211

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ясно.Света отива към трета светован война.Злото ще победи,защото добрите гледат телевизоя и чоплят семки и се надяват нещата да се оправят от само себе си.Има са един вариянт.Да се направят роботи,които да се пуснат на територията на Русия и да унищожат всичко к сврта да може да започне от начало.Иначе потъва в блатото на злото и неразумието.

210

Анонимен

преди 1 година

култово заглавие : да разрушат международния ред ама кой ред бе наглосаксонския ? всички беди на българия са от наглосаксонци

209

НАЧАЛОТО НА КРАЯ

преди 1 година

Ситуацията в света и баланса на силите и интересите в настоящия момент няма нищо общо с този след ВСВ отпреди 80 години. Факт. В такава ситуация според мен е нужно да се приложи максимална гъвкавост и изключителна дипломация, за да може максимално безболезнено от стария световен ред, да се роди нов. Аз поне нищо подобно невиждам. САЩ и ЕС постъпват така, както биха постъпили преди 30 годинии резултата е очевиден. СВЕТА, КАКТО ГО ПОЗНАВАМЕ СЕ РУШИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ. И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО.

208

Анонимен

преди 1 година

Не ги разбирам русоробите как може толкова да обичате русия а да не искате никога да стъпвате там дай боже един ден да излезе дявола от вас и да разберете чъ най голямото зло на земята е русия единствените и осилия е да измисли нещо за да онищожи човека погледнете запада телефини коли трактори влакове храна мода самолети лекарства всичко добро от запада а от русия еди ква си бомба еди ква си ракета само за обиване *** скапани

207

Максим

преди 1 година

Путин и путинистите са най-големите врагове на славяните, включително и на руснаците.

206

Анонимен

преди 1 година

В Русия живеят 28 хиляди българи, те обичат родината си Русия, за разлика от вас, ние се срамуваме от вашата русофобия!

205

toti

преди 1 година

МНооо си зле брато!!!Кой,какво,как ви учи не знам,но са ви промили мозъците с Американски разредител!!!Къв го дърви Америка ,под прикритието НАТО и се настанява в цяла Европа и границите на Русия...?? Как само умело насъсква една срещу друга /търсейки исторически спорове/държави ,превъоражава еди за сметка на др.и ,,разделяй и владе''.А каде е Европа,какво изобщоправи или какво и каже САЩ и сега с каво и помага ааа...с нищо и ще я ФАЛИРА и тихичко ще се изнесе ,оставяйки я в разруха,бедност !!!

204

Анонимен

преди 1 година

СЪЖАЛЯВАМ, АРАБСКАТА ПРОЛЕТ МИНА И ЗАМИНА И СТАНА НА ЗИМА, ТАКА ЧЕ ВЪПРОСЪТ КОЙ РУШИ СВЕТОВНИЯТ РЕД Е МНОГО БРАДЯСАЛ, ТАКА ЧЕ ХАЙДЕ НЯКОЙ ОТ САКСИЯТА ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ЕКСПЕРТ И ДА НИ РАЗДАВА АКЪЛИ !!!

203

Някой дето пише

преди 1 година

До: номер 241 Само за да ти илюстрирам коментара си с примери ще ти кажа, че съм бил в САЩ за три месеца макар и отдавна. Там магазините са пълни с реклами, и на билбордове по авенюта и магистрали рекламират стока "Ново от Европа!"Знаеш ли че баровците там карат предимно Мерцедес и БМВ?Знаеш ли че Кадилаците са за пpocтолюдието/фермерите, краварите както ги наричате вие рублофилите.И бирата им е баварска или белгийска (най-скъпата), и шоколадите им Lindt и прочие са швейцарски...

202

НЯКОЙ

преди 1 година

Да Путин иска да промени световния ред, иска да попречи на държавата САЩ, която е световен терорист да напада който си иска и за каквото си иска - справка Сърбия, Ирак, Либия и много други. Затова повече от половината свят подкрепят Путин - Китай, Индия, Африка и Южна Америка.А този автор трябва да знае, че в устава на ООН всяка нация има право на самоопределение чрез референдум, какъвто обаче в Косово нямаше.

