83

Луд с лопата

преди 1 година

Къде са сега чуждестранните агенти които следят за всяване на омраза ,расизъм и обида за националност .Нека сега да видят ,защо толкова време нямаха нашето ДА, за преговори и влизане в ЕС.Накрая буквално ни принудиха с разни френски предложения и ето резултата.Ха сега да видим защитниците ,ще го накажат ли за всичко което направиха пред цял свят?!?!?

82

Благоевград

преди 1 година

България до днес е осъдена в Съда в Страсбург цели 14 пъти за нарушаване и погазване Човешките права на Македонците в България.

81

1

преди 1 година

Самуил и Гоце Делчев са българи и това го знае цял свят. Макетата също си знаят,но ги е срам да признаят,имали били идентитет.Сякаш другите нямат,тръгнали да крадат историята на Гърция дето цял свят я изучава в училище.Филип и Ал.Македонски, Сократ, Аристотел,Архимед. Но гърците хубаво им го нач.укаха, после и ние и за капак ЕС. Идентитет може да имат, но история нямат и ще си я създават в близките 20-30 г. докато албанците станат мнозинство.След това ще бъдат Източна Албания.

80

Анонимен

преди 1 година

Не е проблема,че Македония е загубила от България.Големия проблем е че само преди ветото от България,Македонците над 85% смятат че България е най-големия приятел на Македония,а сега след само 2-3 години е точно обратното.Може да пишете каквото искате,но вината е изцяло в България.И другото нещо,ние нямаме футбол,отбора ни е много по-слаб от тяхния.Това вчера беше един лош късмет за Македонците.Те ще имат по-добър отбор за години напред.А ние ще сме зле.Ако не беше картона,щяха да ни бият с много

79

КОРАТА НА ЛАЙ---НОТО

преди 1 година

ТЕЯ МАКЕТА ПАК СЕ РАЗМИРИСАХА, САМО ЧЕ У ТЯХ СИ

78

Преди да са се

преди 1 година

удавили от nλюнки и злоба,да препоръчаме главните редактори на медиите им, съветвани какво да пишат от политиците си,да намерят яка бетонена стена,в която да блъскат циментените си кратуни,докато им дойде акълът какво да пишат.Нашето МВнР трябва да отправи протест не само към севмакското такова(както е направило), но и към комисията по разширяването и другите органи на ЕС,да покажат какво е било на стадиона и какви севмак общество и нрави каним за членство.

77

хак да им е!

преди 1 година

Българският национален отбор по футбол победи най-заклетия си враг-рмс-ремс- (република македония северна).Тази победа е равна на 10 други и българският химн не може да бъде опетнен от фашистката им публика с промитите мозъци. БРАВО!

76

факт

преди 1 година

Дреме ми на фара, че сме били омразни. македонците цял живот са били територия.

75

Карл Бенц

преди 1 година

Човек като прочете какво пишат в техните сайтове-такава омраза! Тези македонци така мразят българите, че повече не може!Никакви отстъпки повече за тях!

74

Тя

преди 1 година

До Към МакетатаТоше Проески не е чалга звезда, а поп певец! Запознай се малко с фактите, преди да изказваш мнение.

73

Източен вятър

преди 1 година

Не мразете братята македонци, а сърбите. Те, с цената на хиляди убийства, заточения и дискриминации и пропаганда, докараха хората оттатък да ни мразят. Това е целта - никога да не се сближаваме. Сърбите държат властите и медиите. Те насъскаха отново запалянковците преди мача. Вижте каква злост и след мача пак от медиите. Даже министърът им по европейските въпроси е сърбин....Телевизии и сайтове са собственост на сърби или техни агенти. Те създадоха тази нация и език и няма да ги изпуснат лесно.

72

Могиларовски Велес

преди 1 година

Е па нема по - омразни люди от Българи! Да живее Македония!

71

Макетата

преди 1 година

Винаги са били едни големи кафяви точки и петна...

70

BG отговор

преди 1 година

Да прекръстим националния стадион на "Фики Стораро" !

69

Към Макетата

преди 1 година

Тези дето са си кръстили стадиона на чалга звезда ни наричат най омразният съсед. Обаче омразата им към българските корени които имат е замъглила истинската опасност за тяхната (измислена) македонска нация. А именно че албанците ги превземат град след град ! В скоро време шиптерите ще ги асимилират напълно. Ще има само джамий сюнети и маанета за потомците на Тоше Проески. Тогава ще се сетят че е било по добре да бъдат български граждани...

68

Смях

преди 1 година

Щом макетата опряха до футбол за да си решават проблемите, това е дъно което тепърва ще копаят ! Идва зима !!!

67

До Мак..медийте

преди 1 година

Чувствата ни са взаимни !

66

Турист:

преди 1 година

До продажните и гнусни политици: Продължавайте да се навеждате на тези от.re.pkи. След всичко, което сътворихте, сега и дайте и евтин ток, за да могат да плюят и храчат на топло! Боко, Киро и всичките с вас. Как ви мр..............ра.зим.

65

toti

преди 1 година

По добре напишете !!!- ТЪРСИХМЕ ГО,ПОЛУЧИХМЕ СИ ГО !!! ОХхххххххх

64

Щерю

преди 1 година

Имало по- залупени българи и от нас...