45

Изнервен

преди 1 година

До Българин. Какви "наблюдатели", какви "нормални" избори бълнуваш бе, путински креттен? Гласуване по домовете под дулото на автомат. И колко от общото население на тези области участва? Най-много 10 процента, защото другите избягаха от военните действия. Отделно, че цялата избирателна администрация е проруска и може да си нагласи каквито си иска резултати.

44

Анонимен

преди 1 година

Рф то гълта вода и бърза с " референдуми" защото УКРАЙНА настъпва упорито и няма спиране- Лиман вече е с дал багажа, а след него като домино отива цялото бивше ЛНР....

43

Попов

преди 1 година

Да не дава господ така да гласуваме и ние - с автоматчици зад гърба ?! Повече от ясно е , че3 след такова " гласуване " резултатът ще е 99 % за ... Путин :))) Срам и позор сте за демокрацията !!!

42

123

преди 1 година

Следва мизерия - РУСКО БЪЛГАРСКА.

41

Джавелин

преди 1 година

На дедо Иван дедовия излезе много мек. Сляп ли си?

40

Анонимен

преди 1 година

Е кво направиха тия наркоманите от Кремъл когато ВСУ взриви целия кримски полуостров??? НИЩО! ТЕ ТАКА ЩЕ Е И СЛЕД РЕФЕРЕНДУМИТЕ, ПУЙЛОТО ВЕЧЕ НЯМА АРМИЯ, В ГРОБИЩАТА СА 60000 И X 3 САКАТИ И ПОЛУ УМРЕЛИ!

39

Анонимен

преди 1 година

Какво следва ли?Ами или пълна капитулация на дрогирана марионетка,или глобална война!

38

white star

преди 1 година

И за феновете на червеното копче: Използването на ядрено оръжие било то "само" тактическо или доставено "само" високо над черно море като демонстрация на сила прфедставлява нападение над всички държави, включително нато, до които евентуално радиацията би стигнала. Взривяването на ядрена централа - също. Тогава нато наистина ще бъде въвлечено във войната, със всичките му оръжия, технологии и войски, каквито русия вече няма. И това даже путин го знае. Еквивалентно е на това да си пpъсне мозъка сам

37

Българин

преди 1 година

Хората гласуваха и казаха мнението си. Навсякъде има международни наблюдатели от доста държави - Бразилия, Испания, Китай и други. Казват, че изборите протичат нормално. Ясно е какво искат хората там. Когато по теб с години стреля украинската армия и избива близките ти, няма как да искаш да си част от хунтата там.

36

българин

преди 1 година

До: номер 50 "А Защо всички привърженици на Зелски не идете да живеете д Украйна? Да видите какво е истинска мафия и какви са истинските мутри."Пич, бил съм в Украйна един месец, знам какво е. Киев е много по-красив град от София.И украинците са много готини и гостоприемни хора. Видял съм и тяхната (украинската) мафия, видял съм и руската мафия, защото познавам и руснаци.И да ти кажа, руската е по-страшна!А най-гaднa е българската мафия - в казана в Ада само на българите няма дявол!

35

Тъпанар

преди 1 година

До white star. "...за да има световна война трябва да има по няколко държави от всяка страна на войната. В световната война с която путинистка русия плаши има само русия срещу целия свят."То е достатъчно някой из.тре.щял чи.чак в Москва да метне една атомна бомба. Из.тре.щелите чи.чаци на запад да му отговорят с техните. Пък после дали ще му викат световна война или военна операция, ще ни е все тая...

34

Путлер

преди 1 година

До гоги. Е, нали русия беше много по-силна, с много могъща, "безаналогова", "непобедима" армия? Защо й е да използва ядрено оръжие срещу нещастната Украйна??? Убаво, само че нищо особено няма да постигнат, ще загинат определен брой лица, основно цивилни невинни, а путььо и просията ще бъдат намразени окончателно от всички.

33

анализатор

преди 1 година

"До Анонимен 26 - мне, следва още по ожесточена война, още повече загинали от двете страни, взривове, тероризъм, смърт и още смърт. Мечтата на русофила! Ама докато си кютате тук на топло." Аз бих казал - загиналите ще са главно от руска страна. Гледах един войник от украинската армия в окопа, пуши цигарка и зарежда пълнителя на Калашника си с патрони.Като го питаха готов ли е за мобилизираните нови 300 хиляди, той каза спокойно "Да, ще ги избием всички, няма проблем!" и си тръсна пепелта.

32

Анонимен

преди 1 година

А Защо всички привърженици на Зелски не идете да живеете д Украйна? Да видите какво е истинска мафия и какви са истинските мутри.

31

Какво следва?

преди 1 година

Вече започна! Укйраинските фашистите фалираха с контранастъплението. Германските не дават танкове. Американските свършиха зоба. След 20-тина часа, това ще е територия от РФ и тогава идва дедо Иван с гоуемия ... боздуган, който е четвъртит.

30

Анонимен

преди 1 година

Абе какви референдуми до Коледа ВСУ ще закопа и мобилизираните рашки в същите могили на " професионалните- контрактчици"

29

Zеленски

преди 1 година

До 36. Хи-хи-хи, това снощи ли го сънува?

28

Гледна точка

преди 1 година

До следва логиката. Неразбраният си ти. Щото съм сигурен, че и ти си бил от тези путински каппути, които в началото на войната са писали как цяла Украйна ще бъде превзета за две седмици. А сега украинците си върнаха части дори от ЛНР, за която ***...кин раздаваше ордени, а едни заблудени съветски олигоффрени в космоса и те развяваха някакво знаме.

27

Анонимен

преди 1 година

Воят на американски слуги е мехлем за душата.

26

Некъф

преди 1 година

Идват някакви индивиди въоръжени с автомати на вратата ти и устно гласуваш пред тях дали искаш да се преминеш към пудинговата държава!!! Мнооого демократичен референдум.