21

Анонимен

преди 3 месеца

Закривай тая терористична организация, всички на улицата, а някои в затвора!!!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Тези дето критикувате РЗИ, съгласни ли сте да работите за 900 лева?

19

Albi

преди 3 месеца

Като бяхте "голямата работа" да дебнете хората ви се услади. Я вас да ви затворят здрави 14 дена, само защото се връщате от чужбина (изгонени от държавата заради връзкари като вас). Исках да се върна тогава, обаче как да позволя такива като вас да цъфнат на вратата и да се правят на много велики. Кой съм аз, връзкар идвам да проверявам горките хора и да ги държа под ключ. Че чак и бебета на няколко месеца сте проверявали - срам голям.

18

Albi

преди 3 месеца

Леле каква лакомия! А нормалните хора дето работят за частници да ***. Само тези са хора. Защо трябва мързелът да бъде стимулиран? Та тези ако мислят че са видели работа да отидат като простосмъртните да поработят 1 ден ако издържат чудо ще е.Цял ден редят пасианси и си правят прически на работа.

17

Непривилегирован

преди 3 месеца

Видяха, че кранчето започна да се притваря и истерията около онзи вирус да намалява и ревнаха за пари. А когато глобяваха наред, даже в началото с по 5000 лева, тогава не реваха, а бяха най-наглите в тая държава! Сега ще карат малко на спестявания като всички останали при тази инфлация! Да не са гръмнали всичко наведнъж! Друг е въпросът каква бухалка са за малкия и средния бизнес. И от там прибират глоби, рушвети и готова стока колкото си искат. Хайде у лево, не сте повече от другите!!!

16

az

преди 3 месеца

След като направихте на учителите 2к+ заплата , нормално е всички останали на държавна хранилка и те да потърсят.

15

Бай Дрън

преди 3 месеца

Хаха, а моето възнаграждение на равно на това от 2008 година, не отчитам инфлацията. Тогава вземах седем минимални заплати, сега две :pПосле що съм щял да откъсна главата на някой русофоб...Бо по канчето вашто ммми русофобско.

14

Анонимен

преди 3 месеца

То бесилката е малко за тях, те пари.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Дошъл японец във България да посети сходна по работа фирма. Попита шефа им колко души работят във фирмата му. Нашият казал 7. След като си заминал японецът така и не разбрал какво работи 7ят човек във БГ. фирмата. Защото във неговата фирма работели 6 човека. Та така и РЗИ. За къв у. ни трябва.

12

Гражданин

преди 3 месеца

Когато на всички служители не им харесват заплатите, нека масово напуснат, говоря и за частните фирми. Да видим тогава- или ще затварят, или вдигане на заплатите!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Никой друг няма да подкрепи пазвантите на фармамафията! Закривай!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Госпожата ,не е ли пенсионерка ...

9

Анонимен

преди 3 месеца

Решението е лесно - съкращаване на половината администрация и вдигане заплатите на работещата останала част. Отдавна е необходима такава реформа.

8

НЯМА

преди 3 месеца

КОЙ ДА ВИ НАПЪЛНИ ЧАНТИТЕ-МНОГО ЛОШО-НА СЕЛО

7

До 3

преди 3 месеца

Средната заплата в София НЕ Е 2600 лева. Масово хората работят за 1500

6

Ами....

преди 3 месеца

три години се правихте на жандармеристи :) сега нямате подкрепата на хората! Всички помним издевателствата ви!

5

Сондьо

преди 3 месеца

Куньо да ги даде, бая инкасира брадатото копилье последните две години. Да гориш в Ада, Куньо, дано!!!! Господ вижда!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Кои сте вие, за да ви увеличават заплатите с 50%. Моята заплата от 2020 год. е замразена. Няма как да ви ги увеличат защото пари няма. Кирчо, кокорчо и Корни ги откраднаха.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Действително несериозни заплати на фона, че средната в София според НСИ е 2600, барабар със сивия сектор вътре и я взимат склададжии предимно. Махнем ли сивия сектор, скача сериозно. От друга страна си знаят, че държавните служители са най-нископлатени и сами са си избрали да работят това. Ако никой няма интерес към държавни позиции с ниско заплащане, то заплатите ще скочат. А да не говорим, че 90% от администрацията е за съкращаване, а на останалите спокойно може и тройно да се вдигнат заплатит

2

доцента

преди 3 месеца

А когато тия същи инспекторчета бяха като гестапо и вършееха по заведения да дебнат дали някой не е с фашисткият сертификат или с маска им беше добре нали?