23

Анонимен

преди 1 година

И ето за пореден път се доказа какво национално предателство извършиха антибългарската коалиция ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и мълчаливото съгласие на БСП. Който гласува отново за тези партии е същия национален предател!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

България ги освободи в 1912 г. а Сърбия и НАТО ги окупира. И те мразят България.

21

Диванен Воин

преди 1 година

Спрете тока на макетата и ще спрат освиркванията;))) Аз не знам, какво толкова Мунь Гълъб Узунов се церемони или го е страх, че шиптарете, че го бият, че много сте ги напускале тие шиптаре из Софията, фирми са си напраеле и тъпчат наште курфентии;))) женят се тях;)))

20

Петър Младенов

преди 1 година

Кой им е виновен че играха грубо и получиха ранен червен картон, а после още една торба с жълти картони? Да не говорим че и 11 да бяха останали, пак щяха да паднат с тази безидейна игра. Те не можеха да си подадат топката един на друг. В средата на терена бяха тотално надиграни от българите.

19

Бай Дрън

преди 1 година

...а имаше времена, когато щяхме да се радваме и на македонска победа.

18

Анонимен

преди 1 година

Защо им се обръща толкова внимание на макетата?Да си пишат каквото си искат.

17

Анонимен

преди 1 година

Тия сега да не получат колективен тремор. Много злоба бе, макета. Много.

16

Мхм

преди 1 година

Браво на момчетата. Така не съм се радвал на победа отдавна. Един приятел пък беше заложил 100 лв на Македония и викаше за тях. Не знам какво искат от нас. По принцип са толерантни хора. Имат албанци в състава, поне 4-5, капитана им е такъв, турци като Елиф Елмаз, но от нас какво искат, не разбирам. Да си живи и здрави.

15

Коко

преди 1 година

Браво на момчетата. Макетата нека ги боли.

14

Тъпанар

преди 1 година

Грозна история. Нещата не трябва да си сменят местата. Видяхме какво се случи, когато спортът влезе в политиката. Сега виждаме какво става, когато политиката влиза в спорта.

13

Анонимен

преди 1 година

Когато ти промият много мозъка, се стига до това. Жалко за тези заблудени хора.

12

urt

преди 1 година

Комплексирани аграри! Живи и здрави да са! Всичко се връща!

11

наглец

преди 1 година

А бе Бойко кога забрави, че им вдигна ветото на тези *** и ни поучаваше колко не сме европейци! Сбирщината на тази територия е срам за историята на тази българска земя.

10

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се радват, че само с 1 на 0 се разминаха... С омраза до никъде няма да се стигне. Толкова сме изостанали и двата народа, и толкова глупаво се държим като съседи, че няма на къде. Ама те показаха, че ни надминават десетократно по глупост и мразене!

9

Анонимен

преди 1 година

Бий, за да те уважават. А на макетата двойно повече бой им требе, че да им оврът главите, което пак не е сигурно. Вето до октат, че да изтрезнеят, което пак не е сигурно.

8

Анонимен

преди 1 година

И България ще дава евтин ток на тия изродиАдмирации за българските политици!!!!

7

да питам

преди 1 година

А защо сте спрели коментарите под поредната статия за нуждата от ваксиниране? Дали има вързка с изнесените вчера (най-сетне) официални медицински данни за рязко зачестили инфаркти и миокардити сред жертвите на иглите?

6

ЕКЗЕКУЦИИ РЕАЛНИ

преди 1 година

В БОБОВ ДОЛ ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ, НЕАДЕКВАТНО ТО МВР НЕ РЕАГИРА, ЗАЩО ЛИ!?

5

Много сладка

преди 1 година

ПОБЕДА!Сега нека онзи "режисьор" Дарко Митревски да Ви прожектира филма си "Трето полувреме",та да се нагледате и наслушате на простотии и измислици,защото в живота и във футболната игра има смо ДВЕ ПОЛУВРЕМЕНА!Третото е за ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ШМЕКЕРИ!

4

Анонимен

преди 1 година

2, точно това щях да пиша и аз. Добре са работили българомразите в Македония през последните 30+ години. Това е системна анти-българска политика, дискриминация и чиста етническа омраза. В Украйна е същото - от много години там се провежда масова русофобска политика, която в Донбас се превърна в чист геноцид.