. Русия няма.

153

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен--188--Изогдода от конфликта има САЩ-- Да, но неголяма. В продължителен план, изгода има най-вече Европа. Защото няма да има зависимост от Русия, която използва ресурсни зависимости за политически цели. Не е дорасъл този, който ще налага условия на Запада. Такова нещо НЯМА КАК да се допусне. След година, цялата тая история ще е забравена, но Русийката отича в канала. И този път, Западът няма да им подаде ръка, както през 1991-92. Ще ги оставят да капнат съвсем и тогава.

152

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАРАбе ***, БСКФ, ФВ и Арк затварят заводите бе прошлякк. Имаш ли изобщо някаква елементарна представа какъв удар е това по европейската и световна икономика? какъв олиггофрен трябва да си за да не разбираш толкова какастрофални събития. Ти си като някакъв щраус