21

Анонимен

преди 1 година

Следва трибунал за участниците в геноцида. Госпожата е в списъка.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 И какво значение има какви проценти от заразените са починалите? Идеята е хората да не умират изобщо в дадената страна, след като са се ваксинирали. А средната смъртност в Германия спрямо населението е същата, че и по-висока от България. Нацвъкал ми някакви цифри и сметки и се имаш за велик умник. Какво като се заразяват по-малко хора? *** и успокой роднините на починалите, че процентите са по-ниски. Да ти имам логиката на домашна ко кошка.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Да, един яде зеле, друг свинско. Значи всички ядат свинско със зеле. Да ти имам математиката. Върни се в първи клас да си доучиш.

18

Анонимен

преди 1 година

В Германия умират по около 70-100 човека на ден (за последните 7 дни са 497 починали), но това са само 0,21% от заразените през предишните седем дни. В България този процент е 0,62% или три пъти повече хора умират. Преди три месеца в Германия умираха 0,1% от заразените, а в България 1,35%, което е 13-14 пъти повече.

17

Писна Ми

преди 1 година

Разрешението за "ваксините" е до Април 2023-та на Модерна изтича този Декември разбира се, че пландемията приключва, защото приключва и разрешението за ползване на препаратите, модерната евтаназия наречена "ваксина" за заблуда на простолюдието. На набодените експериментатори успех.

16

Albi

преди 1 година

До 11 и 12. И апатия при някои, депресии, може да е от смяната на сезоните нормално, но според мен подсилват нещата, то се вижда ръсиха яко. Други на буйства ги избива. Тепърва ще си проличи.

15

Анонимен

преди 1 година

"Проф. Петрова подчерта, че жертвите у нас са толкова много заради слабия процес на ваксинация." Интересно защо в Германия смъртните случаи са по 150-200 на ден въпреки високото им ниво на ваксинация?

14

***

преди 1 година

защото още не са си изпълнили плана, по избиването на договорена квота хора чрез ваксини и пландемия..

13

гого

преди 1 година

нещо не разбирам,защо хора без симптоми се тестват?

12

Анонимен

преди 1 година

До Albi За пощуряването и аз забелязвам подобни неща.

11

До Alibi

преди 1 година

Не знам дали чрез търсене, но това с изгарянето на кожата е масово, не е само при теб. Забележи, че на болните лицата им са червени (често очите им блестят) като при чумави - няма разлика. Явно слънцето мачка тази болест защото лятото, на всеки метър на плажа кърпа и нямаше грижи. А сега всеки се затвори и има грижи. Това ...може да се пуска и чрез храната, опаковките, големите вериги, не е нужно да се ръси...

10

Анонимен

преди 1 година

След края на зимата ще се обяви край на пландемията, но само ако слушкате и си биете ваксинките редовно! Ако не се обяви край на пландемията, значи не сте слушкали достатъчно!

9

Albi

преди 1 година

Ще обявите, но за всеки случай ръсите. От 3-4 дена усещам че кожата ми изгаря, поглеждам към небето то нашарено цялото. Това ми се случва преди всяка вълна или напън за вълна. Октомври 2020 беше най-зле, в 5 сутринта заспах от бодежи и подобни, преди сън се проявява. Другите причини ги елиминирах,но може би на всеки различно действа, забелвзвам от време на време хората пощуряват дружно. Съвпадение ли е?

8

Анонимен

преди 1 година

Нямам ваксина. Първият път го карах зле, повече от две седмици, ни жив, ни умрял. Издрапах, слава богу, без последствия. Имам още два пъти следващи заболяване от ковид (потвърдено от ЛЛ), което изкара като лек грип. Хрема, главоболие, дразнене в гърлото, но нищо сериозно, два-три -четири дена, при това не ме гътна на леглото. Та, не се знае, знае ли се. Приятел с всички ваксините/бустерите четвърти път боледува и не ми изглежда добре. Дано му минава. Рано е за категорични заключения.

7

Анонимен

преди 1 година

Вече втора година след края на зимата има "край на пандемията". Колко още? И някакъв супер нов сибирски САРС, неподатлив на ваксини. Пандемия, след пандемия за решаване на политически и икономически световни проблеми.

6

Анонимен

преди 1 година

Някой трябва да е отговорен и да бъде съден за тази голяма удорма, която вкара света в невиждана криза и покрай която една шепа хора забогатяха.Това беше манипулацията на века, трябва да има осъдени!

5

Анонимен

преди 1 година

Само да спомена че по данни на СЗО, само за деветте месеца на тази година, от алкохол, цигари и самоубийства са умрели толкова хора, колкото през трите години ПАНДЕМИЯ

4

Желая да знам

преди 1 година

Тръмб как се излекува за един ден, без да си бие ваксина? Правилният отговор е решение за всички. Не се ваксинират, а излекува за ден! Повтарям го за да е ясно.

3

ЦИРК КОВИД БЕЗ КРАЙ

преди 1 година

КОЯ ПАНДЕМИЯ!!! Средноседмично на цялата планета в момента умират по 1100 човека от "пандемията"! От осем милиарда! Сигурно повече са умрелите при инциденти по време на белене на картофи!

2

Анонимен

преди 1 година

Напротив, трябва да се намерят ефективни лекарства за ковид. Видя се, че ваксините не пазят. Просто щото още не са ваксини в истинския смисъл на думата, а някакви неизпитани и с незнайни резултати бъркочи. Превенция, превенция, ама, като те лепне, трябва да се лекува. Докато излезе на бял свят истинската ваксина.