65

Оракул

преди 1 година

Малко след включването на новите територии в състава на Федерацията тя ще ги изгуби а после ще почне да губи и старите територии които ще поискат независимост от петролната локва.

64

Нищо общо с правото

преди 1 година

Тва се едно Турция да проведе Референдум в Кърджали, А Пакистан да проведе Референдум в Пловдив. Кои дава права на Путин да провежда референдум къдет си иска.

63

Ето какво следва:

преди 1 година

Признаване на резултатите в Руската дума и включване на новите региони в състава на Руската Федерация

62

Анонимен

преди 1 година

Ето така се гласува - с автомат зад гърба. Няма не искам, няма недей.

61

Анонимен

преди 1 година

Нищо особено не следва от тези референдуми - ще бъдат признати от Сирия и Еритрея и дотам. Дори Северна Корея вече не е в лагера на Путин - не вярвах, че ще доживея това. Казахстан напуска ОДКБ в края на тази година, в Армения се чуват гласове също да напускат ОДКБ. Страните от ШОС се подиграха с Путин и го караха да чака като пенсионер с туби вода - трамвай. Украинците ще си ги вземат и толкова.

60

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти от Вагнер умишлено обстрелват Донецк, Луганск и Херсон за да злепоставят Украйна.

59

обручница-обреченица

преди 1 година

Чак през 1378 г. при повторното признаване на васалитета си Иван Шишман взема тежкото решение. Кера Тамара е изпратена в харема на султана в тогавашната столица Бурса[3]. Тя обаче запазва християнската си вяра. В Бориловия синодик съдбата ѝ е оценена като саможертва:цаар Иван Шишман предава сестра си на султан Мурад I...На Кера Тамара, дъщеря на великия цар Иван Александър, велика госпожа, обрученица[4] на великия амир Амурат (Мурат), която му бе отдадена заради българския род. А тя, като отиде там, запази православната си вяра, рода си освободи, живя добре и благочестиво и с м

58

Анонимен

преди 1 година

Референдумите са невалидни и без значение за Украйна. Контранастъплението протича по план...

57

Анонимен

преди 1 година

Подлите русофили изопачават абсолютно всички факти за събитията в Украйна.

56

Гиб Мелсън

преди 1 година

Дано в близки до Украйна държави да няма други просмукани от корупция държави като Украйна, че не е изключено да се появи и друг референдум след тези четири.

55

гадни реални факти

преди 1 година

Ние не сме независима държава от времето на цар Иван Александър, царувал от 1331 до 1371 година. По време на царуването си дава сестра си Кера-Тамара за закрила на българския народ и отечество за обручница - за жертва на дивия султан Мурад. Днес тази чиста жена, направила най-голямата жертва за България е погребана в тюлбе в Истанбул. Като ходите там на пазар, па оставете едно цвете на гроба на тая мъченица, отвеяни русомрази и туркофили!!!!

54

Българин

преди 1 година

Предполагам голяма част от вас гледат новините само от гледна точка на това, което се представя от западния мейнстрийм. Но това, което може да видите всеки ден в Телеграм каналите е трупове на жени и деца в градовете в Донбас. Миналия ден на автобусна спирка бяха убити 13 човека. Предния ден - 8. И ми е интересно, как си мислите, че тези хора, които губят всеки ден близки хора, ще гласуват да бъдат част от Украйна? Естествеон, че ще изберат страната, която ги защитава.

53

гадни реални факти

преди 1 година

Да, Путин е диктатор, ама не единствения диктатор. Запада има много съюзи с всякакви диктатори и се е самодискредитирал. Нарича се двоен стандарт. Ердоган и Алиев също са диктатори и агресори, многократни като Путин ама нема проблем за запада.

52

ЕТО КАКВО

преди 1 година

Следва: следва това, че ПУТИН ще обяви пълна мобилизация защото вече уж не напада а просто Россиа е нападната (!?!?!?). Това развърсва ръцете му да притисне руснаците да влизат в казармите. И след като е нападната от Украйна - трябва контра-атака и война и да стигне Киев (както навремето Берлин). Както се казва - Путин оп-ва руснаците с 200-та.

51

Анонимен

преди 1 година

Към анонимен 74,пий си хапчетата и виж в джендърския САЩ от години има ежедневно стрелби в училища, градини,театри ,кина и прочие!Слава на Русия и бог да пази България!!!

50

Сълза и смях

преди 1 година

Путин работи за Сащ и Нато..съсипа русия.Да го съдят и във Сибир.

49

Анонимен

преди 1 година

Следва че,Украинците не могат да имат претенции за тези земи! Те са населени предимно с Етнически руснаци които искат да бъдат командвани от Майка Русия! И РФ ще се погрижи за тях!!!

48

?

преди 1 година

Единствената загадка е присъединените територии как ще се третират? Ако Украйна не се изнесе това означава обявяване на война. Дали ще се изнесат украинците или ще има война Русия все печели...

47

До USAСУПЕР КИРО Е

преди 1 година

Вместо да спамиш по форумите неграмотно, не ти ли се иска нова лада, РУСКИ паспорт, бая долари/може и в рубли/? Офертата още е в сила, не се бави.

46

Анонимен

преди 1 година

Ще пиша на Зеленски след победата над Рф то да прати една бригада- КРАКЕН за хубава зачистка на Z ките у нас! Драго ще ми е да гледам как се клатят по върби, тополи, круши и други дървета таварищите!