201

Някой дето пише

преди 1 година

До: номер 241 "Гледам и някой пише че интересите на САЩ са да имат икономически силна Европа." Абе... ти имаш ли нещо между ушите си? Можеш ли да мислиш? Ти знаеш ли как е изглеждала Европа през 1945 г.?Ако не знаеш - в youtube има клипове. Напиши просто "Berlin 1945" или нещо подобно и ще видиш! И не е само Берлин. Дадох го за пример.А сега го сравни с Европа днес, 2022 г.И тогава си прави изводи.

200

Анонимен

преди 1 година

Световния престъпен ред гарантира охолния живот на пребоядисаните комунисти и техните господари.

199

Анонимен

преди 1 година

Световният ред след ВСВ е хегемония на англосаксофоните и в частност Франция, която се отказа от имперските си амбиции в полза на Европейският Съюз, чиито основател е Шарл Де Гол. Затова САЩ могат да си печатат пари неконтролируемо, МВФ е подчинен на Федералния резерв, Германия все още е окупирана, на територията и все още има Американски и Канадски окупационни корпуси, за каква демокрация говорим, суверенитет - грънци.

198

от дойче веле 2014

преди 1 година

Тъкмо по онова време се роди тезата, че САЩ дърпат конците в Украйна. В британския вестник Гардиън журналистът Иън Трейнър отправи обвинението, че цялата предизборна кампания на Юшченко била американско производство. Трейнър привеждаше доказателства, свързани с електорални наблюдатели и протестни групи, които били платени с американски пари. Говореше и за прогнозни резултати от изборите, също финансирани от Америка.

197

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Преди седмица в Донецк празнуваха една година от основаването на така наречената Народна република. Сред официалните гости беше и Жан-Люк Шафозер от френския Национален фронт на Марин льо Пен. От трибуната той каза: Майданската революция беше предварително подготвена. Госпожа Нюланд определяше членовете на украинското правителство. САЩ искат да разделят Европа. Друг оратор, германският журналист Мануел Оксенрайтер, пък каза, че медиите в Германия разпространяват неверни информации за положението в Донбас. Двама европейци, чието мнение съвпада с позицията на повечето руски медии.

196

Анонимен

преди 1 година

Като гледам колко компетентни канят по телевизиите и ми става тъжно. Значи според този човек трябва да се върне студената война, сив и Варшавския договор... Гледам и някой пише че интересите на САЩ са да имат икономически силна Европа. А действията им драги показват точно обратното - с тн арабски пролети вкараха Европа в ъгъла. Либия престана да съществува. Сирия е разнебитена. Милиони мигранти. Ей сега с украинската криза - пак Европа губи. Европа не прави кризи около САЩ.

195

Реалист

преди 1 година

Международният ред създаден след ВСВ редовно се нарушава от САЩ, но това страхливо се премълчава. Случващото се в Украйна също е последица от нарушаването на този ред от САЩ.

194

Анонимен

преди 1 година

До 272ДО: 270Да светна, че си получавам таксите от клиентите само в евро и лева. Още не съм минал на рубли. Няма да те питам пак правиш ли разлика между дефлация и инфлация. Защото ще получа аргументирани"комплименти". Само да те питам. Какъв е Байдън за да спира Северен поток 2? Защо в ембаргото не се включват руските торове и ядрено гориво? Да не би защото САЩ са зависими от тях. И да те светна, че преди Маршал, е бил планът Моргентау. Ама америнците бързо се усетили към кой тласкат Европа!

193

Анонимен

преди 1 година

До Чичо МанчоВ Руанда също имаше МАСОВИ убийства? Къде бе световния жандарм? Ааааа, у Руанда нема нефт! Колко години Садам дерибействаше в Ирак? Кога САЩ и Англия "разбраха"за химическите му оръжия? След като Садам изгони американските и английските петролни фирми от Ирак! Иран са били светска дъжава, докато не са поискали от Англия по-справедливо разпределение на приходите от нефта си. И тогава МИ6 са им спретнали метежа. Мен нещо ми се чини, че световния жандарм е кофти.

192

ДО: 270

преди 1 година

Абе на вас тази сутрин рано ви раздадоха рублите май, а? Ти какво разбираш от икономика? И планът "Маршал" ли е бил със цел да срине (вече сринатата) икономика на Европа в края на Втората Световна Война?Не, американците не са филантропи, нито особено религиозни християни. Не, те си гледат своите интереси. А интересите на САЩ са да имат до себе си икономически силна Европа, с която да могат да развиват своите бизнес отношения! С други думи: Написал си пълни дивотии!